Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως θέλει πολύ δουλειά και πάλι δεν ξέρω αν θα κάτσει καλά.Οπότε μένω στους χαλκοσωλήνες

Καλημέρα σε όλους!!!

Λέω να πάω σε αυτά τα fittings http://www.eworld.com.gr/products/details/3789/EKWB-EK-HD-Adapter-12/16mm---Black

Διάμετρος σωλήνα 5/8

post-244051-0-38868400-1427954546_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να μη πας σε χαλκο, ενας σωστος ακρυλικος ειναι πολυ πιο ομορφος απο το χαλκο..Γουστα ειναι αυτα βεβαια. :)

Περιμενω πως και πως να βγει στο εμποριο pastel υγρο το οποιο αλλαζει χρωμα αναλογα με τη θερμοκρασια..Αυτα τα χανεις στο χαλκο.

Δημοσ.

Βλέπω και τον βαθμό δυσκολίας που στους ακρυλικούς είναι μεγαλύτερος από τον εύκαμπτο χαλκοσωλήνα

Δημοσ.

Βλέπω και τον βαθμό δυσκολίας που στους ακρυλικούς είναι μεγαλύτερος από τον εύκαμπτο χαλκοσωλήνα

Ε εντάξει ανάλογα με το σχέδιο που θα κάνεις... αν είναι τίποτα ζιγκζαγκ στροφές το ένα το άλλο σίγουρα είναι δύσκολο αλλά είναι πανέμορφο, ενώ οι χάλκινοι δεν είναι τόσο εφετζίδικοι και δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει στο δικό σου χρωματισμό. 

• Like 1
Δημοσ.

Εκτος αν παει σε nickel-ομενους ή πως αλλιως λεγονται...

Δεν ξερω το κοστος βεβαια, που λογικα θα ειναι αρκετα παραπανω απο τους ακρυλικους/χαλκινους.

Το αποτελεσμα ομως ειναι φανταστικο...

http://www.overclock.net/t/1266917/case-mod-murdermac-completed-final-pictures/140#post_17967660

• Like 1
Δημοσ.

Να πω την αλήθεια αν βάφονται θα τους κάνω χρυσό χρώμα

που κολλάει στο κιτρινόμαυρο

Με σπρεϊ για εξατμίσεις θα κρατήσει.

• Like 2
Δημοσ.

+1 και στον Whitefanged για το tip.Σε λίγο βάζω παραγγελία για fittings.Βρήκα και σωλήνα σε μαγαζί φίλων με υδραυλικά οπότε από βδομάδα ξεκινάει το στήσιμο+βάψιμο.

Ερώτηση.Σπρέι για εξατμίσεις που???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...