Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ορίστε όπως το έκανα post σε άλλο γνωστό forum...

Το νέο μου Stacker "mod by Dr. Gonzo and me..."

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλή δουλειά με τα καλώδια! Μπράβο! :-D

Εννοώ αυτά που είναι μέσα στο κουτί... γιατί αυτά που είναι απ'έξω... :razz:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

File mou CyberWalker kai ego stin arxi ithela na to kano xoris Y h T alla opos eipa to waterblock tis VGA kai tou chipset exoun toso mikres isodous nerou (to chipset exei isodous isa isa gia na perasei ena arketa karfi)kai eprepe na ta sindiaso mazi kai meta apo afto i roh iperdiplasiastike (prin otan to eixa se ena kikloma opos mou eipes i antlia konteve na ekragei apo to kopsimo tis rohs tou chipset idika). Melontika tha paragilo solines TYGON (giros sta 15euro to metro eleos) kai tha figoun oi perisoteres gonies alla ta T an figoun tote tha kopso tin roh. Kati omos pou den prosekses... psixo 3 simia tou pc (kai mesa sta 3 simia einai kai mia 7900GTX) me nero kai xrisimopio mono ena psigio 120mm... an eixa kati lathos sto watercooling to pc mou tha eixe anevasei 100c alla tora kai xoris aircodition anixto ston xoro kai me tin zesti pou exei vgalei tora teleftea oi vathmoi cpu, vga kai chipset einai se full load 39c, 42c kai 39 antistixa kai ta db apo to PC... tifla na exei to PS2 (aftos einai o skopos mou na to kano na litourgei mono me to fan tou psigiou).

:!::!::!: Δεν περίμενα ότι όταν έλεγες "μικρές εισόδους" ότι θα εννοούσες ΤΟΣΟ μικρές :!::!::!:

Αφού είναι έτσι τότε πολύ συνετό που τα παραλλήλισες. Φυσικά και πρόσεξα ότι έχεις 3 stage water cooling, αλίμονο, αλλά δεν ήξερα ότι η κάρτα ήταν η 7900GTX! BTW ψήνομαι κι εγώ εδώ κι ένα εξάμηνο να παραγγείλω μια της σειράς 7600, fanless, υλοποίησης ASUS αλλά μια από τις ανησυχίες μου είναι οι θερμοκρασίες που θα ανεβάζει! Αν μας προκύψει πολύ θερμή τότε θα χρειαστεί να την προσθέσω κι εγώ πάνω στο watercooling μου και θέλω να το αποφύγω όσο δε φαντάζεσαι!).

Πράγματι, η απόδοση του watercooling σου είναι υψηλή αφού έχεις μόλις 39 βαθμούς κελσίου! Ειδικά αφού είναι 3 stage! Αλήθεια, τι επεξεργαστή και ποια mobo έχεις; Εκτιμώ ωστόσο ότι η αφαίρεση των ορθών γωνιών θα βοηθήσει σε περαιτέρω αύξηση της ροής που την έχεις ανάγκη λόγω του μικρού ψυγείου όπως είπες κι ο ίδιος. Μη σου κάνει εντύπωση αν παράλληλα με τη μείωση του μήκους των καλωδίων μειώσεις και την τάση της αντλίας, η παραμονή μεγαλύτερου χρόνου του νερού στα θερμαντικά στοιχεία σου να σου αυξήσει περαιτέρω την απόδοση. Αυτό πάντως θέλει πειραματισμό, είναι κάπως tricky και γίνεται μόνο εφόσων εξασφαλίσεις ότι το ψυγείο σου δεν έχει 'κορεστεί' και δεν καίει. Τα 15ευρώ ανα μέτρο είναι πολλά! Εγώ σκεφτόμουν απλώς να έκοβες τα έτοιμα καλώδια που έχεις, να μην μπεις σε extra έξοδα.

Monos??? entelos??? kai me plexi??? kalitera dose 100euro na pareis kapio etimo me plexi... ektos an epimeneis kai theleis na ftiaxeis kati monos sou tote vale apla ena plexi window sto plaino tou koutiou sou alla na kaneis ena tower me plexi monos sou afto mou fenete ligo apithano... ektos an vreis ta sxedia enos plexi koutiou kai pas se kapion pou exei mixanima kopis plexi kai sou ftiaksei ena antigrafo alla den ksero ti fraga tha sou kostisei afto isos na min simferei.

εδώ και κανένα τρίωρο περίπου είμαι και εγώ έναν ευτυχής κάτοχος ενός WC :D τα αποτελέσματα δεν τα περίμενα μετά από 1,5 ώρα ΟΡΘΌΣ ο Cpu μου σταθερά στους 30 Βαθμούς με idle να έχω 25 :D ακούω εντυπώσεις :mrgreen: ( τους ανεμιστήρες στο ψυγείο τους έχω στο πιο χαμηλό ούτος η άλλος δεν νομίζω να κερδίσω κάτι αν τους βάλω τέρμα παρα μονο θόρυβο και ένα βαθμό λιγότερο παρακάτω είναι το rig

hpim1287xz0.th.jpg hpim1288sk3.th.jpg hpim1289zb0.th.jpg hpim1291ad8.th.jpg

hpim1292ej4.th.jpg hpim1293gj1.th.jpg

Μπράβο ρε Vatos συγχαρητήρια για την υδρόψυξη... Τελικά τα racor τα πήρες από το exteam shop?? 30 βαθμούς σε full load άψογα!!!:-D :-D :-D

Στη mobo δεν θα βάλεις waterblock με το Exteme Spirit 2 θα μείνεις??? Το μόνο που μένει τώρα είναι ένα μεγαλύτερο κουτί (σιγά σιγά το ξέρω πως τα λεφτά δεν είναι νεράκι του θεού...) γιατί ψιλοστριμωγμένο το βλέπω το σωλήνα (αν δεν κάνω λάθος βγαίνει και απέξω απο το κουτί ? :???: :???: )

και φυσικά τα 267fsb. Άντε ρε συ, σε καλή μεριά... :-D

ακόμα δεν το μεταφράζω για αυτό έχω και το κωλόχαρτο διπλα για πάν ενδεχόμενο σε περίπτωση που γίνω ότνως WC {τουαλέτα} :D να τo χρησιμοποιήσω :mrgreen:

LOL!!! :-D πλάκα πλάκα γιατί δεν την άφησες να δουλέψει κανένα 12άρο έξω από το κουτί να δεις αν έχει πουθενά διαρροή???

thanks Γιώργο :D για τo chipset λέω να πάρω ένα block όταν πάρω την 8600Gt τώρα για κουτί δεν λέω να αλλάξω με βολεύει αυτό που είναι μικρούλη αν και όντως οι σωλήνες βγαίνουν λίγο από έξω αλλα δεν πειράζει εκεί δεν ενοχλούν :D χωρίς τους σατα κατάφερα τα 3,87Ghz με 1,7 volt {τελικά δεν άντεξα τo έκανα και στην μητρική αν δεις και στις φωτογραφίες φαίνεται ένα jumperακι με 2 καλώδια που πετάνε πάνω από τo block} :D :D αλλα πάντα χωρίς τους σατα :( σκέφτομαι να τους πουλήσω αν δεν βρω κάποιον κοντρόλερ σύντομα και να πάρω κανέναν ΑΤΑ ίδιας χωρητικότητας :D

Edit

την δούλευα από τo πρωί και δεν έχασε βεβαια ρακόρ επειδή δεν βρήκα πήρα κάτι παρόμοιο που έχει και από τις 2 μεριές σπείρωμα αλλα ίδιες διαστάσεις με τα ρακόρ για αυτό και οι τεράστιοι σφιχτήρες στην αντλία

η αντλία δονείται πολύ άσχημα και τρέμει όλο τo γραφείο ρε παιδιά τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση ? η αντλία τελικά είναι η eheim 1000

ακόμα δεν το μεταφράζω για αυτό έχω και το κωλόχαρτο διπλα για πάν ενδεχόμενο σε περίπτωση που γίνω ότνως WC {τουαλέτα} :D να τo χρησιμοποιήσω :mrgreen:

mia erotisi. auto to prasino pragma ti einai? mou thimizei ektoplasma apo tous ghostbusters :mrgreen:

i to prasino aima apo tis anatrixiles (opoios thimatai :P)

τo πράσινο που λες είναι κάποιο προσθετικό στο νερό που από ότι λέει έχει αντισκουριακα και αλλα αντί... και δίνει και uv χρώμα στο νερό τώρα κατά ποσο αλλα αυτά τα αντί θα κάνουν δουλειά θα δείξει :D κατά τα αλλα απιονισμένο νερό με λίγο καθαρό οινόπνευμα έβαλα που μου είπε ο LL_ΝΕΟ

Ρίξτε μια ματιά στο δικό μου. πιστεύω είναι το καλύτερο case που έχει φτιαχτεί ποτέ... θα καταλάβετε τι εννοώ....

http://img454.imageshack.us/img454/7137/picture1tv6.th.jpg"]super-duper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...