Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

πω.. αυτο το θεμα με την καθαριοτητα μ'εχει κουρασει.. βρηκα λυση ομως, συμφωνησαμε με τη γυναικα οτι θα μου καθαριζει μια φορα την εβδομαδα το case κι εγω θα καθαριζω το μπανιο!! :shock: :shock:

κι ετσι ησυχασα.. :X :X

Μπα εγώ έκανα καλύτερη συμφωνία εφόσον καθαρίζει το δωματειο ας κάνει και τον υπολογιστή, εγώ από την άλλη δεν κάνω τίποτα
  • Like 1
Δημοσ.

Θελω γνωμες πιο απο τα 2 σχεδια για τα πλαινα της κατασκευης μου

όταν με το κάλο βάλεις και κάρτα πάνω κάνεις και ενα Backplate με το ιδιο σχέδιο και εισαι οκ  

• Moderators
Δημοσ.

όταν με το κάλο βάλεις και κάρτα πάνω κάνεις και ενα Backplate με το ιδιο σχέδιο και εισαι οκ

Μου κάναν αντικατάσταση την 290Χ με 390Χ την περιμένω Δευτέρα λογικά και το backplate της sapphire μου αρέσει πολύ κρίμα να το αλλάξω
  • Like 2
Δημοσ.

πράγματι ειναι κούκλα άλλα σκέψου οτι θα έχεις έτοιμο το σχέδιο και την ευκαιρια να βάλεις τη δική σου ιδέα πάνω στην κάρτα  

• Moderators
Δημοσ.

πράγματι ειναι κούκλα άλλα σκέψου οτι θα έχεις έτοιμο το σχέδιο και την ευκαιρια να βάλεις τη δική σου ιδέα πάνω στην κάρτα

Το σχέδιο στο sketch up είναι εύκολο το θέμα είναι ότι τα backplate της sapphire έχουν thermal pad για να βοηθάνε στην ψύξη και αυτός είναι ο κυρίως λόγος που δεν θέλω να το αλλάξω
Δημοσ.

εσυ ξέρεις άλλα σε περίπτωση που έρθει και ειναι τελειως φλατ εγώ θα ψηνόμουν να μεταφέρω τα ίδια pad η να βάλω καλύτερα  ;)  

• Moderators
Δημοσ.

εσυ ξέρεις άλλα σε περίπτωση που έρθει και ειναι τελειως φλατ εγώ θα ψηνόμουν να μεταφέρω τα ίδια pad η να βάλω καλύτερα ;)

Το plexi glass δεν νομίζω να κάνει για μεταφορά θερμότητας πόσο άλλον κάτι σε πάχος 2 χιλιοστά που παίζει να λιώσει σε κάποια σημεία από την θερμότητα της κάρτας
Δημοσ.

έχεις δίκιο στο μυαλό μου είχα άλλο υλικό,φυσικά και δεν κάνει το prexi και το αλουμίνιο που σκεφτόμουν θα σου ανεβεί ψηλά 

• Moderators
Δημοσ.

έχεις δίκιο στο μυαλό μου είχα άλλο υλικό,φυσικά και δεν κάνει το prexi και το αλουμίνιο που σκεφτόμουν θα σου ανεβεί ψηλά 

Αν δεν ειχε backplate θα το εκανα ,σε λεφτα που εκανα για φιλο πηγε κοντα στο 20αρικο δεν ειναι πολλα - αλουμινιου 2mm

Δημοσ.

Αν δεν ειχε backplate θα το εκανα ,σε λεφτα που εκανα για φιλο πηγε κοντα στο 20αρικο δεν ειναι πολλα - αλουμινιου 2mm

χωρίς κοψίματα σκέτο; το έκανες στο χέρι; 

• Moderators
Δημοσ.

Αν μου ετοιμασεις το βασικο κομματι με της τρυπες μπορω να ρωτησω αν μπορεσουν να μου το κανουν , το μαγαζι ασχολειτε με θαλαμους ανεκλυστηρων και επειδη ηταν συνεργατης στο προηγουμενο μαγαζι που δουλευα μου το ειχε κανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...