Doc1355 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πωπω πόσο καιρό έχω να ποστάρω εδώ...χαίρομαι που βλέπω τους γνωστούς αγνώστους να ασχολούνται ακόμα με το thread! Keep up guys! 3
nikos1982 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 εκανα τρυπες να εκσυγχρονιστει το αρμορ και ιδου το αποτελεσμα! τωρα με καλυτερο airflow εχω 6-7 βαθμους μειον. ειναι ωρα για oc.. χεχε! αμα του εκανες και ενα βαψειμο θα ηταν ακομα ποιο καλο το αποτελεσμα.
gregvibe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 αμα του εκανες και ενα βαψειμο θα ηταν ακομα ποιο καλο το αποτελεσμα. φιλε το εχω στα υποψην, ο χρονος ομως δε φτανει και η παντοφλα καραδωκει! εχω κι αλλες σκεψεις στο μυαλο μου και σιγα σιγα θα τα καταφερω! 1
limenikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ακομα ετοιμο δεν ειναι αλλα θα ειναι στο τελος της βδομαδας .... mozart T.X αθανατο κουτι το εχω απο το 2007. σωληνες εχουν μπει αλλες primoflex ετσι ηταν με amd part Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2015 από limenikos 7
gregvibe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ακομα ετοιμο δεν ειναι αλλα θα ειναι στο τελος της βδομαδας .... mozart T.X αθανατο κουτι το εχω απο το 2007. σωληνες εχουν μπει αλλες primoflex ετσι ηταν με amd part του.. μπα.. νο!!! ομολογω οτι δε γνωριζα γι'αυτο το case και μπορω να πω οτι με ελκυει..
patriot21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Kι'εμενα με ελκυει,αλλα ειναι μεγαλυτερο και απο το ψυγειο του σπιτιου,οποτε το αφηνουμε... 4
gregvibe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 αν το πουλαει παντως εχω προτεραιοτητα ετσι! για να μην εχουμε παρεξηγησεις! λολ!
patriot21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 αν το πουλαει παντως εχω προτεραιοτητα ετσι! για να μην εχουμε παρεξηγησεις! λολ! Δικο σου.Εγω εχω ψυγειο... 2
Chocobo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δικο σου.Εγω εχω ψυγειο... Κακίες Ωραίο κουτί είναι.Εμένα δεν μου αρέσει απλά το ψυγείο έξω,το κάνει πολύ περίεργο.
alldaynews Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Χθες έμαθα κάτι αλλα δεν ξέρω αν ισχύει αλλα θα το ψάξω.Μέσα σε μπογιά αν βάλεις κιμωλία δεν χρειάζεται αστάρι.Για ακρυλική μου είπαν αλλα φαντάζομαι μπρεί να γίνει σε όλες
Chocobo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Kαλησπέρα παιδιά.Σκέφτομαι εδώ και καιρό να κάνω μια μεγάλη μόντα..Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος άλλος και φαντάζομαι το επίπεδο δυσκολίας θα είναι τεράστιο όπως και το κόστος.Έχω ένα NZXT S340 το οποίο σκέφτομαι κυριολεκτικά να το κόψω στο μπροστινό κομμάτι,να το κοντίνω ως προς το μήκος,να αφαιρέσω τα HDD brackets και να το ξανακολλήσω κλπ. Ο λόγος.? Θέλω να φύγω απο υδρόψυξη μια για πάντα...Δεν είχα κάποιο ατύχημα ή κάτι τέτοιο απλά δεν μου αρέσει ούτε μου προσφέρει κάτι.Συν ότι στο μέλλον κάποια στιγμή θα χαλάσει.Τώρα έχω μια H100i μόνο και μόνο για να γεμίσει το κουτί και για εμφάνηση.Πριν είχα μια H75. Χωρίς την υδρόψυξη το κουτί μοιάζει άδειο απλά και μου την σπάει να βλέπω κουτιά που είναι άδεια μέσα.Mοιάζει σαν να λείπει hardware. Δεν βρίσκω άλλο κουτί που να μου αρέσει σαν to 340 και θα ήθελα ένα κουτί ακριβός ίδιο αλλά σε μικρότερες διαστάσεις που να πέρνει ωστόσο standard atx mobo και να ΄΄γεμίζει΄΄ μόνο με fans. Να πω επίσης πως στο κουτί που σκέφτομαι δεν θα υπάρχουν καθόλου HDD και τα fans θα αντικατασταθούν με ότι πιο αθόρυβο υπάρχει που να ακολουθεί το λευκό θέμα πάντα.Οχι ότι τώρα είναι θορυβώδες αλλά το έχω δοκιμάσει χωρίς αντλία και hdd και πραγματικά ήταν άλλο πράγμα. Θα ήθελα να μου πει κάποιος μια γνώμη για το πόσο μπορεί να κοστίσει όλο αυτό.Κόψιμο,κόντεμα,κόλλημα και βάψιμο. Σήμερα έκανα μερικά πρόχειρα το τονίζω σχέδια για το πως φαντάζομαι πως θα είναι οπότε μην κολλήσει κανείς σε λεπτομέρειες. Να ξεκαθαρήσω πως έχω λάβει υπόψην μέγεθος gpu.Αυτό είναι το κουτί τώρα και κάτω το πως το φαντάζομαι.Θα μπει μια cooler master geminii m4 λογικά σαν ψύκτρα.Συγνώμη για το πρόχειρο σκίτσο αλλά απλά για να δω το έκανα.
alldaynews Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Γιατι δεν το πουλάς και να πας σε άλλο? 1
Chocobo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Γιατι δεν το πουλάς και να πας σε άλλο? Γιατί δεν υπάρχει άλλο που να μου αρέσει 2
Dinosfan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ολο κ καποιο θα υπαρχει δες αυτα τα 2 1:https://www.skroutz.gr/s/7609920/CoolerMaster-Mastercase-5.html 2:https://www.skroutz.gr/s/6213486/Phanteks-Enthoo-Evolv-Window.html
Chocobo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ολο κ καποιο θα υπαρχει δες αυτα τα 2 1:https://www.skroutz.gr/s/7609920/CoolerMaster-Mastercase-5.html 2:https://www.skroutz.gr/s/6213486/Phanteks-Enthoo-Evolv-Window.html Τα έχω δει,αυτά είναι μεγαλύτερα απο αυτό που έχω τώρα και σηκώνουν περισσότερα water cool support. Θα μου άρεσε το https://www.skroutz.gr/s/7023444/Phanteks-Enthoo-Evolv-ITX-Window.html?from=drop&keyphrase=evolv αλλά σε όλα αυτά για να κερδίσουν σε χώρο κόβουν μέγεθος απο μητρική και εγώ θέλω στανταρ μέγεθος ατχ. Θέλω ακριβώς στήσιμο S340 δηλαδή καθόλου HDD ή Optical Drives μποροστά, καλύπτρα για το κάτω μέρος όλο.mounts ssd στο ίδιο σημείο,full window panel.Στην ουσία το S340 αλλά....κοντίτερο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα