Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 4/22/2018 at 11:06, demmian said:

@lasarosdoul αυτο πως το εκανες?? εκτος απο πολυ γ@μ@το ειναι και πρακτικο, να γλιτωνεις χωρο απο κουτι κλπ

Έκανε κόπια το desk του Peter.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 4/25/2018 at 13:29, emperor4her said:

καλησπερα, θελω κατι να κανω στο κουτι μου.. αλλα δεν ξερω τι!

εχω αυτο .. καμια ιδεα? κατι σκεφτομουν για μπροστα, για τους ανεμιστηρες.

Τι σκέφτηκες? Για να είναι η ιδέα σχετική, χρειάζεται να ολοκληρώσεις την σκέψη σου εδώ. Και το παίρνουμε από εκεί.

Δημοσ.

Κύριοι καλησπέρα,

Ξέρει κανείς κάποιον καλό μάστορα που να μπορεί να κόψει από τα πλαϊνά το κουτί μου και να βάλει plexiglass? και να μπορεί να κάνει καλή δουλειά!

Δημοσ.
13 hours ago, sotirisl said:

Κύριοι καλησπέρα,

Ξέρει κανείς κάποιον καλό μάστορα που να μπορεί να κόψει από τα πλαϊνά το κουτί μου και να βάλει plexiglass? και να μπορεί να κάνει καλή δουλειά!

Που βρίσκεσαι Σωτήρη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, DigitalElf said:

Που βρίσκεσαι Σωτήρη?

Αγία Παρασκευή, Αθήνα

Επεξ/σία από sotirisl
Δημοσ.
15 hours ago, sotirisl said:

Αγία Παρασκευή, Αθήνα

Μακριά είσαι :ph34r: Λοιπόν, άσε το sidepanel ήσυχο, βάλτο σε μια γωνία και αγόρασε ένα plexiglass στις διαστάσεις του. Νομίζω είναι η καλύτερη λύση αυτό και σου μένει ανέπαφο το μανίσιο. Το έχω κάνει αρκετές φορές και το αποτέλεσμα είναι τέλειο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξεις καινούργιες τρύπες για να προσαρμόσεις το καινούργιο. Αν έχεις επιμέρους μέρη, που δεν θέλεις να φαίνονται, τα κρύβεις και αυτά πίσω από plexi. Ότι βοήθεια χρειαστείς π.μ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, καθώς δεν ξέρω αν θεωρείται προσφορά τεχνολογίας, το ποσταρω εδώ: 

https://www.e-shop.gr/polyergaleio-ilektriko-dremel-3000-set-speedclic-sc-690-f0133000kn-p-TLS.070222

Είναι dremel 3000 μαζί με το σετ από δισκάκια κοπής στα 45€ από το κιτρινομαγαζο. Εγώ τσιμπησα ένα καθώς η επόμενη τιμη Σκρουτζ είναι στα 60. Πιστεύω πως για όποιον ασχολείται με μοντες θα φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο!

Καλές μοντες!

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχουμε πλέον και club για modding / overclocking κτλπ , όποιος θέλει μπορεί να περάσει μια βόλτα :)

Δημοσ.
Στις 5/21/2018 στις 6:46 ΜΜ, SPANK είπε

Έχουμε πλέον και club για modding / overclocking κτλπ , όποιος θέλει μπορεί να περάσει μια βόλτα :)

Και τι παραπάνω προσφερει από αυτό το thread;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Και τι παραπάνω προσφερει από αυτό το thread;

Τίποτα ιδιαίτερο ειναι τα clubs μια καινούργια προσθήκη στο site σύντομα θα υπάρξει και ανακοίνωση , φαντάσου το σαν τα διάφορα facebook groups. 

Όποιος θέλει μπορεί μα φτιάξει τετοιο club , δεν ειναι υποχρεωτικό απλα το έφτιαξα οποιος θέλει μπαίνει.

Να μην βγούμε αλλο offtopic οτιδηποτε αλλο σε pm

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο χρονια απoχής...

Case: Lian Li Αλουμινένιο 10ετίας, βάφτηκε εσωτερικά μαύρο, κόπηκε παράθυρο στο πλαϊνό, αφαιρέθηκαν 2.5" & 3,5" bays.

Watercooling: Custum - Ebay build -  2 x 120mm radiator, 14mm PETG σωλήνες, Flow meter, Tank Acrylic, Water Pump PWM.  Κόστος : 60€ 

WP_20180530_16_36_36_Rich (6).jpg

NewImage_2000_1701_95.jpg

NewImage_3000_1858_95.jpg

Επεξ/σία από obijuan1983
  • Like 9
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιχειρισα να κοψω το μπροστα πανελ του Evolv με Dremel και ειδικα δισκακια για μεταλλο και απετυχα παταγωδως. Απο οτι φαινεται τα 3 χιλιοστα μασιφ Αλουμινιο ειναι πολλα. Εχει κανεις καμμια ιδεα ?

Επεξ/σία από ASDIC
Δημοσ.
Στις 30/5/2018 στις 5:47 ΜΜ, obijuan1983 είπε

Μετα απο χρονια απoχής...

Case: Lian Li Αλουμινένιο 10ετίας, βάφτηκε εσωτερικά μαύρο, κόπηκε παράθυρο στο πλαϊνό, αφαιρέθηκαν 2.5" & 3,5" bays.

Watercooling: Custum - Ebay build -  2 x 120mm radiator, 14mm PETG σωλήνες, Flow meter, Tank Acrylic, Water Pump PWM.  Κόστος : 60€ 

WP_20180530_16_36_36_Rich (6).jpg

NewImage_2000_1701_95.jpg

NewImage_3000_1858_95.jpg

Απο θερμοκρασιες πως πας?

18 λεπτά πριν, ASDIC είπε

Επιχειρισα να κοψω το μπροστα πανελ του Evolv με Dremel και ειδικα δισκακια για μεταλλο και απετυχα παταγωδως. Απο οτι φαινεται τα 3 χιλιοστα μασιφ Αλουμινιο ειναι πολλα. Εχει κανεις καμμια ιδεα ?

Με τροχο? Εχεις? Μπορεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...