Chocobo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα.Εκεί που σκέφτομαι να αφήσω την προσπάθεια του custom wc και να κάτσω με την h100i βλέπω αυτό το κιτ.Έχει ότι θέλω ωραίο κυλινδρικό ρεζερβουάρ,compression fittings,χοντρό ψυγείο,οκ αντλία και όλα μα όλα τα έξτρα που χρειάζεται κανείς...σε τιμή καλή...Απορώ λοιπόν το έχει δοκιμάσει κανείς.? πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω την χαμηλή τιμή. https://www.skroutz.gr/s/5742037/Phobya-Pure-Performance-Watercooling-Kit-240LT.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αν μου ετοιμασεις το βασικο κομματι με της τρυπες μπορω να ρωτησω αν μπορεσουν να μου το κανουν , το μαγαζι ασχολειτε με θαλαμους ανεκλυστηρων και επειδη ηταν συνεργατης στο προηγουμενο μαγαζι που δουλευα μου το ειχε κανει Να κάνω τις τρύπες??Εύκολο Καλησπέρα.Εκεί που σκέφτομαι να αφήσω την προσπάθεια του custom wc και να κάτσω με την h100i βλέπω αυτό το κιτ.Έχει ότι θέλω ωραίο κυλινδρικό ρεζερβουάρ,compression fittings,χοντρό ψυγείο,οκ αντλία και όλα μα όλα τα έξτρα που χρειάζεται κανείς...σε τιμή καλή...Απορώ λοιπόν το έχει δοκιμάσει κανείς.? πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω την χαμηλή τιμή. https://www.skroutz.gr/s/5742037/Phobya-Pure-Performance-Watercooling-Kit-240LT.html Μπορεί να είναι αδύναμη η αντλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Να κάνω τις τρύπες??Εύκολο Μπορεί να είναι αδύναμη η αντλία Δεν έχει και την καλύτερη ναι αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα ακόμα και αν βάλεις και gpu.Απο τα benchmarks πάει καλά για τα χρήματα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Χτύπατο και αν δεν σε ικανοποιεί βρισκεις μια d5 μεταχείρο και την αλλάζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Χτύπατο και αν δεν σε ικανοποιεί βρισκεις μια d5 μεταχείρο και την αλλάζεις Αυτό σκέφτομαι..!!!! Αν και έχω αγοράσει μερικά comp.fittings 19/13 και τώρα πρέπει να τα πουλάω.Ήθελα χοντρή σωλήνα.Αλλά μάλλον αυτό θα κάνω πουλάω fittings & h100 βάζω και τα άλλα μισά και το πέρνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Περιπου σου λεω...30 η αντλια 15 το ρες 50 το ψυγειο 40 το μπλοκ αλλα 20 τα ρακορ βαλε φανακια υγρο σωληνα οποτε λογικη η τιμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Περιπου σου λεω...30 η αντλια 15 το ρες 50 το ψυγειο 40 το μπλοκ αλλα 20 τα ρακορ βαλε φανακια υγρο σωληνα οποτε λογικη η τιμη.. αυτο το ρες 15 και το 60ριψυγειο 50.? comp fittings απο 3 ευρω.Χαμηλα τα κοστολογεις. αλλα ακομα και ετσι βγαζεις 155. εκτος και αν 2φαν 3μετρα σωληνωνα ,υγρο,mobo jumper , κοφτακι κανουν 8 ευρω τοτε ειναι καλη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα.Εκεί που σκέφτομαι να αφήσω την προσπάθεια του custom wc και να κάτσω με την h100i βλέπω αυτό το κιτ.Έχει ότι θέλω ωραίο κυλινδρικό ρεζερβουάρ,compression fittings,χοντρό ψυγείο,οκ αντλία και όλα μα όλα τα έξτρα που χρειάζεται κανείς...σε τιμή καλή...Απορώ λοιπόν το έχει δοκιμάσει κανείς.? πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω την χαμηλή τιμή. https://www.skroutz.gr/s/5742037/Phobya-Pure-Performance-Watercooling-Kit-240LT.html Οι τιμές στην ελλάδα(απο eworld)για μεμονομένα κομμάτια είναι πάνω απο 250 ευρώ.Αν χωράει στο κουτί σου το 60άρι ψυγείο είναι πολύ τίμια αγορά όταν στα 150 ευρώ έχουν φτάσει να πουλάνε τα aio συστήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Οι τιμές στην ελλάδα(απο eworld)για μεμονομένα κομμάτια είναι πάνω απο 250 ευρώ.Αν χωράει στο κουτί σου το 60άρι ψυγείο είναι πολύ τίμια αγορά όταν στα 150 ευρώ έχουν φτάσει να πουλάνε τα aio συστήματα. Βγαζω το καλυμα για τα καλωδια καο χωραει το 60ρι μια χαρα. Και μενα 200+ βγενουν. Και με 160+ εχει αιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 250+ όχι 200+,και υπολόγισε οτι αν τα πάρεις μόνος σου δεν έχεις εμπειρία μπορεί να πάρεις και κάτι λάθος ή να ξεχάσεις κάτι.Μετά αν δεν σε καλύπτει η αντλία αγοράζεις μια d5 και πάλι κερδισμένος είσαι αν και νομίζω οτι αν δεν προσθέσεις και άλλα ψυγεία θα είσαι μια χαρά.Τώρα αν βάλεις 2-3 ψυγεία και 2 κάρτες γραφικών τότε ίσως να μην επαρκεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) να το δικο μου με led rgb και εδω ενα video απο το κινητο αμονταριστο μονο με τα led https://www.youtube.com/watch?v=84DOQmg14jM χωρις τα πλαινα ακομα το πρωτο μπουταρισμα σε win 7 σε στοκ ρολογια Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2016 από limenikos 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Θαλασσόλυκε μιλάμε είναι θηρίο το κουτί!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Θαλασσόλυκε μιλάμε είναι θηρίο το κουτί!!! ευχαριστω !! καλο ειναι χωρανε αρκετα μεσα ,θελει και μια αλλαγη το fan το πορτοκαλι γιατι χτυπαει ασχημα και τα πλαινα κουμπωμα και ειναι οκ , το εχω 9 χρονια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 χωρις τα πλαινα ακομα το πρωτο μπουταρισμα σε win 7 Εργαλείο απλά φίλος!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μιας και αναβαθμιστηκα κι εγω προσφατα σε οθόνη, απο Asus PG278Q πηγα σε PG279Q λεω να βαλω κι εγω μερικες φρεσκες φωτο απο το δικο μου, ειχα ξαναβάλει και παλιοτερα 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα