_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Το tower είναι κολλητά με το καλοριφέρ για την φωτογράφηση μόνο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 to xaos to idio mesa sto kouti kala to case dipla apo to kalorifer den exei provlhma to xeimwna otan to 2o anavei?
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 άντε επειδή δεν κρατιέμαι θα βγάλω και εγώ το καινούριο μηχάνημα
springer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Παιδες το pc δουλευει σημερα στους 47 βαθμους και στους καυσωνες στου 50 με τους ανεμιστηρες στο ψυγειο να δουλευουν στο 60% Δεν παει να αναψει και το καλοριφερ τιποτα δεν το αγγιζει πλεον. Το πολυμπριζο εχει μεσα και σταθεροποιητη τασεις και απο επανω ενα πολυμπριζο το οποιο μετραει τα watt καταναλωσεις....
springer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Επισης πρεπει να σας πω οτι με 6 δισκους και fdd + dvd-rw Δεν μπορουσα να μαζεψω καλυτερα τα καλοδια.... Αν μπορει να το κανει καποιος ας ερθει να μου δειξει.
Vegas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 REM ερώτηση άσχετη (εντελώς) με το post RΕΜ υπάρχει πολύμπριζο με σταθεροποιητή τάσης; ναι; punto ? ψυχραιμία
springer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 REM ερώτηση άσχετη (εντελώς) με το post RΕΜ υπάρχει πολύμπριζο με σταθεροποιητή τάσης; ναι; punto ? ψυχραιμία Και βεβαια υπαρχει το δικο μου το οποιο ειναι φτιαχτω μεσα σε ενα ξυλινο κουτι και με πριζες σπιτιου οπως επισης εχει και voltoμετρο επανω στο κουτι και για να σου δωσω να καταλαβεις μεσα στο κουτι εχει γινει ηλεκτρολογικη εγκατασταση. Για αυτο το λογο δεν εβαλα πολλα πολυμπριζα..
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 είπες ότι μετράει και κατανάλωση έτσι δεν είναι ? το δικό σου pc ποσο καταναλώνει στο περίπου ?
springer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 είπες ότι μετράει και κατανάλωση έτσι δεν είναι ? το δικό σου pc ποσο καταναλώνει στο περίπου ? Θα πρεπει να σου πω με ολες τι συσκευες που εχω αναμενες τωρα στα ποσα watt ειμαι και ανεβαζω και μια φωτο για να δειτε. πρεπει να ειμαι γυρω στα 450 watt στο συνολο.
springer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Με αυτο το πολυμπριζο αγγλικου τυπου μετραω την καταναλωση. Βεβαια Ακριβεια δεν μπορω να εχω αλλα απο το 1999 που το εχω με εχει σωσει αρκετες φορες απο το να καψω το σπιτι....
fits13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ti akrivws einai to push-pull re file george_oc? Kai ti akrivws kerdizeis me ayto?
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 push-pull είναι οι ανεμιστήρες σε διάταξη σάντουιτς ένας να βάζει αέρα και ένας να βγάζει κερδίζεις σε cfm οποτε απόδοση
skarpelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Vatos τα ανεμηστηρια σου τι λενε απο φασαρια?Απ'οτι ειδα εχεις βαλει και controller πανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα