Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πριν 2 μέρες πήρα την νέα μητρική μου(Gigabyte P35 DS4). Εδώ μερικές φωτογραφίες.

Επειδή η ψηφιακή είναι λίγο χαλια sorry για την ανάλυση. (Μάλλον πρέπει να σταματήσω να τα ακουμπάω σε pc και να πάρο καμια νέα...)

eksomeflashyj9.th.jpg

mesafw0.th.jpg

ninjarc9.th.jpg

Αυτή την φωτό την έβαλα για να δείτε ποσο οριακά είναι το cooler με τα cooler τις μητρικής. Τα pins πατήθηκαν δύσκολα. (Σε περίπτωση Infinity πολύ απλά δεν μπαίνει...) Αλλα και πάλι με την βοήθεια του φίλου Dr.Gonzo την παλέψαμε και μπήκε.

oriaka1te7.th.jpg

(Όντως αθλια ψηφιακή...)

xorisflashvk4.th.jpg

Τώρα με την νέα μητρική βεβαια έβαλα τους 2x WD320KS σε RAID 1 και φυσικά Ο.C. Η μητρική στο λίγο που την ζόρισα δηλαδή στο 400x7 ούτε για πλακα ζεσταίνονται τα cooler τις. Με έκοψε μονο η μνήμη μου γιατί έχω 4x512 όταν πήγα παραπάνω, οπου παρεπιπτόντως τις σκοτώνω 50 όλες όπως είναι set 4x512 667 Twinmos. Όσο αναφορά την θερμοκρασία τις cpu είναι στα 48 κάθε core με το Core Temp. Μερικές από τις φωτό είναι πριν βάλω τα 2 Silenx Push-Pull.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

offtopic:

Αν δεν έβλεπα πως είσαι από Σαλλονίκη και τον γύρω χώρο από το pc, θα νόμιζα πως είσαι ένας φίλος - γείτονας που μόλις προχθές μοντάραμε το pc του....

Ιδιο κουτί, ψύκτρα, διαμόρφωση εσωτερικού κλπ...Πω πω, τρόμαξα!

offtopic:

Αν δεν έβλεπα πως είσαι από Σαλλονίκη και τον γύρω χώρο από το pc, θα νόμιζα πως είσαι ένας φίλος - γείτονας που μόλις προχθές μοντάραμε το pc του....

Ιδιο κουτί, ψύκτρα, διαμόρφωση εσωτερικού κλπ...Πω πω, τρόμαξα!

Γιατί τρόμαξες,του το μοντάρισες χάλια και ψάχνει να σε βρει?:razz:

λοιπόν να βγάλω και εγώ στην φορα τα δικά μου κατορθώματα ? μιας και μετά από μια βδομάδα όλο ατυχίες και μαζί με ένα σπασμένο tank της υδρόψυξης μου αναγκαστικά να φτιάξω άλλο :D το οποιο θα δείτε εδώ :D βεβαια ντομάτες και λοιπά σχόλια παρακαλώ περιττά :mrgreen:

Γιατί τρόμαξες,του το μοντάρισες χάλια και ψάχνει να σε βρει?:razz:

Γιατί, σου φαίνεται η 2η, για παράδειγμα, φωτογραφία του παιδιού για κακή διαμόρφωση του pc? Αν ναι, πάρα πολύ θα ήθελα να δω του δικού σου!!!

"τρομάζω" δεν σημαίνει μόνο "φόβος", αλλά πολλές φορές χρησιμοποιείται κατά τρόπο ώστε να υποδηλώνει deja-vu καταστάσεις! Επίσης, έγραψα "μοντάραμε": πληθυντικός...

Ένταξη δεν είναι ανάγκη να αρέσει στον καθένα το mod του αλλου. Μπορεί σε κάποιον να μην αρέσει το κουτί μου, δεν τρέχει και τίποτα.

Χαλαρά ρε παιδιά. :) .

λοιπόν να βγάλω και εγώ στην φορα τα δικά μου κατορθώματα ? μιας και μετά από μια βδομάδα όλο ατυχίες και μαζί με ένα σπασμένο tank της υδρόψυξης μου αναγκαστικά να φτιάξω άλλο :D το οποιο θα δείτε εδώ :D βεβαια ντομάτες και λοιπά σχόλια παρακαλώ περιττά :mrgreen:

Πολυ καλη δουλεια φιλε μου εκανες.Ευγε:D

καλυτερα να μασας παρα να μιλας που ελεγε και μια διαφημιση. τα εχεις δοκιμασει ή το λες επιδη ετσι ελεγαν πριν ενα χρονο με την rc1? τα βιστα ειναι και πιο γρηγορα και πιο σταθερα(απιστεφτα καλητερα απο XP) και ενταξη ειναι και πιο ομορφα. μη μου αρχισετε και μου λετε για λινουξ/tiger-leopard κλπ. συγκρινω τα λειτουργικα της μικροσοφτ. ε λοιπον το καλυτερο της λειτουργικο ειναι τα βιστα. τα εχω αρκετο καιρο και τα λεω αυτα και μαληστα αποταν τα εβαλα δεν εκανα αλαγες στο hardware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...