Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

to xaos to idio mesa sto kouti :P

kala to case dipla apo to kalorifer den exei provlhma to xeimwna otan to 2o anavei? :o

Δημοσ.

Παιδες το pc δουλευει σημερα στους 47 βαθμους και στους καυσωνες στου 50 με τους ανεμιστηρες στο ψυγειο να δουλευουν στο 60% Δεν παει να αναψει και το καλοριφερ τιποτα δεν το αγγιζει πλεον.

Το πολυμπριζο εχει μεσα και σταθεροποιητη τασεις και απο επανω ενα πολυμπριζο το οποιο μετραει τα watt καταναλωσεις....

Δημοσ.

Επισης πρεπει να σας πω οτι με 6 δισκους και fdd + dvd-rw Δεν μπορουσα να μαζεψω καλυτερα τα καλοδια.... Αν μπορει να το κανει καποιος ας ερθει να μου δειξει.

Δημοσ.

REM ερώτηση άσχετη (εντελώς) με το post

RΕΜ υπάρχει πολύμπριζο με σταθεροποιητή τάσης; ναι; punto ? ψυχραιμία :)

Δημοσ.
REM ερώτηση άσχετη (εντελώς) με το post

RΕΜ υπάρχει πολύμπριζο με σταθεροποιητή τάσης; ναι; punto ? ψυχραιμία :)

Και βεβαια υπαρχει το δικο μου το οποιο ειναι φτιαχτω μεσα σε ενα ξυλινο κουτι και με πριζες σπιτιου οπως επισης εχει και voltoμετρο επανω στο κουτι και για να σου δωσω να καταλαβεις μεσα στο κουτι εχει γινει ηλεκτρολογικη εγκατασταση. Για αυτο το λογο δεν εβαλα πολλα πολυμπριζα..

Δημοσ.
είπες ότι μετράει και κατανάλωση έτσι δεν είναι ? το δικό σου pc ποσο καταναλώνει στο περίπου ?

Θα πρεπει να σου πω με ολες τι συσκευες που εχω αναμενες τωρα στα ποσα watt ειμαι και ανεβαζω και μια φωτο για να δειτε. πρεπει να ειμαι γυρω στα 450 watt στο συνολο.

Δημοσ.

Με αυτο το πολυμπριζο αγγλικου τυπου μετραω την καταναλωση. Βεβαια Ακριβεια δεν μπορω να εχω αλλα απο το 1999 που το εχω με εχει σωσει αρκετες φορες απο το να καψω το σπιτι....

post-48793-129062948649_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...