SearchEngine Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Τι λετε γι' αυτα τα φωτακια?? 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bost7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ποσο θα θελα να ασχοληθω με το να φτιαξω ενα κουτι απο ξυλο οπως εκανε ο φιλος πιο πανω. Η δημιουργια σου φιλε να ξερεις ειναι τρελη πηγη εμπνευσης και ενασχολησης. Πολυ ωραιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ekder Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ποσο θα θελα να ασχοληθω με το να φτιαξω ενα κουτι απο ξυλο οπως εκανε ο φιλος πιο πανω. Η δημιουργια σου φιλε να ξερεις ειναι τρελη πηγη εμπνευσης και ενασχολησης. Πολυ ωραιος! Να ασχοληθείς! (εαν διαθέτεις την όρεξη και τον χρόνο) Εγώ από ότι κατάλαβα, θα ασχοληθώ πάρα πολύ με το συγκεκριμένο project. Ενδεχομένως εως το τέλος του καλοκαιριού να μην μοιάζει καθόλου με το αρχικό! Πάντως αξίζει. Θα σου μείνει ωραία εμπειρία από την καταστκευή και ενδεχομένως να αποκτήσεις και 2-3 παραπάνω γνώσεις πάνω στο θέμα, όπως έκανα κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Τι λετε γι' αυτα τα φωτακια?? Custom mobo guard! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Βρηκα αυτο το βιντεο απο το OCN που δειχνει ολο το case: P.S τρομερο θορυβο οι SP http://www.overclock.net/t/1445628/build-log-little-italy-mitx-build 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bost7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Να ασχοληθείς! (εαν διαθέτεις την όρεξη και τον χρόνο) Εγώ από ότι κατάλαβα, θα ασχοληθώ πάρα πολύ με το συγκεκριμένο project. Ενδεχομένως εως το τέλος του καλοκαιριού να μην μοιάζει καθόλου με το αρχικό! Πάντως αξίζει. Θα σου μείνει ωραία εμπειρία από την καταστκευή και ενδεχομένως να αποκτήσεις και 2-3 παραπάνω γνώσεις πάνω στο θέμα, όπως έκανα κι εγώ. Νταξει απτην κουβεντα στην πραξη ειναι μια κουβεντα Θες και ενα Α' κεφαλαιο για να ξεκινησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ekder Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Νταξει απτην κουβεντα στην πραξη ειναι μια κουβεντα Θες και ενα Α' κεφαλαιο για να ξεκινησεις 100 Ευρώ... είναι τόσο πολλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirhnaios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Αυτο το πραγμα πανω στην μητρικη πως λεγετε? Ηταν ετοιμο ή το εφτιαξες εσυ? Αν ηταν ετοιμο ποσο εκανε και αν το εφτιαξες πως το εφτιαξες?? Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα γεμισα αποριες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bost7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 100 Ευρώ... είναι τόσο πολλά? Κατσε γιατι με επιασες στον υπνο.. 100 Ευρα για τι απο ολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ekder Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Εαν μπορώ να τα υπολογίσω καλά αυτή τη στιγμή: 22 ευρώ τα ξύλα. 24 ευρώ τα πόδια. 27 ευρώ η μεγάλη ψύκτρα στη CPU (Ninja Scythe 2, για όσους ρωτάνε). 30 ευρώ (περίπου) για ανεμιστήρια, φίλτρα και βίδες. 20 ευρώ το γυαλί. Την εργασία την έκανα μόνος μου (τρύπες, βιδώματα, μονταρίσματα). Η βάση της μητρικής είναι από ένα παλιό κουτί PC. Τα κομμάτια PC λίγο πολύ όλοι τα έχουμε. Απλά άλλαξα ουσιαστικά κουτί. ΟΚ βγαίνει λίγο παραπάνω το ποσό από 100 ευρώ (~123 ευρώ). Αλλά still...is it that much? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) ακόμη ένα update από μένα Ο μονος μου ενδοιασμος.. η ledoταινια.. κακο χρωμα! Επισης βγαλε το μεσαιο bracket των hdd αν το χεις κενο και μετεφερε τον hdd στην θεση του ωστε να αφησεις το κατω μερος αδειο.. τσαμπα χωρο πιανει απ'τον αερα του 22αρι.. Κατα τ'αλλα πολυ ωραιο το 600T. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2014 από Skr1ll3x 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 η ledoταινια είναι rgb οπότε παίζω με τα χρώματα όσο για τα brackets και στα 3 εχω σκληρους(2ssd/1hdd). τώρα μένει μια καλύπτρα για το psu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μια χαρα τοτε.. Καλυπτρα plexi κουρμπαριστο να καλυπτει ολο το κατω μερος μαζι και το ψυγειο, και απο πανω να καλυβει μονο το psu, στην μερια του ψυγειου το αφηνεις ανοιχτο για τα φουρφουρια και εισαι αρχοντας.. 'Η ακομα καλυτερα βαζεις και ενα καθετο να καλυβει και τα cages.. Καλως ηρθες στο τιμημενο club των Κουρσαρων 600Τ. Μια φωτογραφια της κατω μεριας της vga μπορεις να τραβηξεις? Θελω να δω πως ειναι το συστημα νερου που εχεις στην evga, αν σου ειναι ευκολο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 λοιπον επειδη στο κουτι τα φανακια και τα 2 που ειχα μου καηκαν και δεν εχω ουτε ευρω. εκτος αυτου ο χωρος που βρισκεται το μηχανημα ειναι πολυ κλειστος. θυμηθικα οτι εχω μια βαση απο λαπτοπ στην αποθηκη και επιχειρησα να κανω μια πατεντα ετσι για τον χαβαλε. εδω βρισκετα το μηχανακι αυτο ειναι το καπακι μας που θα ξεσκισουμε να και η βαση του λαπτοπ που θα ξηλωσουμε το φανακι του. σκευτικα να το βαλω απο μεσα και πηρα το τρυπανι και δωσε πονο non stop: εδω ομως γελαμε χαχαχαχαχα γιατι ειμαι μ@λ@κ@ς x 2! 1) το φανακι ηταν χοντρο και εβρισκε στην GPU! (2 τζαμπα οι τρυπες (χασιμο χρονου! καταληξαμε στο σχεδιο Β να μπει εξωτερικα και ανοιξαμε μια τρυπα ΝΑΑΑΑ! μετα κολλησαμε μια σιτα με κολλα διπλης οψεως για τα χοντρα χονρα σκουπιδακια και τελος με το καπακι βιδωσαμε το φανακι και εδω δεν χρειαζεται αναλυση τα δειχνουν οι φοτο Υ.Γ τωρα το μονο προβλημα ειναι οτι με το usb και πριν και τωρα εχει πολυ χαμηλες στροφες μακαρι να υπηρχε καμια πατεντα να του εδινα λιγο γκαζι παραπανω... παντως τον χαβαλε μου τον εκανα και γουσταρα αυτο εχει σημασια!!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 ωραια πατεντα ΥΓ πρεπει να αλλαξεις κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα