zahos147 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Ξεκίνησε το βάψιμο. Διάλεξα σπρέι μαύρο χρώμα που είναι ανθεκτικό στην υψηλή θερμοκρασία 9
SabotazNic Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, macabre_sunsets είπε Κάτω από τον πίσω ανεμιστήρα μπήκε ένα fan controller για μελλοντική προσθήκη περισσότερων ανεμιστήρων Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μερικές φωτογραφίες με την ψύκτρα, η οποία πιάνει όσο χώρο έχει απομείνει: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και τέλος μερικές φωτογραφίες κλείνοντας το κουτί: Γιατι εχεις βαλει και τα 2 φανς να βαρανε αερα στην ψυχτρα? Αν ειχες μονο τον noctua, θα συμφωνουσα για να κανει exhaust το psu, αλλα ισως εβαζα τον bequiet επισης exhaust. Βεβαια τωρα εχεις θετικη πιεση οποτε και λιγοτερη σκονη. Και αν βαλεις οντως και φαν πανω, τοτε θα ειναι οκ ετσι
macabre_sunsets Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Η σκέψη μου είναι να μπουν επάνω είτε 2x 12cm fans είτε 1x 14cm fan, για αυτό έχω βάλει και τον fan controller (η μητρική έχει μόνο 2 θέσεις για fans). Πιστεύεις ότι με το τρέχων setup θα έχει διαφορά αν γυρίσω τον be quiet ανάποδα; Το fan του τροφοδοτικού, αν δεν κάνω λάθος, γυρνάει όταν το load ξεπεράσει ένα threshold, το οποίο με τη χρήση που κάνω δεν το φτάνω. Άρα είναι σαν να μην υπάρχει.
SabotazNic Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 21 ώρες πριν, macabre_sunsets είπε Η σκέψη μου είναι να μπουν επάνω είτε 2x 12cm fans είτε 1x 14cm fan, για αυτό έχω βάλει και τον fan controller (η μητρική έχει μόνο 2 θέσεις για fans). Πιστεύεις ότι με το τρέχων setup θα έχει διαφορά αν γυρίσω τον be quiet ανάποδα; Το fan του τροφοδοτικού, αν δεν κάνω λάθος, γυρνάει όταν το load ξεπεράσει ένα threshold, το οποίο με τη χρήση που κάνω δεν το φτάνω. Άρα είναι σαν να μην υπάρχει. Αν τα temps του cpu ειναι νορμαλ, δεν θα το εψαχνα. Αλλα μπορεις να δοκιμασεις αν δεν ειναι μπελας με τα καλωδια
zahos147 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Τελείωσε. Δεν είναι τέλειο κ έχω μικρά πράγματα που θέλω να κάνω αλλά το βασικό κομμάτι είναι έτοιμο https://postimg.cc/6y0qJqwr 9
zahos147 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Παιδιά μια βοήθεια. Θέλω να παρω πιο μακριές standoffs αλλά εχω βρει διάφορα (m2.5-m30) Ποιες είναι η κλασικές που έχουν τα κουτιά μέσα? Ξέρουμε?
Δημοφιλής ανάρτηση dalain Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Σκαλισαμε αλλο ενα κουτακι! Thermaltake S300 28 4
zahos147 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 31/5/2022 στις 9:04 ΜΜ, dalain είπε Σκαλισαμε αλλο ενα κουτακι! Thermaltake S300 Πεθαίνω με τους διακόπτες Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από zahos147 Ποια η λειτουργία του καθενός;; 2
dalain Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Ενα modακι ακόμα από εμένα.Το κουτι είναι το Raijintek Paean Mini (mini itx case) 14
gelas21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 ΠΑΙΔΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΡΑΦΑΚΙ ΚΛΠ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ???
dalain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, gelas21 είπε ΠΑΙΔΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΡΑΦΑΚΙ ΚΛΠ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ??? To Themaltake Core P3/P5 εχουν την δυνατοτητα να κρεμαστουν στον τοιχο με την χρηση βασης τηλεορασης/οθονης Ποιο κουτι εχεις τωρα;
gelas21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ COUGAR... ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα