alldaynews Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Με ένα 900D :-D 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Περα απο την πλάκα ωραίο δείχνει στο μάτι το obsidian αλλά αλουμίνιο μόνο στο εμπρο΄ς και στο πίσω μέρος φαίνεται απο τα specs na έχει, εδω και το COOLERMASTER RC-1200-KKN1 COSMOS II που ανεβαίνει στα 400€ εσωτερικά έχει ατσάλι πάλι, το stacker έχει αλουμίνιο ΠΑΝΤΟΥ, ειναι λογο δύσκολο στο cable management αλλα η ποιότητα κατασκευής του είναι κλάσεις ανώτερη και για να αρχίσουμε σοβαρά για cases αυτα αξίζουν τα λ7 τους http://www.e-shop.gr/case-lian-li-pc-v1000la-big-tower-usb30-silver-p-PER.814602 http://www.e-shop.gr/case-lian-li-pc-d600wa-big-tower-silver-p-PER.811969 http://www.e-shop.gr/case-lian-li-pc-v750a-silver-p-PER.911486 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Βασικά έχω 3 ψυγεία 1 2πλο blackice gtx στην οροφη του case και δυο 120 αρια μπροστά δηλαδή 3 ψυγεία το 1 όμως διπλο Απλά το 1 ψυγείο το 120άρι δεν έχει βαμμένα σε μαυρο χρώμα τα fins του Να καπως έτσι είναι μπροστα Eiναι κρίμα να εχω το hardware στο πλήρως αλουμινένιο stacker????? δηλαδη? Ενα κουτι 300 ευρώ εσυ με τι θα το αντικαθιστούσες? E ωραίος τότε.θα το αντικαθιστούσα με κάτι που είναι ωραιότερο εμφανισιακά και είναι τουλάχιστον μαύρο εσωτερικά.Έχεις τη δύναμη hardware έχεις και το μεράκι βλέπω.Αν τα βάλεις και σε κουτί όπως το 900D που λέει το παιδί δεν σε πιάνει τίποτα.Απλά μου μοιάζει περίεργο το αλουμινένιο εσωτερικό άβαφτο.Μπορεί εσένα να σου αρέσει βέβαια και μιας και δικό σου είναι δεν μου πέφτει λόγος.Για μένα όμως θα έδενε πάρα πολύ ειδικά οι πράσινοι σωλήνες με μαυρο εσωτερικό στο κουτί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ξέρω πως δεν είναι κάνα τρομερό mod.Αλλά ίσως βοηθίσει άτομα.Έχω ένα NZXT S340 και παρόλο που τομπροστινό του φίλτρο είναι πάρα πολύ καλό και πάλι δεν είναι τέλειο.ήθελα να έχω κάτι που να μην αφήνει σχεδόν καθόλου σκόνη να περάσει αλλά ταυτόχρονα να μην εμποδίζει το airflow.Ιδού λοιπόν.Πήρα μια γυναικεία κάλτσα(καλσόν) το φόρεσα στο filter και δεν περνάει τίποτα απλά,πέρα του αέρα airflow δεν εμπόδισε σχεδόν καθόλου.Μπορεί να μοιάζει γελοίο αλλά είναι φτηνή και τέλεια λήση σε όποιον δεν θέλει να παραγγείλει φίλτρα απο 10-15 ευρώ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ξέρω πως δεν είναι κάνα τρομερό mod.Αλλά ίσως βοηθίσει άτομα.Έχω ένα NZXT S340 και παρόλο που τομπροστινό του φίλτρο είναι πάρα πολύ καλό και πάλι δεν είναι τέλειο.ήθελα να έχω κάτι που να μην αφήνει σχεδόν καθόλου σκόνη να περάσει αλλά ταυτόχρονα να μην εμποδίζει το airflow.Ιδού λοιπόν.Πήρα μια γυναικεία κάλτσα(καλσόν) το φόρεσα στο filter και δεν περνάει τίποτα απλά,πέρα του αέρα airflow δεν εμπόδισε σχεδόν καθόλου.Μπορεί να μοιάζει γελοίο αλλά είναι φτηνή και τέλεια λήση σε όποιον δεν θέλει να παραγγείλει φίλτρα απο 10-15 ευρώ Χαχαχαχαχα Σσσωραιοςς.Προσεξε μην τρυπησει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Χαχαχαχαχα Σσσωραιοςς.Προσεξε μην τρυπησει τα πήρα σε ζευγάρι :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Χαχαχαχαχα Σσσωραιοςς.Προσεξε μην τρυπησει Να προτίμησω μαύρο σκούρο,διαφανές,μπεζ η δικτυωτο καλσον...χαχαχαχα πέρα από την πλάκα ωραία μοντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Να προτίμησω μαύρο σκούρο,διαφανές,μπεζ η δικτυωτο καλσον...χαχαχαχα πέρα από την πλάκα ωραία μοντα χαχαχαχαχαχα ε το μαύρο είναι στη μόδα σοβαρά τώρα μαύρο βλέπεις εύκολα αν πιάσει σκόνη..Αλλά εσένα με το εργαλείο που έχεις που να μπει σκόνη εκεί.Άσε που αν το είχα εγώ θα το καθάριζα μέρα νύχτα.Μαζί του θ κοιμόμουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλή φάση, αλλά δύσκολο να μην έχει επηρεαστεί το airflow. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλή φάση, αλλά δύσκολο να μην έχει επηρεαστεί το airflow. καλα δεν έχω και πως να το μετρίσω πέραν του....χεριού μπροστά απο τα fans :S και απο αυτό δεν βλέπω κάποια πολύ αισθητή διαφορά.Σίγουρα θα υπάρχει κάποια διαφορά αλλά είναι μικρή.Yπολόγησε επίσης πως είναι 3 στρόματα στην ουσία.Μπορεί κανείς να το κόψει ώστε να έχει 2 στρόματα φίλτρου.Περισσότερο το ανέβασα για κάποιον που έχει πολύ κακό φίλτρο(όπως είχα εγώ στο παλιό μου κουτί,ένα zalman z3 plus...είχε ένα σφουγγάρι για φίλτρο όπου οκ δεν περνούσε σκόνη αλλά δεν περνούσε και αέρας και κάτω φίλτρο τροφοδοτικού είχε εκείνο το φτηνιάρικο που περνάει και κουνούπι να μπει στο κουτί) ή δεν έχει καν και θέλει κάτι να του κόβει καλά την σκόνη.Προφανός αυτός που έχει ένα κουτί 200 ευρώ δεν χρειάζεται κάλτσες στο κουτί του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 καλα δεν έχω και πως να το μετρίσω πέραν του....χεριού μπροστά απο τα fans :S και απο αυτό δεν βλέπω κάποια πολύ αισθητή διαφορά.Σίγουρα θα υπάρχει κάποια διαφορά αλλά είναι μικρή.Yπολόγησε επίσης πως είναι 3 στρόματα στην ουσία.Μπορεί κανείς να το κόψει ώστε να έχει 2 στρόματα φίλτρου.Περισσότερο το ανέβασα για κάποιον που έχει πολύ κακό φίλτρο(όπως είχα εγώ στο παλιό μου κουτί,ένα zalman z3 plus...είχε ένα σφουγγάρι για φίλτρο όπου οκ δεν περνούσε σκόνη αλλά δεν περνούσε και αέρας και κάτω φίλτρο τροφοδοτικού είχε εκείνο το φτηνιάρικο που περνάει και κουνούπι να μπει στο κουτί) ή δεν έχει καν και θέλει κάτι να του κόβει καλά την σκόνη.Προφανός αυτός που έχει ένα κουτί 200 ευρώ δεν χρειάζεται κάλτσες στο κουτί του Μην το λες μη το λες χαχαχα(εγω δεν έβαλα ακόμη χαχα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μην το λες μη το λες χαχαχα(εγω δεν έβαλα ακόμη χαχα) Να δω κάλτσα στο 900D σου και πάω για πνευματικά δικαιώματα μετά :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Να δω κάλτσα στο 900D σου και πάω για πνευματικά δικαιώματα μετά χαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Παλιά μοντα σε φιλτροκουτι αυτοκινήτου είναι το καλσον . Αν δεν ήθελες να δώσεις τα λεφτά για "μανιτάρι". Όπως είπαν τα παιδιά κόβει λίγο το airflow αλλά το ίδιο κάνει και το καλό φίλτρο δυστυχώς οπότε no problem. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 θα στουμπωσει πολυ γρηγορα και μετα δεν θα περναει καθολου αερας.παλιο καλο κολπο αλλα τελειως προσωρινη λυση δυστηχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα