pdiomidis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Φτιαγμενο απο Kopritis Ιουλιος 2011, με εχει βγαλει ασπροπρωσοπο μεχρι και τωρα που ξεκιναω καινουριο build. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2016 από pdiomidis 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Εχω το παραπάνω κουτί (thermaltake armor a30) που αν και μικρό χωράει πράγματα και μεγάλες κάρτες γραφικών ( είναι ότι πρέπει για htpc/mini gaming pc) ΑΛΛΆ είναι άσχημο και έχει κακό airflow (το οποίο θα χειροτερέψει αφού βάλω μια 7950 μέσα) . Σκεφτόμουνα για άλλο κουτί αλλά μιας και έχω την όρεξη αυτό τον καιρό λέω να μοντάρω αυτό. Στόχος μου είναι να φύγουν mesh , πλαστικά, περίεργες γωνίες και να βελτιώσω το airflow Στο μπροστινό μέρος έφυγε το πλαστικό και μένει ότι βλέπουμε στην φωτογραφία . Θα κοπεί κομμάτι λαμαρίνας (1+1/4mm με 1+1/2mm πάχος) στην διάσταση της μούρης , θα κολληθεί , θα σημαδευτεί στα κόκκινα/μπλε σημεία και θα τρυπηθεί για να μπουν pw,reset , leds δεξια και usb ,audio αριστερά. Στην περίπτωση που θέλω να βάλω dvd ή κάποιο front panel θα το μοντάρω επι τόπου με το dremel αργότερα Στο πάνω μέρος κρατάω το σιδερένιο κομμάτι , φεύγει το πλαστικό/mesh και μένει ότι βλέπουμε . Θα κοπούν τα stand του παλιού 200αρι ανεμιστήρα όπως και κάτι άλλες μλκιες που είχε. Γενικότερα θα γίνει flat όλο. Από πάνω θα πέσει λαμαρίνα στην ίδια διάσταση για να κλείσει όλα τα κενά. Μετά θα σημαδευτεί προσεκτικά και θα γίνουν τρύπες στο σημείο που βρίσκεται το τροφοδοτικό για να τραβάει κρύο αέρα από εξω Στο δεξι και αριστερό μέρος θα κοπεί και θα φύγει ότι είναι μέσα στο κόκκινο ορθογώνιο και θα μπει διάτρητη λαμαρίνα με πολύ μικρές τρύπες η οποία θα έρθει πρόσωπο με ότι έχει απομείνει από τα πλαινά . Από την μέσα μεριά και πάνω στα πλέον ενιαία πλαϊνά θα μπούνε ανεμιστήρες (αριστερά που θα είναι και η καρτα γραφικών θα βάζουν και δεξιά θα βγάζουν ) Στο πίσω μέρος μάλλον θα κλείσω τα honeycomb . δεν νομίζω να κάνω κάποια άλλη αλλαγή . Αυταααα…. Πως σας φαίνεται? Σχόλια? Παρατηρήσεις ? και μια ερώτηση . για τα κουμπια power και reset τι προτείνετε να βάλω? μόνο κάποια της phobya βρίσκω Site: phobyae-world . Υπάρχουν εναλλακτικές ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 σε οποιοδιποτε μαγαζι με ηλεκτρονικα μπορεις να βρεις οτι θελεις απο μπουτονακια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 ThermalTake Armor A30-1200-80.jpg Καλή φάση αλλά πόσο θα κοστίσει όλο αυτό.? Αξίζει.? Γιατι δεν μιλάμε για μόντα,έβαλα μια καλύπτρα ή άνοιξα μπροστά τρύπα να πάρει ένα φανάκι.Εσύ θα αλλάξεις όλο το εξωτερικό του κουτιού σχεδόν απο κάθε πλευρά.Λαμαρίνες,συγκόλληση,βάψιμο...Σκέψου το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλή φάση αλλά πόσο θα κοστίσει όλο αυτό.? Αξίζει.? Γιατι δεν μιλάμε για μόντα,έβαλα μια καλύπτρα ή άνοιξα μπροστά τρύπα να πάρει ένα φανάκι.Εσύ θα αλλάξεις όλο το εξωτερικό του κουτιού σχεδόν απο κάθε πλευρά.Λαμαρίνες,συγκόλληση,βάψιμο...Σκέψου το. Αν τα βάλεις κάτω δεν αξίζει ιδιαίτερα . Θα μπορούσα να πάρω ένα κουτάκι Micro atx και να ξεμπερδευω χωρίς ταλαιπωρία ΑΛΛΆ 1- λόγω δουλειάς έχω πρόσβαση σε απεριόριστες ποσότητες υλικών και εργαλείων 2- θέλω να βελτιωσω λίγο τις δεξιότητες μου γενικότερα στις ψιλοδουλειες. Σαν τελική εικόνα το κουτί θα μοιάζει αρκετα με το fractal node 804 αν και θα είναι αρκετά πιο μαζεμένο από άποψη διαστάσεων. υγ1.Τα πλαινά και το πάνω καπάκι είναι έτοιμα . Μένει να διαμορφωθεί η φάτσα , να μπει πάνω στο κουτί , να γίνουν τα τελικά στοκαρίσματα και να βαφτεί . υγ2.build log έπρεπε να είχα κάνει . υγ3.θα το κάνω. μιας και θέλει δουλειά ακόμα . Επεξ/σία 20 Μαΐου 2016 από grouspen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ε τότε καλή συνέχεια,περιμένουμε το αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ένα μικρό teaser από την προετοιμασία του κουτιού του φίλου @gamerz Asus Matrix - Case Modding by Manos Iatrou, on Flickr 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdiomidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Φτιαγμενο απο Kopritis Ιουλιος 2011, με εχει βγαλει ασπροπρωσοπο μεχρι και τωρα που ξεκιναω καινουριο build. Το καινουριο upgrade: το pc ειναι της υπογραφης. print screen windows xp 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 δεν ξερω αν το εχει βαλει κανεις αλλα το πηρε το ματι μου σημερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το κουτάκι του @gamerz είναι πλέον έτοιμο! 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μανάρι.Και η matrix απο τις πιο ωραίες υλοπιήσεις κάρτας για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Παιδια εχει βγαλει κανεις το hdd cage απο nzxt s340.? Μιας και δεν χρησημοποιω hdd και πιανουν απλα χωρο λεω να τα βγαλω. Δεν ειναι ομως βιδοτο οποτε πρεπει να φαω τα πιρτσινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μπορεις να γραψεις και εδω αν θελεις:http://www.insomnia.gr/topic/610672-ερωτήσεις-σχετικές-με-case-modding/page-3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μπορεις να γραψεις και εδω αν θελεις:http://www.insomnia.gr/topic/610672-ερωτήσεις-σχετικές-με-case-modding/page-3 Ωραίος ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά μπορείτε να μ πειτε πως .μπορώ να ντισω τα καλοδια στο pc mou? Albilosha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα