Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και το άλλο τριπλό κάτω.Και η συνδεσμολογία των σωλήνων??

Δέν θές άλλο ψύγειο.

Είναι overkill , για το σύστημα σου.

Δημοσ.

Αντε να αφήσεις το διπλό ψυγείο εκτός και να παίξεις με τα δύο τριπλά (άν ταιριάζουν τα spec τους σε διατομές και κυψέλες).

Δημοσ.

Δηλαδή να το βάλω για πούλημα και πάλι?Το είχα βάλει αλλα έφαγα άκυρο και είπα να το βάλω και αυτό στο σύστημα.Θα βάλω και το ρεζερβουαρ μαζί αφού θα βάλω ρεζερβουάρ 40cm

Δημοσ.

Μόλις θα τελειώσω με όλα λογικά απόψε αύριο θα ανεβάσω φώτο.Γιατι θα φτιάξω και τα καλώδια καλύτερα είναι πολύ χύμα

Γνώμη μου.

Το διπλό , όρθιο στην πρόσοψη.

Η αντλία όπως την έχεις στο 3ο σχέδιο , πάνω από τo cage των δίσκων.

Το τριπλό στην οροφή.

Σαν air-flow , θα είσαι άψογος , το κύκλωμα θα είναι μαζεμένο και με την ελάχιστη δυνατή διαδρομή.

Εγώ έλεγα κάτω από το cage γιατι ανέβασα πάνω τους δίσκους

Δημοσ.

Φιλε alldaynews γαμαει η υδροψυξη σου!!!!!!!! :-D

Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και πιό cool έκφραση !!!

Διαβάζουν και αρκετά μικρά σε ηλικία παιδια.

• Like 2
Δημοσ.

Και εκεί που είμαι σε ενθουσιασμό καθώς παρέλαβα και από τον συμφουρίτη cliobaccarra το 40cm ρεζερβουάρ και εχω αδειάσει την λούπα έχω πλύνει και το τριπλό ψυγείο και έχω βγάλει τους σωλήνες ανεμιστήρες και το κάτω ψυγείο διαπίστωσα πως μου λείπει 1,5 σωλήνας 13/10.Την γκίνια μου μέσα.Αντί να μετρήσω ήμουν σίγουρος πως είχα αλλα τζίφος.Οπότε σύνδεσα πάλι τα πάντα στην θέση τους έβαλα υγρό είδα για διαροές όλα κοπλέ και πλέον βάζω παραγγελία για σωλήνες την τύχη μου μέσα οπότε το στήσιμο αναβάλεται μέχρι νεοτέρας

Δημοσ.

Και εκεί που είμαι σε ενθουσιασμό καθώς παρέλαβα και από τον συμφουρίτη cliobaccarra το 40cm ρεζερβουάρ και εχω αδειάσει την λούπα έχω πλύνει και το τριπλό ψυγείο και έχω βγάλει τους σωλήνες ανεμιστήρες και το κάτω ψυγείο διαπίστωσα πως μου λείπει 1,5 σωλήνας 13/10.Την γκίνια μου μέσα.Αντί να μετρήσω ήμουν σίγουρος πως είχα αλλα τζίφος.Οπότε σύνδεσα πάλι τα πάντα στην θέση τους έβαλα υγρό είδα για διαροές όλα κοπλέ και πλέον βάζω παραγγελία για σωλήνες την τύχη μου μέσα οπότε το στήσιμο αναβάλεται μέχρι νεοτέρας

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει :P

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια απορία.Σκεφτόμουν να αλλάξω τζαμάκι στο NZXT S340 γιατί πργματικά γρατουνιέται και απο τον αέρα,επίσης δεν μου άρεσε και τόσο που είναι απόλυτα διαφανές.οπότε λέω μήπως θα ήταν καλύτερο απλά να κολήσω κάποια ζελατίνα,όπως στα αμάξια,για να σκουρήνει λίγο απλά και να μην αλλάξω εντελώ τζαμάκι.Το έχει δοκιμάσει κανείς.?

Δημοσ.

Θελω να βαλω αλλες ραμ σκευτομαι για τις λευκες xyper-x 

Και θελω να βαλω και ενα λεντακι στο πανω μερος του κουτιου διοτι το τζαμακι ειναι φιμε και δεν φενεται τπτ απο μεσα

Δημοσ.

Θελω να βαλω αλλες ραμ σκευτομαι για τις λευκες xyper-x 

Και θελω να βαλω και ενα λεντακι στο πανω μερος του κουτιου διοτι το τζαμακι ειναι φιμε και δεν φενεται τπτ απο μεσα

Όχι άλλο λευκό! γνώμη μου.. Εγώ θα πήγαινα σε κόκκινο.

Led οπωσδήποτε, κοίτα μόνο να μπορείς να το ντιμάρεις για να φωτίζει ανάλογα με τα δικά σου γούστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...