iTobaco Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα,δεν ξέρω ειναι σωστή η ενότητα που γράφω ομως ήθελα να ρωτήσω,νομίζω πως ειναι πολυ λίγες οι στροφές μήπως έχω πρόβλημα με το φανακι; [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 το μηνυμα σου θα μετακινιθει σε καταλληλη ενοτητα και θα ενημερωθεις. και το δικο μου θα σβηστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ορίστε, moddαρισμένο case : 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ορίστε, moddαρισμένο case : ευχαριστουμε για το μονταρισμα! αλλα τι εκανες εβαλες ενα αυτοκολλητο στο καπακι? ή σε ενα πλακακι/ντουλαπι/συρταρι??? εχεις δει πιο πισω τα μ ονταρισματα που κανουν τα παιδια? πριν ανεβασεις την φοτο? ναι συμφωνω εκανες μονταρισμα (εωαλες ενα αυτοκολιτο εισαι οντοπικ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστουμε για το μονταρισμα! αλλα τι εκανες εβαλες ενα αυτοκολλητο στο καπακι? ή σε ενα πλακακι/ντουλαπι/συρταρι??? εχεις δει πιο πισω τα μ ονταρισματα που κανουν τα παιδια? πριν ανεβασεις την φοτο? ναι συμφωνω εκανες μονταρισμα (εωαλες ενα αυτοκολιτο εισαι οντοπικ) Μην τον λιθοβολεις.. χιουμοριστικο ηταν το post του.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Oριστε και ο παππους των κουτιων με ενα "μικρο" λιφτινγκ επιστρεφει παλι Ριξτε και μια ματια στο μονταρισμα http://www.insomnia.gr/topic/544259-project-black-white-cosmos/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ωραίος φίλε,μια χαρά σου βγήκε τελικά το χρωματάκι! Μεγειές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω...εχω δουλεια ακομα προκειτε να γινει προσσθηκη πατωματος και μοντα για να γα μπει διπλο ψυγειο μπροστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Oριστε και το δικο μου κουτακι . Ειναι ενα λευκο Corsair Carbide AIR 540 που το εβαψα.. https://dl.dropboxusercontent.com/u/5089875/Air%20540%20Mod/Air%20540%20Mod.rar 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Καμια ιδεα για μονταρισμα του 540? Κατι ευκολο γιατι δεν ξερω απο design. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 το βαψιμο που του εκανα σε χαλαει ? αλλο κολπο που ειδα αριστερα δεξια ειναι αντικατασταση του ενος κατω δισκου με ανεμιστηρα για την gpu και αλλο ειναι να μπει προστατευτικο αλουμινιο πανω απο τους δισκους ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Θελω να κανω αυτην την πατεντα με το προστατευτικο πλεξι η αλουμινιο. Θα παω να βρω ενα καταστημα μαλλον που μπορει να το κανει στα μετρα που το θελω. Το κουτι μου ειναι μαυρο, οποτε τι χρωμα πλεξι να βαλω απο κατω? Μεσα τα χρωματα ειναι με κοκκινο της καρτας γραφικων και της μητρικης, αλλα δεν ξερω αν το κοκκινο πλεξι θα ηταν ομορφο. Καμια αλλη ιδεα για μονταρισμα εχετε? Θελω να παρω RGB Leds αλλα βλεπω ειναι αρκετα ακριβες. Αν παρω ομως, πως συνδεονται με το τροφοδοτικο? Πρεπει να αγορασω ξεχωριστα τα καλλωδια? Κανενα λινκ? Επισης λεω να βαλω τους 2 140αριδες πανω και να αγορασω 3 120αριδες για μπροστα, με λεντ η οχι, τι χρωματος και τι τιμης, αυτα δεν τα εχω σκεφτει ακομα. Θελω να ειναι silent. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Νεες φωτο απο το Project μου! Οποιος θελει να δει ολη την δουλεια ας πατησει εδω http://www.insomnia.gr/topic/544259-project-black-white-cosmos/ Παμε να δουμε : 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 AOpen G325 εβγαλα την λαμαρινα που ειχε για το cd-rom & hdd και βρηκα κατι κομματια λαμαρινας απο κουτι προχηρο ακομα αλλα καπως ετσι θελω να το κανω αφου cd-rom στο συγκεκριμενο δεν με ενδιαφερη να βαλω. το κουτι θα ηταν κάπως ετσι μαμα http://content.hwigroup.net/images/products/xl/002595/4/moreforless_maxxsystem_minimaxx_g325.jpg και μετα έγινε καπως ετσι στις παρακατω φωτογραφιες τωρα μπορει να παρει 2 x3.5 hdd & 2 x2.5 hdd θελει αρκετή βελτίωση απλα τωρα βαριέμαι να ασχοληθώ παραπανω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα