nick0lis Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω, pc power switch button - usb-c κτλ που βρίσκεται (amazon) ? Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από nick0lis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, dalain είπε Τι λέτε για ενα spoiler; I see Wolvie, I upvote! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, nick0lis είπε Να ρωτήσω, pc power switch button - usb-c κτλ που βρίσκεται (amazon) ? Απο AliExpress έπαιρνα κάποτε Και στο eshop είχα πετύχει διάφορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, dalain είπε Απο AliExpress έπαιρνα κάποτε Και στο eshop είχα πετύχει διάφορα Σκέφτομαι να φτιάξω ένα κουτί (pc case) σε 3D printer διαστάσεων ΑΤΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 13 ώρες πριν, nick0lis είπε Να ρωτήσω, pc power switch button - usb-c κτλ που βρίσκεται (amazon) ? Εγώ όσες φορές έχω χρειαστεί τέτοια μικροπραγματα κοιτάζω grobotronics. Μέχρι στιγμής ότι έχω χρειαστεί το έχω βρει εκεί 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
K2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 17 ώρες πριν, nick0lis είπε Να ρωτήσω, pc power switch button - usb-c κτλ που βρίσκεται (amazon) ? Αν " pc power switch button " εννοείς τα καλώδια του front panel του κουτιού (που συνήθως είναι Power, Reset και 2 LED) δε θα βρεις σε μαγαζί, απ' όσο ξέρω. Ούτε στο γκρομποτρόνιξ. Η καλύτερη σου λύση νομίζω είναι να κανιβαλίσεις κάποιο παλιό κουτί. Αν θέλεις, και είσαι στην Αθήνα, έχω να σου δώσω εγώ. (Καλώδια, όχι κουτί) Τώρα για usb (και ήχο;) μια λύση θα ήταν να πάρεις κάποιο έτοιμο usb panel και να το προσαρμόσεις σε αυτό που θέλεις να φτιάξεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 18 ώρες πριν, nick0lis είπε Να ρωτήσω, pc power switch button - usb-c κτλ που βρίσκεται (amazon) ? Αν δε βαριέσαι να περιμένεις, eBay. Εγώ από κει πήρα ότι πήρα όταν έκανα το custom μου. Επίσης για power μπορείς να βάλεις κάτι τέτοιο και να του δώσεις 12V από τροφοδοτικό για το led γύρω γύρω (φαίνεται ωραίο! 😎) Και για front panel με usb c μπορείς να δεις σε κάτι τέτοιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, K2012 είπε Αν " pc power switch button " εννοείς τα καλώδια του front panel του κουτιού (που συνήθως είναι Power, Reset και 2 LED) δε θα βρεις σε μαγαζί, απ' όσο ξέρω. Ούτε στο γκρομποτρόνιξ. Η καλύτερη σου λύση νομίζω είναι να κανιβαλίσεις κάποιο παλιό κουτί. Αν θέλεις, και είσαι στην Αθήνα, έχω να σου δώσω εγώ. (Καλώδια, όχι κουτί) Τώρα για usb (και ήχο;) μια λύση θα ήταν να πάρεις κάποιο έτοιμο usb panel και να το προσαρμόσεις σε αυτό που θέλεις να φτιάξεις. θα κάνω μια έρευνα να δω τι υπάρχει και θα σου πω, ευχαριστώ ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 ωραίο φαίνεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
K2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Πολύ ωραίο! Τι είναι; Επιτραπέζιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Ναι και μηχανικό λέει κάνει κριτζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zahos147 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zahos147 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Να κ μερικές αρχικές.. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από zahos147 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zahos147 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zahos147 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα