Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Στις 3/11/2019 στις 11:23 ΜΜ, dalain είπε Ειναι κανεις εδωωωωωωωω;Αλλαξαμε mobo ,ram και cpu! θα χρειαστώ κάποια στιγμή τα "φώτα σου" σχετικά με τα υλικά για το κουτί καθώς με ενδιαφέρει μια τέτοια πατέντα για νέο σύστημα που ενδιαφέρομαι να φτιάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ikorolis είπε θα χρειαστώ κάποια στιγμή τα "φώτα σου" σχετικά με τα υλικά για το κουτί καθώς με ενδιαφέρει μια τέτοια πατέντα για νέο σύστημα που ενδιαφέρομαι να φτιάξω Οτι θες,οποτε θες ρωτάς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Και αφου δεν κάνει κανείς αλλος μοντες θα σας δειχνω τις δικές μου.....Εκανα καποιες αλλαγες! 20 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Ωραίος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Και μετα το δικο μου σειρα πηρε ενα φιλαρακι που εκτιμησε τη δουλεια μου! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, dalain είπε Και μετα το δικο μου σειρα πηρε ενα φιλαρακι που εκτιμησε ζήλεψε τη δουλεια μου! fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, chrisde είπε fixed Μπα...αντιθετως εγώ ζήλεψα γιατι εγινε πιο όμορφο το δικό του!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 CoolerMaster Cosmos 1000 (το πρώτο) Αφαιρέθηκαν βάσεις CD-DVD ROM, ανοιχτηκαν τρύπες για cable management, βάφτηκε μαύρο και μπήκε πλαϊνο παράθυρο και LED Πρίν και μετά 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Ωραίο. Πολύ ωραίο. Αστάρι μετάλλου πρώτα και μετά χρώμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Ξεκινησα κ εγω νεο project.....Ακομα είναι ημιτελές αλλά προχωράει σιγα σιγά.... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Νυσταγμένος είπε Ωραίο. Πολύ ωραίο. Αστάρι μετάλλου πρώτα και μετά χρώμα? Ναι 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μπράβο και στους δύο Τέλειο και ... 👍Τέλειο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Και.....πηρε ζωή!Η πρώτη φαση τελειωσε.Πολλα ακομα να γίνουν για να ολοκληρωθεί... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 25/1/2020 στις 4:44 ΜΜ, dalain είπε Και μετα το δικο μου σειρα πηρε ενα φιλαρακι που εκτιμησε τη δουλεια μου! χρησιμοποιεις τιποτα κρυφο για να κρατησεις το βαρος της gpu ? στο δικο σου εχεις ενα κολπο. edit Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από stefanos_th 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Στις 30/3/2020 στις 2:38 ΜΜ, stefanos_th είπε χρησιμοποιεις τιποτα κρυφο για να κρατησεις το βαρος της gpu ? στο δικο σου εχεις ενα κολπο. edit Απόκρυψη περιεχομένων σε αυτο δεν εβαλα κατι....αλλα εχω αφησει "αναμονη" για να μπει αν χρειαστει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα