Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Είπατε τίποτα για modding??? Το παλικάρι έβλεπε μικρός το κάστρο του Τακέσι τι θα έκανε; 'Αμα έβαζε καμμιά suzuka θα σας έλεγα εγώ
volos27 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 το concept ειναι χαλια αλλα εχει κανει φοβερη δουλεια,εχει εξαιρετικη λεπτομερεια ,χρειαστηκε πολυ χρονο φανταζομαι 1
MrLifeguard Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Πέρα απ το αν είναι καγκουρικο και τα σχετικά,ο τυπος όντως έχει κάνει φοβερή δουλειά! 1
alldaynews Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά πως βγάζουμε χρώμα από αλουμινένιο πλαίσιο??Με ντρέμελ πιο εξάρτημα χρησιμοποιώ
cmour79 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 εγώ θα δοκίμαζα με διαβρωτικό πρώτα. όπου το έχω δοκιμάσει μου έχει λύσει τα χέρια.. Διαφορετικά σμιρδόπανο χεράτα. Με κάποιο χοντρό στην αρχή και σίγουρα ένα ψιλό για φινίρισμα. Με dremel δεν νομιζω να είναι πιο ξεκούραστο..
alldaynews Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Διαβρωτικό μηπως χαλάσει και το πλαίσιο??
cmour79 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μπα, δεν το πιστεύω.. σε σκελετό αλουμινίου ποδηλάτου, τουλάχιστον όχι. Τώρα θα μου πεις έχει να κάνει και το κράμα.. Αλλά και έτσι, δεν πιστεύω ότι θα σου διαβρώσει το πλαίσιο. Σε πλαστικό πλαίσιο, είμαι σίγουρος ότι θα το ξέσκιζε.
SaFiS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά πως βγάζουμε χρώμα από αλουμινένιο πλαίσιο??Με ντρέμελ πιο εξάρτημα χρησιμοποιώ Είναι βαμμένο ή ανοδιωμένο?? Γιατί αν είναι ανοδιωμένο, μόνο με τρίφιμο και με πολύ δυσκολία... 1
alldaynews Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ναι δεν είπα τι είναι.Είναι το πλαινό παράθυρο με το πλέξι από το corsair 900d το είχα βάψει κίτρινο αλλα θέλω να το ξαναβάψω διαφορετικά και θέλω να βγάλω το παλιό χρώμα
Tenshi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δέν το περνάς κανα Plasti dip να τελειώνεις; 1
sotos 1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Το πλαϊνό πρέπει να πάει σε κάποιον που κάνει ηλεκτροστατικη αυτοί έχουν υγρό οξύ και το βάζουν μέσα και φεύγουν όλα τα παλιά χρώματα και βάφεται από την αρχή ηλεκτροστατικά 1
Mpiftekis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Και γιατί δεν παίρνεις αστάρι να το βάψεις από πάνω;
sotos 1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Θα πιάσει κανονικά αλλά θα έχει το θέμα που έχουν όλα που είναι βαμμένα με σπρέι δεν αντέχουν πολλά πολλά
WalkerSW Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το πλαϊνό πρέπει να πάει σε κάποιον που κάνει ηλεκτροστατικη αυτοί έχουν υγρό οξύ και το βάζουν μέσα και φεύγουν όλα τα παλιά χρώματα και βάφεται από την αρχή ηλεκτροστατικά To αυτό .... οτιδήποτε διαφορετικό στο αλουμινιο θα ειναι προχειροδουλεια και ειναι κρίμα για αυτο το κουτι!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα