Dinosfan Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση. Στις περισσότερες φώτο βλέπω ελαστικους σωλήνες υδροψυξης. Γιατί κανένας δεν χρησιμοποιεί hard tubing? χρησιμοποιω εγω θα δεις φωτο συντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpitzi91 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Καταπληκτικες δουλειές. Μπραβο παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Παιδιά θέλω μια βοήθεια. Νομίζω πως είναι το κατάλληλο thread για να ρωτήσω. Έχω το Zalman Z1 Neo και θέλω να του βάλω κάλλυμα για το τροφοδοτικό όπως έχουν κάτι άλλα κουτιά έτοιμα. Μπορώ να βρω κάπου να αγοράσω; (Να φτιάξω μόνος μου δεν παίζει, δεν το χω μ αυτά δυστυχώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Παιδιά θέλω μια βοήθεια. Νομίζω πως είναι το κατάλληλο thread για να ρωτήσω. Έχω το Zalman Z1 Neo και θέλω να του βάλω κάλλυμα για το τροφοδοτικό όπως έχουν κάτι άλλα κουτιά έτοιμα. Μπορώ να βρω κάπου να αγοράσω; (Να φτιάξω μόνος μου δεν παίζει, δεν το χω μ αυτά δυστυχώς) Καλύτερα ρώτα εδώ νομίζω. http://www.insomnia.gr/topic/610672-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-case-modding 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Καλύτερα ρώτα εδώ νομίζω. http://www.insomnia.gr/topic/610672-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-case-modding Ρώτησα κ εκεί. Ελπίζω κάποιος να ξέρει. Thanx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvnight Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δεν είναι case mod, δε ξέρω αν το λες και mod αλλά τα μνεία για την ιδέα πάνε στον Sheogorath, που το είχε αναφέρει σε άλλο νήμα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δεν είναι case mod, δε ξέρω αν το λες και mod αλλά τα μνεία για την ιδέα πάνε στον Sheogorath, που το είχε αναφέρει σε άλλο νήμα Χαχαχ, το είχα κάνει παλιά με έναν athlon. Θα ανεβάσω φωτογραφίες μόλις τον βρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δεν είναι case mod, δε ξέρω αν το λες και mod αλλά τα μνεία για την ιδέα πάνε στον Sheogorath, που το είχε αναφέρει σε άλλο νήμα Extended the life of a cpu, γουστάρω! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Τον βρήκα. Καλά τα πινς έχουν δει και καλύτερες μέρες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosXray Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλησπερα.Δεν ξερω αν βρισκομαι στο σωστο θεμα αλλα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει καποιο site για sticker για το καλυμα τροφοδοτικου ή γενικα modding stickers.Συγκεκριμενα για το enthoo pro m acrylic window. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλη φαση αυτο με το μπρελοκ κ το cpu.. Λεω να φτιαξω κ γω ενα απο μια mITX mobo π εχω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλη φαση αυτο με το μπρελοκ κ το cpu.. Λεω να φτιαξω κ γω ενα απο μια mITX mobo π εχω... Όλη την μητρική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ναι μωρε γτ, σιγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δεν ηξερα οτι πιανονται και αυτα Οριστε και το δικο μου. 478 P4 1.6Ghz 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Παιδιά δεν τους βλέπω καλά τους επεξεργαστές σας. Να τους κάνετε delid. XD 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα