Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 πω.. αυτο το θεμα με την καθαριοτητα μ'εχει κουρασει.. βρηκα λυση ομως, συμφωνησαμε με τη γυναικα οτι θα μου καθαριζει μια φορα την εβδομαδα το case κι εγω θα καθαριζω το μπανιο!! κι ετσι ησυχασα.. Μπα εγώ έκανα καλύτερη συμφωνία εφόσον καθαρίζει το δωματειο ας κάνει και τον υπολογιστή, εγώ από την άλλη δεν κάνω τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Θελω γνωμες πιο απο τα 2 σχεδια για τα πλαινα της κατασκευης μου όταν με το κάλο βάλεις και κάρτα πάνω κάνεις και ενα Backplate με το ιδιο σχέδιο και εισαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 όταν με το κάλο βάλεις και κάρτα πάνω κάνεις και ενα Backplate με το ιδιο σχέδιο και εισαι οκΜου κάναν αντικατάσταση την 290Χ με 390Χ την περιμένω Δευτέρα λογικά και το backplate της sapphire μου αρέσει πολύ κρίμα να το αλλάξω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 πράγματι ειναι κούκλα άλλα σκέψου οτι θα έχεις έτοιμο το σχέδιο και την ευκαιρια να βάλεις τη δική σου ιδέα πάνω στην κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 πράγματι ειναι κούκλα άλλα σκέψου οτι θα έχεις έτοιμο το σχέδιο και την ευκαιρια να βάλεις τη δική σου ιδέα πάνω στην κάρταΤο σχέδιο στο sketch up είναι εύκολο το θέμα είναι ότι τα backplate της sapphire έχουν thermal pad για να βοηθάνε στην ψύξη και αυτός είναι ο κυρίως λόγος που δεν θέλω να το αλλάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 εσυ ξέρεις άλλα σε περίπτωση που έρθει και ειναι τελειως φλατ εγώ θα ψηνόμουν να μεταφέρω τα ίδια pad η να βάλω καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 εσυ ξέρεις άλλα σε περίπτωση που έρθει και ειναι τελειως φλατ εγώ θα ψηνόμουν να μεταφέρω τα ίδια pad η να βάλω καλύτερα Το plexi glass δεν νομίζω να κάνει για μεταφορά θερμότητας πόσο άλλον κάτι σε πάχος 2 χιλιοστά που παίζει να λιώσει σε κάποια σημεία από την θερμότητα της κάρτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 έχεις δίκιο στο μυαλό μου είχα άλλο υλικό,φυσικά και δεν κάνει το prexi και το αλουμίνιο που σκεφτόμουν θα σου ανεβεί ψηλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 έχεις δίκιο στο μυαλό μου είχα άλλο υλικό,φυσικά και δεν κάνει το prexi και το αλουμίνιο που σκεφτόμουν θα σου ανεβεί ψηλά Αν δεν ειχε backplate θα το εκανα ,σε λεφτα που εκανα για φιλο πηγε κοντα στο 20αρικο δεν ειναι πολλα - αλουμινιου 2mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν ειχε backplate θα το εκανα ,σε λεφτα που εκανα για φιλο πηγε κοντα στο 20αρικο δεν ειναι πολλα - αλουμινιου 2mm χωρίς κοψίματα σκέτο; το έκανες στο χέρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 χωρίς κοψίματα σκέτο; το έκανες στο χέρι; Laser me Hex pattern (οχι ολο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 πολύ καλά του πήγε θα έλεγα η κυψέλες θέλουν Laser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καμιά ιδέα πως να το κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν κάνεις και μένα 1 που θέλω για την 290 tri-x??? :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αν μου ετοιμασεις το βασικο κομματι με της τρυπες μπορω να ρωτησω αν μπορεσουν να μου το κανουν , το μαγαζι ασχολειτε με θαλαμους ανεκλυστηρων και επειδη ηταν συνεργατης στο προηγουμενο μαγαζι που δουλευα μου το ειχε κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα