Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντα μ αρεσε ,ωραιες καθαρες γραμμες κ με αρκετο χωρο

Είναι τουμπανοτεράστιο, σε καλή τιμή το βρήκα (δες skroutz) αλλά με χάλασε το παράθυρο δυστυχώς. Είχα το soprano, το plexiglass του 8 χρόνια αθάνατο, στο v51 είναι πλαστικούρα. Κατα τα άλλα θα το ξαναέπαιρνα.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και οι δοκιμές συνεχίζονται μέχρι το τελικό αποτέλεσμα

Τρομερό το κουτί σου φίλος & η υδρόψυξη απλά έχει τα αναμενόμενα στην όλη ομρφιά του case σου.Με ένα πράγμα θα τα χαλάσουμε...με το έμβλημα της AEK.Εδώ Gate 7 rules!!!Πλάκα κάνω bro,τέρας το κουτί σου!!! :-D :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ babis.Θέλει βελτιώσεις ακόμη όπως ένα midplate που είναι το επόμενο αλλα σιγά σιγά θα γίνουν όλα.Δεν θα τα χαλάσουμε στην ομάδα φίλε αυτοί στον κόσμο τους και εμείς στον δικό μας χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω το πρώτο μου custom loop.Έλεγα να πάω σε ενιαίο αντλία-ρεζερβουάρ αλλά δεν ξέρω τα υπέρ-κατά του..Αν υπάρχουν υπέρ :P ποιος θα βοηθήσει.? :)

Δημοσ.

Είπατε τίποτα για modding???

Mόνο εμένα μου φαίνεται καρακιτσαριό??

Αλλά για Ιαπωνία, Κίνα, τι στο καλό είναι ο ιδιοκτήτης δεν θα μου έκανε και εντύπωση...

• Like 4
Δημοσ.

Mόνο εμένα μου φαίνεται καρακιτσαριό??

Αλλά για Ιαπωνία, Κίνα, τι στο καλό είναι ο ιδιοκτήτης δεν θα μου έκανε και εντύπωση...

ήθελα να το γράψω κι εγώ αλλά είπα μήν με κράξουν. προσωπικά το θεωρώ εντελώς καγκούρικο!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...