Chocobo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 μια χαρα ειναι η υδροψυξη φιλε καμια σχεση με αερα μεγαλη διαφορα σε temp και σκονη 8 χρονια ειμαι με νερα ! βγαλε το διπλο απο τα πλαγια που το εχεις και βαλτο στην οροφη και εισαι μια χαρα με αυτο το κουτι . Η διαφορά σε στοκ locked cpu είναι ελάχιστη έως καθόλου.Δεν ξέρω αν εννοείς custom loop ή aio. Επίσης μπροστά το έχω το ψυγείο και είναι η μόνη θέση που υποστηρίζει το κουτί.Αλλά δεν είναι θέμα μου που να βάλω το ψυγείο μιας και δεν θέλω καν υδρόψυξη πλέον.Ευχαριστώ πάντος για το χρόνο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα π βρηκα την φωτο Albi αυτη ειναι η καλυπτρα που σου λεγα κατι τετοιο δεν θα σου αρεσε να του βαλεις και ενα αυτοκολητο?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα π βρηκα την φωτο Albi αυτη ειναι η καλυπτρα που σου λεγα κατι τετοιο δεν θα σου αρεσε να του βαλεις και ενα αυτοκολητο?? H καλύπτρα τα σπάει.Τώρα κατά πόσο θα πάει δεν ξέρω.Μετά τις γιορτές θα πάω σε ένα μάστορα να δώ πόσα θέλει για μερικές δουλειές για να κάνω αυτό που σκέφτομαι.Αν η τιμή είναι στο θεό προφανός δεν θα το κάνω.Δεν θα χαραμίσω ένα κουτί και να δώσω και κάνα 100+ για να φτιάξω άλλο είπαμε Για την καλύπτρα θα σου στείλω όταν είναι να μου δώσεις ιδέες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 η καλυπτρα θα σου παει καπου στα 20 και αλλα 2€ το αυτοκολητο!! Να και το 900D του εχω βγαλει ολα τα 5.25 φαινεται αδειο και η μητρικη φαινεται πολυυυυυ μικρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν γεμίζει εύκολα φίλε.Ολα φαίνονται μικρά.Welcome to the club of 900d owners Οσοι πιστοί προσέλθετε http://www.insomnia.gr/topic/594530-corsair-900d-owners/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Κατσε συντομα να το δεις με τα 2 κυλινδρικα ρεζερβουαρ και τους ακρυλικους σε 2 διαφορετικα χρωμματα και θα δεις πως θα γεμισει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Η διαφορά σε στοκ locked cpu είναι ελάχιστη έως καθόλου.Δεν ξέρω αν εννοείς custom loop ή aio. Επίσης μπροστά το έχω το ψυγείο και είναι η μόνη θέση που υποστηρίζει το κουτί.Αλλά δεν είναι θέμα μου που να βάλω το ψυγείο μιας και δεν θέλω καν υδρόψυξη πλέον.Ευχαριστώ πάντος για το χρόνο σου. κοιτα ποσο ωραιο δειχνει σκεψου και κανε τον κοπο και φτιαξτο ετσι ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Όντως πολύ καλό.Albi go for it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 κοιτα ποσο ωραιο δειχνει σκεψου και κανε τον κοπο και φτιαξτο ετσι ! Mα το όλο θέμα μου είναι να φύγω απο νερό.close loop ή custom loop. Όντως πολύ καλό.Albi go for it ξεκινάω kickstarter καμπάνια :"D άντε τσονάρετε.!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Mα το όλο θέμα μου είναι να φύγω απο νερό.close loop ή custom loop. ξεκινάω kickstarter καμπάνια :"D άντε τσονάρετε.!! να μην φυγεις φιλε και να το κανεις γιατι αξιζει !!! και να βαλεις και μια http://e-felekis.skroutzstore.gr/p.Set-Adiavrochi-Tainia-LED-5-metron-RGB-5050SMD-14-4W-High-Power-12V-me-tilecheiristirio.1215802.html και θα γινει σουπερ !!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 να μην φυγεις φιλε και να το κανεις γιατι αξιζει !!! και να βαλεις και μια http://e-felekis.skroutzstore.gr/p.Set-Adiavrochi-Tainia-LED-5-metron-RGB-5050SMD-14-4W-High-Power-12V-me-tilecheiristirio.1215802.html και θα γινει σουπερ !!!! Αξίζει για overclockers περισσότερο.Εμένα και με την στοκ ιντελ δεν θα έχει θέμα Λεδ έχω αλλά όχι rgb.Ένα του 1.5 δολλαρίων φάση απο ebay.Tην δουλειά του την κάνει άψογα.πάντος θα ήθελα να μάθω πως ακριβώς βάζουν τα led οι άλλοι καθώς εμένα όταν τα βάζω απο την πλευρά της που κωλλάει φωτίζει και το πλαινό πάνελ με αποτέλεσμα το φως να τονίζει γρατζουνιές,χνούδια κλπ.αναγκάστηκα να βάλω ταινία στο μισό ώστε να εμποδίζει το φώς να πάει προς πάνελ πλευρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) να το δικο μου με led rgb και εδω ενα video απο το κινητο αμονταριστο μονο με τα led https://www.youtube.com/watch?v=84DOQmg14jM Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2016 από limenikos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Eνα μικρο update απο AIO σε custom Loop για επεξεργαστη και ισως και την καρτα αργοτερα,Το loop αποτελειται απο D5 pump (koolance PMP-450)+ Ek D5 accetal top , Alphacool Nexxxos UT 60 + 6 Coolermaster Sickleflow , Ek supremacy evo Nickel+plexi, Xspc Photon 270 , και ρακορ της Αlphacool To ek supremacy πολυ ωραιο block εψαχνα εκδοση accetal αλλα το βρηκα μεταχειρισμενο - σφραγγισμενο - απο μελος εδω μεσα και δεν μπορεσα να αντισταθω λογο τιμης , τα ρακορ της alphacool ωραια ΑΛΛΑ ειδικα τα 90αρια ειναι πολυ δυσκολο να βιδωσεις το compression ring , τα κανονικα και τα 45αρια η κατασταση ειναι πολυ καλυτερη , το ψυγειο απλα τερας ενας απο τους λογους που το προτιμησα ειναι οι πολλες εισοδοι-εξοδοι που εχει ,τελος το xspc photon 270 ειδα και διαβασα οτι review-unboxing υπαρχει πριν το παρω , οντως οι φωτογραφιες το αδικουνε πολυ ο συνδιασμος γιαλι με το αλουμινιο ειναι πραγματικα απιθανος ειναι απο της καλυτερες κατασκευες σε κυλινδρικο ρεζερβουαρ που εχω πιασει , στο γεμισμα ειναι λιγο ζορικο γιατι λογο του συστηματος anticyclon που εχει θελει πολυ προσοχη στο γεμισμα και σιγα σιγα , Συντομα περιμενω την 390x και το πιο πιθανο ειναι οτι θα μπει και αυτη στο Loop αν βρεθει full cover waterblock - και αυτο γιατι η sapphire μας τα χαλαει λιγο με τα πολλα revision/εκδοσεις στις καρτες που βγαζει Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2016 από Inuyasha 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 να το δικο μου με led rgb και εδω ενα video απο το κινητο αμονταριστο μονο με τα led https://www.youtube.com/watch?v=84DOQmg14jM Δεν παίζει το βίντεο και δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω κιόλας απο τις εικόνες την τοποθέτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δεν παίζει το βίντεο και δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω κιόλας απο τις εικόνες την τοποθέτηση το βιντεο παιζει και εδω οσο μπορεσα με το κινητο να δεις τα εχω βαλει οσο μπορεσα στην γωνια και μολις μπουν και τα καπακια δεν θα φαινεται τιποτα και φυσικα θα τα ρυθμισω στο χαμηλο να δειχνει ωραια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα