Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Re file eon.s60 ti psiktra einai ayti. Olokliro to koyti katalamvanei kai ligo einai pali. Den leei kata ti gnwmi moy na pareis mia psiktra poy tha katalamvanei toso poli xwro gia na glitwseis to poly 10 - 12 vathmoys kelsioy. An paroyme tin idrospixi poy proteina se proigoymeno reply moy tha doyme kamia diafora h' oxi?

Telos tin exei parei kaneis na mas pei entypwseis(opws an yparxei periptwsi diarois an einai asfalis kai posoys vathmoys kelsioy katevike se full load o epexergastis toy)? Sas euxaristw poly.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

eon πως τα καταφερες και συμμαζεψες τα καλωδια τοσο καλα?εγω τα εχω βαλει στο πλαι πισω απο την μητρικη αλλα και παλι τις π&$&ας γινεται μεσα!πολυ ωραια ψυκτρα παντως!μου θυμιζει την δικια μου(thermaltake sonic tower)!!!

eon πως τα καταφερες και συμμαζεψες τα καλωδια τοσο καλα?εγω τα εχω βαλει στο πλαι πισω απο την μητρικη αλλα και παλι τις π&$&ας γινεται μεσα!πολυ ωραια ψυκτρα παντως!μου θυμιζει την δικια μου(thermaltake sonic tower)!!!

Μήπως και σου δώσω κάποια ιδέα για τα καλώδια. Εδώ είναι όλες οι φωτό όταν έκανα το κουτί με έναν φίλο πριν το cooler αυτό όμως.

http://rapidshare.com/files/31660090/Stacker_By_Dr._Gonzo_and_eon.rar

Einai ena valitsaki gia vinilia to opio evala mesa ton 64bito mou. Exi 2 anemistirakia akasa me ble leds (to ena xrisimopoiite sto water cooler tis GPU). Meta enas 12aris gia to big water cooler tis thermaltake. Sto epano meros tou koutiou vriskonte o SATA Raptor diskos mou ke to DVD-ROM+CD-RW. Stin dexia meria tou koutiou vriskete to PSU to opio exi 2 tripes gia ton exaerismo tou. Pano sto kouti evgala tripes gia ta vismata tis mobo mou ke kartas grafikon. Afto ine to moded valistaki mou to opio pai polla taxidia...
Ποπο φιλε αυτο κι αν ειναι πατεντα προσωπικα και μονο που το σκεφτηκες γ@μ@ς.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ρε παιδιά πείτε κανένα online κατάστημα για pc modding.Θέλω να παραγγείλω κάποια πράγματα για το pc μου,να συμμαζέψω καλώδια,να βάλω και άλλα fanάκια,να πετάξω neon και τέτοια.Στο eshop και τα άλλα γνωστά δεν έχουν ποικιλία στα site.

Ρε παιδιά πείτε κανένα online κατάστημα για pc modding.Θέλω να παραγγείλω κάποια πράγματα για το pc μου,να συμμαζέψω καλώδια,να βάλω και άλλα fanάκια,να πετάξω neon και τέτοια.Στο eshop και τα άλλα γνωστά δεν έχουν ποικιλία στα site.

Συγνώμη κιόλας αλλά μήπως δεν έψαξες καλά στο e-shop?

1) Για τα Fans εκτός από το Cross Flow 30άρι που μπαίνει στο μόνο στο Stacker, υπάρχουν άλλα 66 για το κουτί

2) Εντάξει μπορεί να μην υπάρχουν πολλά Lights μόνο 26, πάντως περισσότερα από checkmate.gr :razz:

3) Εντάξει sleeving kits δεν έχει πολλά, αλλά και αυτά πιστεύω επαρκούν.

Τώρα αν ήμουν στη θέση σου, φυσικά και θα έμπαινα στην checkmate, που δίνει ρέστα στο modding... όπως λέει και ο Thresh :wink:

Eγώ δεν postάρω το μηχάνημα μου είναι ντροπαλό...

Το μόνο που έχω να πω, είναι ότι έχω φάει ατελείωτες ώρες από την ζωή μου καπνίζοντας, για να καταφέρω να το κάνω κίτρινο από άσπρο... :mrgreen:

Υπαρχει κάποιος κίνδυνος γενικά για το pc μου αν πάρω ένα φθηνό κουτί???:confused:

Όπως αυτό -->http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=734721

και εγώ αυτό σκέφτομαι να πάρω....αλλά το μόνο που με δυσκολεύει είναι να συνδέσω τα καλωδιάκια της mobo με τον διακόπτη και τα φωτακια...:)

Δεν πηστευω να είναι δύσκολη η σύνδεση γιατί θα είναι σαν να συνδέσεις γιατί θα έχει βιβλιαράκι που θα σε λέει που να βάλεις το κάθε τη :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...