alldaynews Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Και το άλλο τριπλό κάτω.Και η συνδεσμολογία των σωλήνων??
ΤASOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Και το άλλο τριπλό κάτω.Και η συνδεσμολογία των σωλήνων?? Δέν θές άλλο ψύγειο. Είναι overkill , για το σύστημα σου.
alldaynews Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κάρτα γραφικών και cpu τώρα και ελπίζω μέχρι τα χριστουγεννα και δεύτερη κάρτα
ΤASOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αντε να αφήσεις το διπλό ψυγείο εκτός και να παίξεις με τα δύο τριπλά (άν ταιριάζουν τα spec τους σε διατομές και κυψέλες).
alldaynews Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή να το βάλω για πούλημα και πάλι?Το είχα βάλει αλλα έφαγα άκυρο και είπα να το βάλω και αυτό στο σύστημα.Θα βάλω και το ρεζερβουαρ μαζί αφού θα βάλω ρεζερβουάρ 40cm
panakos_thess Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε alldaynews γαμαει η υδροψυξη σου!!!!!!!! 1
alldaynews Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις θα τελειώσω με όλα λογικά απόψε αύριο θα ανεβάσω φώτο.Γιατι θα φτιάξω και τα καλώδια καλύτερα είναι πολύ χύμα Γνώμη μου. Το διπλό , όρθιο στην πρόσοψη. Η αντλία όπως την έχεις στο 3ο σχέδιο , πάνω από τo cage των δίσκων. Το τριπλό στην οροφή. Σαν air-flow , θα είσαι άψογος , το κύκλωμα θα είναι μαζεμένο και με την ελάχιστη δυνατή διαδρομή. Εγώ έλεγα κάτω από το cage γιατι ανέβασα πάνω τους δίσκους
ΤASOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε alldaynews γαμαει η υδροψυξη σου!!!!!!!! Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και πιό cool έκφραση !!! Διαβάζουν και αρκετά μικρά σε ηλικία παιδια. 2
alldaynews Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Και εκεί που είμαι σε ενθουσιασμό καθώς παρέλαβα και από τον συμφουρίτη cliobaccarra το 40cm ρεζερβουάρ και εχω αδειάσει την λούπα έχω πλύνει και το τριπλό ψυγείο και έχω βγάλει τους σωλήνες ανεμιστήρες και το κάτω ψυγείο διαπίστωσα πως μου λείπει 1,5 σωλήνας 13/10.Την γκίνια μου μέσα.Αντί να μετρήσω ήμουν σίγουρος πως είχα αλλα τζίφος.Οπότε σύνδεσα πάλι τα πάντα στην θέση τους έβαλα υγρό είδα για διαροές όλα κοπλέ και πλέον βάζω παραγγελία για σωλήνες την τύχη μου μέσα οπότε το στήσιμο αναβάλεται μέχρι νεοτέρας
Chocobo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Και εκεί που είμαι σε ενθουσιασμό καθώς παρέλαβα και από τον συμφουρίτη cliobaccarra το 40cm ρεζερβουάρ και εχω αδειάσει την λούπα έχω πλύνει και το τριπλό ψυγείο και έχω βγάλει τους σωλήνες ανεμιστήρες και το κάτω ψυγείο διαπίστωσα πως μου λείπει 1,5 σωλήνας 13/10.Την γκίνια μου μέσα.Αντί να μετρήσω ήμουν σίγουρος πως είχα αλλα τζίφος.Οπότε σύνδεσα πάλι τα πάντα στην θέση τους έβαλα υγρό είδα για διαροές όλα κοπλέ και πλέον βάζω παραγγελία για σωλήνες την τύχη μου μέσα οπότε το στήσιμο αναβάλεται μέχρι νεοτέρας Το καλό πράγμα αργεί να γίνει 1
Chocobo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά μια απορία.Σκεφτόμουν να αλλάξω τζαμάκι στο NZXT S340 γιατί πργματικά γρατουνιέται και απο τον αέρα,επίσης δεν μου άρεσε και τόσο που είναι απόλυτα διαφανές.οπότε λέω μήπως θα ήταν καλύτερο απλά να κολήσω κάποια ζελατίνα,όπως στα αμάξια,για να σκουρήνει λίγο απλά και να μην αλλάξω εντελώ τζαμάκι.Το έχει δοκιμάσει κανείς.?
bananakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Το φτηνιαρικο κουτακι μου(δεν ειναι τερας σαν πολλα εδω μεσα) ΗΤαν ετσι https://imageshack.com/i/p185MTvWj https://imageshack.com/i/p185MTvWj Και το εκανα ετσι https://imageshack.com/i/hjdzz2C6j https://imageshack.com/i/p92xwheYj Σας αρεσει? 3
bananakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Θελω να βαλω αλλες ραμ σκευτομαι για τις λευκες xyper-x Και θελω να βαλω και ενα λεντακι στο πανω μερος του κουτιου διοτι το τζαμακι ειναι φιμε και δεν φενεται τπτ απο μεσα
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Θελω να βαλω αλλες ραμ σκευτομαι για τις λευκες xyper-x Και θελω να βαλω και ενα λεντακι στο πανω μερος του κουτιου διοτι το τζαμακι ειναι φιμε και δεν φενεται τπτ απο μεσα Όχι άλλο λευκό! γνώμη μου.. Εγώ θα πήγαινα σε κόκκινο. Led οπωσδήποτε, κοίτα μόνο να μπορείς να το ντιμάρεις για να φωτίζει ανάλογα με τα δικά σου γούστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα