felikas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Παρόλο που δεν βλέπεις κ πολλά από το σχέδιο του κουτιού, σχεδιαστικά δεν λέει κ πολλά! Μόνο οι "αερογραφίες" κάνουν τη διαφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Κλασσικο σχεδιο Alienware ειναι βασικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eon.s60 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πριν 2 μέρες πήρα την νέα μητρική μου(Gigabyte P35 DS4). Εδώ μερικές φωτογραφίες. Επειδή η ψηφιακή είναι λίγο χαλια sorry για την ανάλυση. (Μάλλον πρέπει να σταματήσω να τα ακουμπάω σε pc και να πάρο καμια νέα...) Αυτή την φωτό την έβαλα για να δείτε ποσο οριακά είναι το cooler με τα cooler τις μητρικής. Τα pins πατήθηκαν δύσκολα. (Σε περίπτωση Infinity πολύ απλά δεν μπαίνει...) Αλλα και πάλι με την βοήθεια του φίλου Dr.Gonzo την παλέψαμε και μπήκε. (Όντως αθλια ψηφιακή...) Τώρα με την νέα μητρική βεβαια έβαλα τους 2x WD320KS σε RAID 1 και φυσικά Ο.C. Η μητρική στο λίγο που την ζόρισα δηλαδή στο 400x7 ούτε για πλακα ζεσταίνονται τα cooler τις. Με έκοψε μονο η μνήμη μου γιατί έχω 4x512 όταν πήγα παραπάνω, οπου παρεπιπτόντως τις σκοτώνω 50 όλες όπως είναι set 4x512 667 Twinmos. Όσο αναφορά την θερμοκρασία τις cpu είναι στα 48 κάθε core με το Core Temp. Μερικές από τις φωτό είναι πριν βάλω τα 2 Silenx Push-Pull. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 offtopic: Αν δεν έβλεπα πως είσαι από Σαλλονίκη και τον γύρω χώρο από το pc, θα νόμιζα πως είσαι ένας φίλος - γείτονας που μόλις προχθές μοντάραμε το pc του.... Ιδιο κουτί, ψύκτρα, διαμόρφωση εσωτερικού κλπ...Πω πω, τρόμαξα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosrs2000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 offtopic: Αν δεν έβλεπα πως είσαι από Σαλλονίκη και τον γύρω χώρο από το pc, θα νόμιζα πως είσαι ένας φίλος - γείτονας που μόλις προχθές μοντάραμε το pc του.... Ιδιο κουτί, ψύκτρα, διαμόρφωση εσωτερικού κλπ...Πω πω, τρόμαξα! Γιατί τρόμαξες,του το μοντάρισες χάλια και ψάχνει να σε βρει?:razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Γιατί τρόμαξες,του το μοντάρισες χάλια και ψάχνει να σε βρει?:razz: XAXAXAXAXAXA!!!! Έγραψες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 λοιπόν να βγάλω και εγώ στην φορα τα δικά μου κατορθώματα ? μιας και μετά από μια βδομάδα όλο ατυχίες και μαζί με ένα σπασμένο tank της υδρόψυξης μου αναγκαστικά να φτιάξω άλλο το οποιο θα δείτε εδώ βεβαια ντομάτες και λοιπά σχόλια παρακαλώ περιττά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Γιατί τρόμαξες,του το μοντάρισες χάλια και ψάχνει να σε βρει?:razz: Γιατί, σου φαίνεται η 2η, για παράδειγμα, φωτογραφία του παιδιού για κακή διαμόρφωση του pc? Αν ναι, πάρα πολύ θα ήθελα να δω του δικού σου!!! "τρομάζω" δεν σημαίνει μόνο "φόβος", αλλά πολλές φορές χρησιμοποιείται κατά τρόπο ώστε να υποδηλώνει deja-vu καταστάσεις! Επίσης, έγραψα "μοντάραμε": πληθυντικός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosrs2000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Πλάκα έκανα μην αρπάζεσαι.Το κουτί του παιδιού ποιο πάνω είναι από τα καλύτερα που έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eon.s60 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Ένταξη δεν είναι ανάγκη να αρέσει στον καθένα το mod του αλλου. Μπορεί σε κάποιον να μην αρέσει το κουτί μου, δεν τρέχει και τίποτα. Χαλαρά ρε παιδιά. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skarpelos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 λοιπόν να βγάλω και εγώ στην φορα τα δικά μου κατορθώματα ? μιας και μετά από μια βδομάδα όλο ατυχίες και μαζί με ένα σπασμένο tank της υδρόψυξης μου αναγκαστικά να φτιάξω άλλο το οποιο θα δείτε εδώ βεβαια ντομάτες και λοιπά σχόλια παρακαλώ περιττά Πολυ καλη δουλεια φιλε μου εκανες.Ευγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Πολυ καλη δουλεια φιλε μου εκανες.Ευγε ligo teleios offtopic alla telosapa.Ta svista ultimate ti tou ta ebales tou kaimenou????Krima to gonatizies.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 καλυτερα να μασας παρα να μιλας που ελεγε και μια διαφημιση. τα εχεις δοκιμασει ή το λες επιδη ετσι ελεγαν πριν ενα χρονο με την rc1? τα βιστα ειναι και πιο γρηγορα και πιο σταθερα(απιστεφτα καλητερα απο XP) και ενταξη ειναι και πιο ομορφα. μη μου αρχισετε και μου λετε για λινουξ/tiger-leopard κλπ. συγκρινω τα λειτουργικα της μικροσοφτ. ε λοιπον το καλυτερο της λειτουργικο ειναι τα βιστα. τα εχω αρκετο καιρο και τα λεω αυτα και μαληστα αποταν τα εβαλα δεν εκανα αλαγες στο hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 nai einai ta kalytera gia auto den poulane... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ειπαμε!Το μονο κακο των vista(για μενα)ειναι οτι θελουν δυνατο pc για τα games.Κατα τ'αλλα ειναι μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα