Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Υπερδιαγαλαξιωμενα παντως χιχιχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWalker Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Πάρα πολλές γωνίες και πολλά Τ στην υδρόψυξη! Επίσης αθροιστικά μεγάλο μήκος σωληνώσεων χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Προσπάθησε λίγο (όταν θα έχεις χρόνο) να τα μικρύνεις και να αφαιρέσεις όσα δε χρειάζονται. Θα δεις καλύτερη απόδοση και θα χαλαρώσεις και την αντλία από τον περιττό κόπο / φθορά. Επίσης θα είναι και εικαστικά ομορφότερο το αποτέλεσμα. Κατά τα άλλα μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xviper13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Exo 3 T sto watercooling kai opos vlepeis to ena einai kathara gia eksaerosi kai ta alla 2 epeidi den evriska Y connectors gia na xoriso tin roh se 2 gia ton logo oti ta block tis vga kai chipset einai 3/8" kai mou kovan para poli tin roh. H antlia den epivarinete katholou giati to mikos ton solinon den anevike pano apo 30cm alla paremine xoris stravomata stous solines (kai se afto voithane ta Γ connectors) kai me afto ton tropo diefkolinete i roh tou nerou se megala watercooling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 λοιποοοοον..... καιρω τωρα ηθελα να το κανω αλλα ήθελε συγκωλησεις να βρω καλωδιο εκτυπωτη κλπ... και ψιλοβαριομουνα... το πασχα λοιπον ξεβαρεθηκα πηγα αγορασα την οθονητσα(10 ευρο) καλωδιο εκτυπωτη(τσαμπα μου το εδωσε ο θειος μου. το ειχε χωμενο καπου) κολιτιρι(10 ευρο, ενα απλο πηρα δε χρειαζοτανε καλητερο) κολαι(2,70) ακολουθησα τον οδηγο που εχει στο http://www.electronics-lab.com και βουαλα! α! την ελεγχω με το lcd smartie... το κουτι ειναι ενα του κιλου. το ειχα παρει πριν 2 χρονια μαζι με το τροφοδοτικο 350βατ(:sick: ) 30ευραιους. αρχικα ηταν μπεζ-μπλε αλλα περσυ τουριξα ενα βαψιμο και τοκανα μαυρο-μπλε. φιλοξενει εναν πεντιουμ2 350@391MHz με 256MB RAM. μερικες φωτογραφιες σορρυ αλλα ειναι απο κινητο. δεν εχω καμερα... και ενα βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=Qf36kiPIVfA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eon.s60 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ορίστε όπως το έκανα post σε άλλο γνωστό forum... Το νέο μου Stacker "mod by Dr. Gonzo and me..." Από πίσω τα καλώδια. Η πίσω άποψη. Από μέσα στο μάζεμα. IDE-SATA Η μούρη του. Χωρίς φως στο δωμάτιο. Σε κανονικές συνθήκες φωτισμού. Όλο το γραφείο με το pc. Η "εξάτμιση" τον δίσκων... Ευχαριστώ για τα σχόλια και για τον χρόνο που αφιερώστε να το δείτε. Για όσους βαριούνται να περιμένουν το ImageShark ορίστε και σε RapidShare. 2mb δουλειά είναι. http://rapidshare.com/files/31660090/Stacker_By_Dr._Gonzo_and_eon.rar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 μια χαρά eon.s60 ετσι προτιμώ γενικά όλα τα pc με τα καλώδια να μην φαίνονται καθόλου κάποτε ήταν και το δικό μου σε τέτοια κατάσταση μέχρι που πρόσθεσα κάποια πράματα και τώρα πάλι όλα χύμα μέχρι να κάτσω να τα μαζέψω πάντως συγχαρητήρια μου αρέσει πραγματικά πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Από τα πιο συμαζεμένα κουτιά που έχω δει. Πολύ καλή η ιδέα να βάζεις τα καλώδια όλα από πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 βασικά πρέπει να είναι και τo κουτί σου έτσι να έχει αέρα από πίσω για να πάνε τα καλώδια εγώ πάλι με τo δικό μου έχω πρόβλημα γιατί ο Βόας του τροφοδοτικού αν μπει από πίσω κάνει μεγάλο κύκλο και δεν φτάνει στην μητρική μετά και έτσι είναι αναγκασμένος να πουλάει μούρη στο κλουβί μαζί με ένα ΑΤΑ καλώδιο και τα καλώδια των σατα έτσι και βρω χρόνο θα τα βολέψω κάπως και αυτά καμιά ιδέα ? http://img408.imageshack.us/my.php?image=hpim1262by7.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 απ'τ'αριστερα της σονικ(απιστευτο γωμαρι) περναει? τα σατα καπως μου κανουνε....δε μου πολυαρεσουν ετσι οπως κανουν τη κοιλια... αληθεια τους σκληρους τους εχεις ετσι χωρις ανεμιστηρα? το κουτακι σου πιο ειναι(παραθυρο και πλαινος ανεμιστηρας δικος σου ετσι?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 κουτι αγορασμόνο απο multirama του κοιλού ναι παράθυρο και πλαινός ανεμιστήρας δική μου δουλειά με σέγα για τα σατα κατι 8α κανω οι σκληροί οι 2 έχουν απο μια ψύχτρα της ζάλμαν θα πάρω και για τους άλλους όταν βρώ χρόνο και χρήμα και υπάρχουν 2 80αρια @ 1000rpm αθόρυβα τελείως τα άτιμα στην πρόσοψη που τους φυσάνε max 30-33 c ο βόας που λές απο αριστερά δεν πάει με τίποτα είναι τσίμα τσίμα με το τροφοδωτικό το sonic tower και τώρα κάθεται ανάμεσα του μέχρι να μπει το water block ε μετά του πούστη θα πάει και αριστερά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eon.s60 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 κουτι αγορασμόνο απο multirama του κοιλού ναι παράθυρο και πλαινός ανεμιστήρας δική μου δουλειά με σέγα για τα σατα κατι 8α κανω οι σκληροί οι 2 έχουν απο μια ψύχτρα της ζάλμαν θα πάρω και για τους άλλους όταν βρώ χρόνο και χρήμα και υπάρχουν 2 80αρια @ 1000rpm αθόρυβα τελείως τα άτιμα στην πρόσοψη που τους φυσάνε max 30-33 c ο βόας που λές απο αριστερά δεν πάει με τίποτα είναι τσίμα τσίμα με το τροφοδωτικό το sonic tower και τώρα κάθεται ανάμεσα του μέχρι να μπει το water block ε μετά του πούστη θα πάει και αριστερά Πάρε ένα Stacker φιλε μου και θα δεις τρελες διαφορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 άμα ήταν όλα έτσι εύκολα φιλε μου και με μια κουβέντα περνάμε ότι θέλαμε θα το είχα πάρει ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 τα dvd-ια που ειναι ρε? εχεις εξωτερικα? πολυ σκονη ρε παιδι μου! βαλε κανα φαν-φιλτερ μωρε! 1 ευρο κανουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ναι εξωτερικά για να μπούν οι σκληροί οσο για την σκόνη και εγώ χθές την είδα που τράβηξα τις φωτογραφιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWalker Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Exo 3 T sto watercooling kai opos vlepeis to ena einai kathara gia eksaerosi kai ta alla 2 epeidi den evriska Y connectors gia na xoriso tin roh se 2 gia ton logo oti ta block tis vga kai chipset einai 3/8" kai mou kovan para poli tin roh. H antlia den epivarinete katholou giati to mikos ton solinon den anevike pano apo 30cm alla paremine xoris stravomata stous solines (kai se afto voithane ta Γ connectors) kai me afto ton tropo diefkolinete i roh tou nerou se megala watercooling. Το είδα το T της εξαέρωσης και είναι το τελευταίο που θα έβγαζες (αν έβγαζες). Υ δε χρειάζεσαι γιατί μπορείς να το κάνεις όλο ένα κύκλωμα. Και το Τ λέω ότι κι αυτό θα μπορούσες να το αποφύγεις τοποθετώντας λίγο ψηλότερα το tank βάζοντάς το να κάνει αυτό τη δουλειά... Οι εναλλάκτες πάχους (που ούτε και τέτοιους χρειάζεσαι) είναι μικροί και ίσιοι άρα δεν στραγγαλίζουν τη ροή. Και οι παρακάτω ορθές γωνίες είναι υπερβολικά πολλές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα