Dinosfan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη πιστευω οτι πρεπει αυτο να το δειξω σας δειχνω λοιπον το καινουργιο μου μπλοκ επεξεργαστη ο λογος που θελω να το κοινοποιησω ειναι το μονταρισμα που εγινε πανω σε αυτο Η μοντα εγινε απο τον Κοπριτη τιποτα σημαντικο απλα βαφτηκε με χρωμμα κοκκινο το λογοτυπο της EK. Πως σας φαινεται? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ ωραίο με την σφραγίδα του Κοπρίτη Το ξέρεις πως δίνεις ιδέες εεεε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 με την σφραγιδα του Κοπριτη...τι ιδεες δινω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Να αλλάξουμε και άλλοι τα cpu μπλοκ αν μπορούμε βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Εντελώς πρόχειρα γιατι περιμένω και κάποια πραγματάκια ακόμη οπότε το σαββατοκύριακο θα είναι όλα στην θέση τους και με σωστό cable management γιατι τώρα είναι μαύρο χάλι και με καθαρές φώτο!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Να αλλάξουμε και άλλοι τα cpu μπλοκ αν μπορούμε βέβαια ιδεες που δινω ε??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ιδεες που δινω ε??? Μας έχεις βάλει στην πρίζα.. Πολύ ωραία δουλεία πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ξέρω ότι εδώ δείχνουμε τα κουτιά μας αλλά μια μικρή ερώτηση. Έχω το κουτί ΝΖΧΤ Tempest και το εσωτερικό του είναι έτσι: Θέλω να το βάψω (μάλλον μαύρο). Τι σπρέυ πρέπει να πάρω και αν ξέρετε, πόσο καιρό θέλει για να στεγνώσει; Γιατί έχω περιορισμένο χρονικό διάστημα για την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αν το κάνεις με σπρέυ θα το ακουμπάς μόνο με κομμένα νύχια . Θα πας Praktiker και θα πάρεις MOTIP σπρέυ εξάτμισης μηχανής και MOTIP αστάρι διάφανο. Δεν χρειάζεται γυαλόχαρτο αλλά αν το περάσεις ένα χέρι με ένα ψιλό κακό δεν θα κάνει. Περνάς με αστάρι και αφήνεις κάνα μισάωρο να στεγνώσει. Περνάς μετά όσα χέρια χρειαστεί (λογικά 2) και αφήνεις μισή ώρα ανάμεσα σε κάθε χέρι. Αν έχεις θερμοπίστολο μπορείς να το ψήσεις (βγάζει λίγο καπνό) για έξτρα αντοχή, διαφορετικά με πιστολάκι μαλλιών. Συνολικό κόστος αστάρι, χρώμα και γυαλόχαρτο 16 ευρώ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Συνολικό κόστος αστάρι, χρώμα και γυαλόχαρτο 16 ευρώ. Μπορεί να γίνει και το μαύρο - άσπρο με αυτή τη διαδικασία;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί να γίνει και το μαύρο - άσπρο με αυτή τη διαδικασία;; Οτι χρωμα θες, απλα μπορει να χρειαστει περισσοτερα χερια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 41.3 η θερμοκρασία του ψυκτικού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ναι θερμοκρασία ψυκτικού και ο επεξεργαστής γύρω στους 55, αλλά έτρεχα aida 64 stress κανα 2ωρο και αυτή ήταν η μέγιστη θερμοκρασία του ψυκτικού και με το oc στα 4,35 και 6 πύρηνος νομίζω είναι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα