Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Inuyasha το σύστημά σου πολύ ωραίο και το shar pei όλα τα λεφτά, σκύλαρος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 το βιντεο παιζει και εδω οσο μπορεσα με το κινητο να δεις τα εχω βαλει οσο μπορεσα στην γωνια και μολις μπουν και τα καπακια δεν θα φαινεται τιποτα και φυσικα θα τα ρυθμισω στο χαμηλο να δειχνει ωραια Όταν το πατάω πάντος να το δω μου λέει όπως και να έχει όμς είδα.Απλά όταν led φωτίζουν προς το πλαινό τζαμάκι φαίνοντε και οι παραμικρές γρατζουνιές.όταν το είχα και εγώ όπως εσύ φαινόταν άσχημα.Τώρα δεν ξέρω αν χαμηλώσεις τον φωτισμό πως πάει.Πάντως ευχριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 ναι αν το χαμηλωσεις δεν θα φαινεται τοσο πολυ και τα δικα μου πλεξιγκλας ειναι καθαρα . https://www.youtube.com/watch?v=84DOQmg14jM 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ναι αν το χαμηλωσεις δεν θα φαινεται τοσο πολυ και τα δικα μου πλεξιγκλας ειναι καθαρα . https://www.youtube.com/watch?v=84DOQmg14jM το S340 έχει αντί για πλέξι, έχει ένα υλικό στο τζαμάκι που γρατζουνιέται και μόνο με το airflow :'D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopilot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και από εμένα σε όλα τα μέλη .. αυτές τις μέρες είπα να '' πειράξω '' και εγώ λίγο το κουτάκι μου και το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω . Λέω να ντύσω και το πάνω μέρος από τους ssd δίσκους . 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=LXOaCkbt4lI Απλα θεος, με ολο το σκηνικο που εκανε. Ο τιτλος του παντως ειναι λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αν μου τα δίνουν τσάμπα εγώ να δεις τι παπάδες φτιάχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αν μου τα δίνουν τσάμπα εγώ να δεις τι παπάδες φτιάχνω Καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 @geopilot και οι υπολοιποι...αυτα τα λαμπακια που ειναι σαν χριστουγεννιατικα εννοοντας οτι ειναι σαν τσουνες ποια ειναι; που μπορω να τα βρω; λεντοταινια ειναι; τι ακριβως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Θελω γνωμες πιο απο τα 2 σχεδια για τα πλαινα της κατασκευης μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopilot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 @geopilot και οι υπολοιποι...αυτα τα λαμπακια που ειναι σαν χριστουγεννιατικα εννοοντας οτι ειναι σαν τσουνες ποια ειναι; που μπορω να τα βρω; λεντοταινια ειναι; τι ακριβως; αυτά που χρησιμοποιώ εγώ είναι αυτά στο link μπορείς να βρεις και ποιο φθηνά και ποιο ακριβά με άλλα χρώματα ακόμα και να αλλάζεις εσύ αν μπορείς να τα βρεις και απο ebay ακόμα καλύτερα γιατί εδώ είναι τσιμπημένα .. http://www.e-shop.gr/bitfenix-alchemy-20-magnetic-led-strip-12cm-6-led-white-p-PER.815260 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Θελω γνωμες πιο απο τα 2 σχεδια για τα πλαινα της κατασκευης μου το κάτω από εμενα παρόλο που θα μπάζει σκόνη αβερτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Θελω γνωμες πιο απο τα 2 σχεδια για τα πλαινα της κατασκευης μου και τα δυο σχεδια ειναι πολυ δυνατα, θα προτιμησω το πανω ομως γιατι ειναι πιο πιασαρικο.. και λογικα θα μπει και φιλτρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 και τα δυο σχεδια ειναι πολυ δυνατα, θα προτιμησω το πανω ομως γιατι ειναι πιο πιασαρικο.. και λογικα θα μπει και φιλτρο? Μπα δεν θα βάλω φίλτρο έτσι και αλλιώς ανοικτό από παντού είναι δοκίμασα με φίλτρα διαφορά δεν είδα οπότε 1 φορά την εβδομάδα το καθαρίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μπα δεν θα βάλω φίλτρο έτσι και αλλιώς ανοικτό από παντού είναι δοκίμασα με φίλτρα διαφορά δεν είδα οπότε 1 φορά την εβδομάδα το καθαρίζω πω.. αυτο το θεμα με την καθαριοτητα μ'εχει κουρασει.. βρηκα λυση ομως, συμφωνησαμε με τη γυναικα οτι θα μου καθαριζει μια φορα την εβδομαδα το case κι εγω θα καθαριζω το μπανιο!! κι ετσι ησυχασα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα