agnostos99 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Οχι θα ειναι ξεχωριστα pc αυτονομα αλλα λογω και χωρου μου εχει ερθει μια τετοια ερωτηση για ενα μικρο case να χωραει 4. Υποθετω θα παει σε custom κουτι δε φανταζομαι να υπαρχει κατι ετοιμο η δεν εχω δει εγω ποτε Θα το βαλω και σαν ξεχωριστό τοπικ ισως το δουν περισσοτεροι και αυξανει η πιθανοτητα καποιος να εχει δει κατι τετοιο περιεργο Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από agnostos99
Chocobo Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Έχει πάρει κανείς τα παρακάτω ; Ελλάδα παίζουν εξωφρενικές τιμές σε cable combs 2,5 ευρώ με μεταφορικά
Sheogorath Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Στις 26/4/2021 στις 11:57 ΜΜ, agnostos99 είπε Οχι θα ειναι ξεχωριστα pc αυτονομα αλλα λογω και χωρου μου εχει ερθει μια τετοια ερωτηση για ενα μικρο case να χωραει 4. Υποθετω θα παει σε custom κουτι δε φανταζομαι να υπαρχει κατι ετοιμο η δεν εχω δει εγω ποτε Θα το βαλω και σαν ξεχωριστό τοπικ ισως το δουν περισσοτεροι και αυξανει η πιθανοτητα καποιος να εχει δει κατι τετοιο περιεργο Μπορείς να Stackαρεις 4 μικρά κουτιά αλλά θα πάει κοντά χιλιάρικο τα κουτιά μόνο. Αν θες μπορώ να σε βοηθήσω σε custom 2 1
vins Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Στις 26/4/2021 στις 11:57 ΜΜ, agnostos99 είπε Οχι θα ειναι ξεχωριστα pc αυτονομα αλλα λογω και χωρου μου εχει ερθει μια τετοια ερωτηση για ενα μικρο case να χωραει 4. Υποθετω θα παει σε custom κουτι δε φανταζομαι να υπαρχει κατι ετοιμο η δεν εχω δει εγω ποτε Θα το βαλω και σαν ξεχωριστό τοπικ ισως το δουν περισσοτεροι και αυξανει η πιθανοτητα καποιος να εχει δει κατι τετοιο περιεργο Πάρε 4 nuc αν σε καλύπτουν στη χρήση που θέλεις. Είναι η πιο εύκολη και μικρότερη λύση. 1
agnostos99 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, vins είπε Πάρε 4 nuc αν σε καλύπτουν στη χρήση που θέλεις. Είναι η πιο εύκολη και μικρότερη λύση. Εκεί θα πηγαινα κατα 90% απλά ζητηθηκε ενα ενιαιο μικρο case οποτε ειπα να ρωτησω αν εχει καποιος καμια ιδεα γιατι γενικα δε βρηκα πολλα τριγυρω απαρα μονο ισως για dual συστηματα. Ειδωμεν...
triplex1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Στις 28/4/2021 στις 4:07 ΜΜ, Chocobo είπε Έχει πάρει κανείς τα παρακάτω ; Ελλάδα παίζουν εξωφρενικές τιμές σε cable combs 2,5 ευρώ με μεταφορικά απο aliexpress θα παρεις με 1,5 ευρω 24 κομματια
Chocobo Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, triplex1 είπε απο aliexpress θα παρεις με 1,5 ευρω 24 κομματια Έκανα παραγγελία μα δεν χάνω κάτι.Απλά στο παρελθόν , κάπου το 2016 που έστηνα , αγόρασα κάτι comb απο eshop(αρκετά ακριβά κιόλας κάπου 2 ευρώ το κομμάτι) τα οποία δεν έκαναν στα καλώδια μου. Ήταν λάσκα πολύ με αποτέλεσμα να μην κάθονται καλά. Εγώ έχω ακόμα τα ίδια sleeved extension της betfinix. Αυτά εδώ είχα πάρει(αυτή τη σειρά δηλαδή 2-3 για κάθε καλώδιο) Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από Chocobo
vins Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, agnostos99 είπε Εκεί θα πηγαινα κατα 90% απλά ζητηθηκε ενα ενιαιο μικρο case οποτε ειπα να ρωτησω αν εχει καποιος καμια ιδεα γιατι γενικα δε βρηκα πολλα τριγυρω απαρα μονο ισως για dual συστηματα. Ειδωμεν... Και δε θα βρεις, τουλάχιστον όχι έτοιμο ή σε ανθρώπινη τιμή. Τα περισσότερα είναι dual με τη μία mobo να είναι itx και δε συμφέρουν.. Το άλλο που ίσως μπορείς να κάνεις με μοντες είναι με κάποιο rack για server αλλά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος... Για μένα είτε nuc είτε all in one που ουσιαστικα θα είναι οι 4 οθόνες ας πούμε.
vins Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Στις 27/6/2021 στις 6:46 ΜΜ, dalain είπε Αλλο ενα mod έτοιμο!!! Πρέπει να βάλουν και αντίδραση με emoji 🤩 αποκλειστικά και μόνο για τις δημιουργίες σου! Συγχαρητήρια και πάλι! 3
generalb31 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Ποιο παιδι απο εδω ασχολειται με custom sleeved καλωδια τροφοδοσιας?
sotos 1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 9 ώρες πριν, generalb31 είπε Ποιο παιδι απο εδω ασχολειται με custom sleeved καλωδια τροφοδοσιας? @Doc1355 2 1
bekerel Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Στις 27/6/2021 στις 6:46 ΜΜ, dalain είπε Αλλο ενα mod έτοιμο!!! Πολυ ωραια και καθαρη δουλεια. Μπραβο. Συνεχισε ετσι..... Μια ερωτηση τωρα οσο αφορα την υδροψυξη εχεις δει διαφορα οσο αφορα το εαν 3χ120 εχουν καλητερη αποδοση απο 1χ360?
Δημοφιλής ανάρτηση Doc1355 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν βρήκα κάποια πιο ταιριαστή κατηγορία οπότε το βάζω εδώ.. Τις προηγούμενες ημέρες μπήκα στην διαδικασία να κάνω retr0bright σε ένα κιτρινισμένο Gameboy Classic και εκεί που το ξεβίδωνα ήρθε η ιδέα να γίνει κάδρο πάνω από το γραφείο. Οπότε αφού τελείωσα το retr0bright, ξέθαψα και ένα iPhone 3G που είχα στο συρτάρι και έκατσα και έκανα στο Corel το template για την τοποθέτηση των parts. Παραθέτω κάποιες φωτογραφίες από το αποτέλεσμα Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από Doc1355 30
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα