Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οπα ρε παιδια. δε δουλεβω στη μικροσοφτ ουτε ειμαι κολημενος windowας ουτε εχω καποιο συμφερον αλλα τα εχω καιρο τα βιστα και τα χπ τα ειχα χρονια....και διαπιστωσα οτι ειναι καλητερα σε ολους τους τομεις εκτος απο αυτο της ασφαλειας διοτι δε μπορω να εκφερω γνωμη διοτι ουτε με τα χπ ειχα προβλημα. ξερω που σερφαρω. και για τα παιχνιδια, η διαφορα,αν υπαρχει, ειναι μικροσκοπικη. με 1γιγα μνημη ειμουνα στα χπ με 1 και στα βιστα και ολα ειναι μια χαρα. κανενα προβλημα. μονο σε παιχνιδια που 6800gs μου εχω προβλημα.

α! και δε πουλανε γιατι ειναι ακριβα ακομα και επιδη εχουνε φαει τονους λασπη.(εγω τα εχω αυθεντικα μεν αλλα δε τα αγορασα, τα εχω απο τη σχολη μου μεσω MSDN α! και εχω τα 32bit, γιαυτα μιλαω για τα 64 δε μπορω να μιλησω)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ανιδεοι ως επι τω πληστον... τωρα θα μου πεις το λειτουργικο πρεπει να ειναι φιλικο. ναι οκ δε λεω... αλλα ειναι δυσκολο για τον μηχανικο να σκεφτει σαν να μην ηξερε τι και πως και να μπει στη θεση αυτου πυ δε ξερει/καταλαβαινει.... το πιο παστικο ειναι η βλακεια με τα μηνυματα επιβεβαιωσης του καθε τι. αλλα απενεργοποιειται στον πινακα ελεγχου.κατα τα αλλα δε θελει και ιδιετερο κοπο να τα συνηθεισεις. παραθυρα ειναι και αυτα. δε διαφερουν τραγικα απο τα προηγουμενα.

re pedia apo oti exw dei mexri twra(se filous kai gnwstous) ta vista einai arketa baria(kai gonatizoun sistimata)

Mexri twra dn ta exw testarei se kanena apo ta 2 pc mou(no money )opote tha arxisw na katebazw apo warez kai oitan ta balw tha sas pw an telika einai kala i an einai....

τα vista τα εχω στον φορητο μου(acer aspire 5103,amd διπυρηνος 3.2+,1g ram,ati x1300,160g σκληρο)και δεν μπορω να παιξω ικανοποιητικα καινουργια παιχνιδια!!!ειναι αρκετα βαρια!!!στο σταθερο(amd 2.8+,1g ram,nvidia 6600) εχω xp και στα ιδια παιχνιδια πεταει!!!

σημερα λοιπον παρελαβα τα νεα μου logitech z-4 :D και ειναι μουρλια!!! :P και πανεμορφα και δυνατοτερα και ποιοτικοτερα απο τα creative P380 που ειχα απο τον οκτωβριο του 2004....

μια γενικη του γραφειου: ____ο δεξης δορυφορος: ____το γουφερ: __ και το τεραστιο χειριστιριο του

___thb_79980.jpeg____________ thb_32221.jpeg______ thb_62273.jpeg _______thb_17699.jpeg

και μια πως ηταν πριν με τα P380

thb_62332.jpeg

παρελειψα να πω πως οι δορυφοροι εχουν και ποδια τα οποια ειναι βιδωμενα στω σωμα με 2 βιδες εκαστο τις οποιες και ξεβιδωσα για να τα κρεμασω στο τοιχοB)

δεν ειναι μονταρισμενο κουτι αλλα ειναι τα νεα μου ηχεια και ειπα να σας τα διεεξω και μιας και δεν ειναι ουτε ριβιου δεν ηξερα που αλλου να ποσταρω οποτε...

δεν ειναι μονταρισμενο κουτι αλλα ειναι τα νεα μου ηχεια και ειπα να σας τα διεεξω και μιας και δεν ειναι ουτε ριβιου δεν ηξερα που αλλου να ποσταρω οποτε...

_____________:)______________

θενξ! απο αισθητικη μιλαμε σκιζει. και τεριαζει απιστευτα με την οθονη μου(philips 190x6) λες και βγηκαν απο την ιδια γραμμη παραγωγης ενα πραμα. ιδια εντελως. γιαλιστερο μαυρο με ασιμι καδρα γυρο γυρο!! το ξερω οτι ειναι καλυτερα το σαμπ κατω αλλα δε φτανουν τα καλωδια διαφορετικα. εξαλου και ετσι μια χαρα ειναι (δε λεω ιδως χειρωτερα αποσο θα μπορουσε να ειναι αλλα σε καμια περιπτωση ασχημα) και ασε που τα καμαρωνω κιολα :P

0-100 σε 5 sec τελικη 285km/h :P

σε σχεση με τα p380 που ειχα εναι οπως το ειπα και πιο πανω πιο δυνατα και πολυ ποιοτικοτερα στο μπασο δλδ τα σπαει και τερμα να το βαλω το μπασο δεν παρατυρω καθολου παραμορφωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...