CyberWalker Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Φίλε το link που έδωσες δε δουλεύει, προφανώς εννοούσες αυτό >>> http://img454.imageshack.us/img454/7137/picture1tv6.th.jpg Καλώς ήρθες στο insomnia! Το περίμενα ότι θα έστελνες φώτο μπαχατέλας... ! Το PC σου πάντως σίγουρα δεν έχει τέτοιο χάλι! Kαι το λέω γιατί τυγχάνει η εικόνα να είναι αρκετά διαδεδομένη στο internet και ο κάτοχός του αρκετά περήφανος για τη διασημότητα που φιλοξενεί σπίτι του! :razz: @ΧViper13 : Τελικά την αγόρασα και την τοποθέτησα σήμερα την Geforce 7600GS (256MB, υλοποίηση της GIGABYTE) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος! Ωστόσο της πρόσθεσα ένα πολύ μικρό φανάκι σε πολύ χαμηλές στροφές (γιατί έχω φάει και μια φρίκη με τα noiseless) γιατί βγάζει τρελά ποσά θερμότητας (extra τροφοδοσία molex)! Έχει τεράστια ψύκτρα κι όμως δεν αρκεί... με το χέρι δεν πιανόταν, αν την ακουμπούσα θα μου έκανε έγκαυμα! :!: :8 Τώρα με το fan έχει πέσει κατά πολύ, κοντά στους 40. Το PC πάντως πήρε τα πάνω του... πραγματικά την χρειαζόταν την αλλαγή (αντικατέστησε μια GeForce2 GTS 64MB - θηρίο και αυτή μέχρι και σήμερα! Τρέχει μέχρι και NFS Underground 2!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Φίλε το link που έδωσες δε δουλεύει, , αν την - θηρίο και αυτή μέχρι και σήμερα! Τρέχει μέχρι και NFS Underground 2!) !!0LOL0!!! :confused: :mrgreen: :???: :???: :| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Το φαντάστηκα ότι θα ήταν διαδεδομένη αλλά μόλις σήμερα την είδα εγώ σε ένα pps που μου έστειλαν. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα by the way! Μιας και το ανέφερες φίλε cyberwalker τί ανεμιστήρα πήρες? έχω και γω μια 7600GT και ο θόρυβος δεν παλεύεται! Επίσης αν είχες την καλοσύνη να μου πεις και πώς την έβαλες...:???: στείλε αν θες pm για να μην ενοχλούμε καθώς είμαστε off topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xviper13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 LoL... CyberWalker kai ego tis giga-byte exo dokimasei... popo otan pezeis ena game ontos den pianete... afou legame na katergisoume to tigani kai na exoume tin 7600 . Ego tis prosarmosa me patenta fisika ena fan 80mm pano stin thiriodis psiktra tis kai apo tote se full load kai miso kilo skoni mesa sto kouti den eida pano apo 45c. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παναγιώτης_καζε Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 gia se olous prosfata pira ena case gia to pc mou kai eipa na stilo kamia photo na me pite tin apopsi sas an einai kalo!!!!! :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 τι περιμένεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sermac Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 gia se olous prosfata pira ena case gia to pc mou kai eipa na stilo kamia photo na me pite tin apopsi sas an einai kalo!!!!! :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Στο τέλος του παραπάνω quote γράφει: [img ]http://Εικόνα021.jpg[/img ] Για έλεγξε την εικόνα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Για εικόνες δοκίμασε το http://imageshack.us/ καλύτερα αντί για το rapidshare. Κάνε μια προεπισκόπηση του post σου να δεις ότι φαίνεται. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Νεες μοντες και πλεον ειμαστε πολυ αθορυβοι!Πριν καποιο καιρο ειχα γραψει για ενα Aerocool panel που ειχε προβλημα.Χαζευα προχθες στο site του Πλαισιου μ'ενα φιλο και ειδα αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=9098925&product=953210 και φυσικα μου γυαλισε!Θυμηθηκα το Aerocool,το πηρα ανα χειρας και με την βοηθεια ενος φιλου και της αποδειξης του(thnx to Skarpelos)ειδαν οτι το Aerocool ειχε προβλημα και πηρα πιστωτικο 50 ευρω.Ετσι πηρα το παραπανω Zalman και 2 αθορυβα Coolermaster 8αρια fans και τα θορυβωδη πλην με πολυ καλη ψυξη,AC Ryan,πηγαν στο ραφι.Mετα απο την εισαγωγη αυτη,παρτε 2 φωτος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 μακαρονάδες κανε κάτι για τα καλώδια βρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μακαροναδες special!Βασικα ειναι και παλιο το τροφοδοτικο και δεν τα εχει χοντρα μαζεμενα κι αυτο ειναι μειον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 μαζεψε τα μονος σου να σε ρωτήσω αυτό το πανελακι τα watt πως τα μετρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ολοκληρο κολπο!Θα κανω σε λιγο ενα review στο αντιστοιχο topic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 i'm waiting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα