Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κανε ομως και με αλλα χρωματα...ολο κοκκινο-μαυρο βλεπω...

Χμ ναι λογικό να χρεισιμοποιει αλλά εξαρτήματα για κάθε review μόνο και μόνο για το δικό σου eyecandy.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λιγα πραγματακια ρε συ...πχ κανα αλλο χρωμα sleeve και τετοια...δεν λεω παντως..μια χαρα ειναι και το κοκκινο-μαυρο...

αφού ρε συ η Flaming blade είναι κόκκινη.. τι χρώμα sleeves να βάλει :)

Χμ ναι λογικό να χρεισιμοποιει αλλά εξαρτήματα για κάθε review μόνο και μόνο για το δικό σου eyecandy.

Καλά δν νομίζω να χρειαζόταν να γράψεις κάτι.. μόνο το avatar σου να postares θα έφτανε νομίζω.. :D :D

και για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα λόγω της μητρικής, σου αν μπορείς τσίμπα αυτά

http://www.ebay.co.uk/itm/Round-Sata-2-Cable-Horizontal-Right-Angle-50cm-/190815001422?pt=UK_Computing_Case_Mods_Stickers_Decals&hash=item2c6d75db4e

• Like 1

Nα και το δικο μου 

Για πειτε μου την γνωμη σας εννοειτε οτι κριτικη ειτε θετικη ειτε αρνητικη ειναι παντα ευπροσδεκτη

Ωραία το εχεις φτιάξει και τα χρώματα ταιριάζουν πολυ αλλα need την καρέκλα , δώσε info που και ποσο :P

Ωραία το εχεις φτιάξει και τα χρώματα ταιριάζουν πολυ αλλα need την καρέκλα , δώσε info που και ποσο :P

Η Καρεκλα ολα τα λεφτα ειναι 80-85 ευρω την πηρα απο το skroutz γραψε "καρεκλα bucket" και διαλεξε , μην εχεις ομως υποψη την σταθεροτητα και το σφιξιμο του bucket αυτοκινητου σε αυτην μπορεις να ξαπλωσεις κιολας αν θες

Aντεχει ανετα εκτος και αν εισαι ανω των 140 κιλων και ανεβενεις να κανεις τον ταρζαν. Κανα χρονο σχεδον την εχω και δεν κανει ουτε κιχ 

Που μπορω να παρω ενα πλαινο για carbide air 540? Το δικο μου εχει γρατζουνιες που δεν μου αρεσουν και δεν ξερω πως να τις αφαιρεσω, λογικα θα παρω αλλο τζαμι αλλα δεν ξερω που να απευθυνθω.. Η πως να το καθαρισω για να φυγουν οι γρατζουνιες, ετσι μου ηρθε το κουτι και απο το καταστημα μου ειπαν οτι πρεπει να το παω ΟΛΟ για αλλαγη, και εμενα αυτο δεν με βολευει καθολου, το κουτι ειναι μια χαρα, το τζαμι εχει προβλημα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...