Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πράγματι ειναι κούκλα άλλα σκέψου οτι θα έχεις έτοιμο το σχέδιο και την ευκαιρια να βάλεις τη δική σου ιδέα πάνω στην κάρτα  

• Moderators
Δημοσ.

πράγματι ειναι κούκλα άλλα σκέψου οτι θα έχεις έτοιμο το σχέδιο και την ευκαιρια να βάλεις τη δική σου ιδέα πάνω στην κάρτα

Το σχέδιο στο sketch up είναι εύκολο το θέμα είναι ότι τα backplate της sapphire έχουν thermal pad για να βοηθάνε στην ψύξη και αυτός είναι ο κυρίως λόγος που δεν θέλω να το αλλάξω
Δημοσ.

εσυ ξέρεις άλλα σε περίπτωση που έρθει και ειναι τελειως φλατ εγώ θα ψηνόμουν να μεταφέρω τα ίδια pad η να βάλω καλύτερα  ;)  

• Moderators
Δημοσ.

εσυ ξέρεις άλλα σε περίπτωση που έρθει και ειναι τελειως φλατ εγώ θα ψηνόμουν να μεταφέρω τα ίδια pad η να βάλω καλύτερα ;)

Το plexi glass δεν νομίζω να κάνει για μεταφορά θερμότητας πόσο άλλον κάτι σε πάχος 2 χιλιοστά που παίζει να λιώσει σε κάποια σημεία από την θερμότητα της κάρτας
Δημοσ.

έχεις δίκιο στο μυαλό μου είχα άλλο υλικό,φυσικά και δεν κάνει το prexi και το αλουμίνιο που σκεφτόμουν θα σου ανεβεί ψηλά 

• Moderators
Δημοσ.

έχεις δίκιο στο μυαλό μου είχα άλλο υλικό,φυσικά και δεν κάνει το prexi και το αλουμίνιο που σκεφτόμουν θα σου ανεβεί ψηλά 

Αν δεν ειχε backplate θα το εκανα ,σε λεφτα που εκανα για φιλο πηγε κοντα στο 20αρικο δεν ειναι πολλα - αλουμινιου 2mm

Δημοσ.

Αν δεν ειχε backplate θα το εκανα ,σε λεφτα που εκανα για φιλο πηγε κοντα στο 20αρικο δεν ειναι πολλα - αλουμινιου 2mm

χωρίς κοψίματα σκέτο; το έκανες στο χέρι; 

• Moderators
Δημοσ.

Αν μου ετοιμασεις το βασικο κομματι με της τρυπες μπορω να ρωτησω αν μπορεσουν να μου το κανουν , το μαγαζι ασχολειτε με θαλαμους ανεκλυστηρων και επειδη ηταν συνεργατης στο προηγουμενο μαγαζι που δουλευα μου το ειχε κανει

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εκεί που σκέφτομαι να αφήσω την προσπάθεια του custom wc και να κάτσω με την h100i βλέπω αυτό το κιτ.Έχει ότι θέλω ωραίο κυλινδρικό ρεζερβουάρ,compression fittings,χοντρό ψυγείο,οκ αντλία και όλα μα όλα τα έξτρα που χρειάζεται κανείς...σε τιμή καλή...Απορώ λοιπόν το έχει δοκιμάσει κανείς.? πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω την χαμηλή τιμή.

https://www.skroutz.gr/s/5742037/Phobya-Pure-Performance-Watercooling-Kit-240LT.html

20141117110733_17539027-orig.jpg

Δημοσ.

Αν μου ετοιμασεις το βασικο κομματι με της τρυπες μπορω να ρωτησω αν μπορεσουν να μου το κανουν , το μαγαζι ασχολειτε με θαλαμους ανεκλυστηρων και επειδη ηταν συνεργατης στο προηγουμενο μαγαζι που δουλευα μου το ειχε κανει

Να κάνω τις τρύπες??Εύκολο

Καλησπέρα.Εκεί που σκέφτομαι να αφήσω την προσπάθεια του custom wc και να κάτσω με την h100i βλέπω αυτό το κιτ.Έχει ότι θέλω ωραίο κυλινδρικό ρεζερβουάρ,compression fittings,χοντρό ψυγείο,οκ αντλία και όλα μα όλα τα έξτρα που χρειάζεται κανείς...σε τιμή καλή...Απορώ λοιπόν το έχει δοκιμάσει κανείς.? πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω την χαμηλή τιμή.

https://www.skroutz.gr/s/5742037/Phobya-Pure-Performance-Watercooling-Kit-240LT.html

20141117110733_17539027-orig.jpg

Μπορεί να είναι αδύναμη η αντλία

Δημοσ.

Να κάνω τις τρύπες??Εύκολο

Μπορεί να είναι αδύναμη η αντλία

Δεν έχει και την καλύτερη ναι αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα ακόμα και αν βάλεις και gpu.Απο τα benchmarks πάει καλά για τα χρήματα αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...