Zapee995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ ωραιο το "μικρο". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αγαπη εχεις κανει project ή παρουσιαση με 600Τ Silver-ατο εκτός από τα κλασσικά black/white? Μηπως να στο στειλω να κανεις καινουργια πειραματα στο εργαστηριο σου? :D Κανονικα θα πρεπε να σου απαγορευσουν να ανεβασεις pics, γιατι τρεχουν τα σαλια σε μας τους "νιουφιδες".. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 η πορεια του pc μου...απο Tt v4 σε haf 932 advanced custom nvidia edition 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μ'αρεσει παρα πολυ η ψυχτρα σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι πολυ καλη..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerakias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Παλιο κουτι,το εβαψα και εκανα κ μερικα πειραματα! Βεβαια δεν εχω τελειωσει ακομη..το πλαινο θα κοπει κ θα μπει πλεξι http://imageshack.us/photo/my-images/42/00av.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/809/nkol.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/545/6853.jpg/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ελα και το αγαπημένο κουτάκι του φίλου μου του ninos30 NZXT Phantom 630 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ενα ακόμα απο εμένα για όσους δε το είδαν. Corsair Obsidian 750D ME LIKES!!! Να σου στείλω και το δικό μου να κάνεις τα μαγικά σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τελειωσε και το στησιμο του φιλου Παναγιωτη..με φωναξε λοιπον να τον βοηθησω με καλυπτρες για το κουτι του.. Να πω πως η μονη δουλεια που εχω κανει εγω στο κουτι ειναι οι καλυπτρες και ο φωτισμος τους,ολο το υπολοιπο hardware,w/c και φωτισμος στο εσωτερικο του κουτιου ειναι δουλεια του Παναγιωτη!!! Φιλε μου καλοριζικο και καλες απολαυσεις how to take a screenshot on a pc how to make screen shot photo sharing sites take screen shot image image url screen capture photo sharing websites pc screen shot snagit screen capture image hosting screenshot program how to take screenshots windows 7 screen shot screen grab windows 7 screenshot screenshot tools image hosting over 2mb image hosting 10mb limit Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrmariosgta4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τελειωσε και το στησιμο του φιλου Παναγιωτη..με φωναξε λοιπον να τον βοηθησω με καλυπτρες για το κουτι του.. Να πω πως η μονη δουλεια που εχω κανει εγω στο κουτι ειναι οι καλυπτρες και ο φωτισμος τους,ολο το υπολοιπο hardware,w/c και φωτισμος στο εσωτερικο του κουτιου ειναι δουλεια του Παναγιωτη!!! Φιλε μου καλοριζικο και καλες απολαυσεις how to take a screenshot on a pc how to make screen shot photo sharing sites take screen shot image image url screen capture photo sharing websites pc screen shot snagit screen capture image hosting screenshot program how to take screenshots windows 7 screen shot screen grab windows 7 screenshot screenshot tools image hosting over 2mb image hosting 10mb limit Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App ΓΑΜΑΤΟ και καλοριζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Να'σαι καλα αλλα μην κανουμε quote ολες τις φωτογραφιες ρε μαν :-P Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Να'σαι καλα αλλα μην κανουμε quote ολες τις φωτογραφιες ρε μαν :-P 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Υπέροχο αλλά το κλου είναι το κόκκινο σειρήτι στην καρέκλα που δένει με το όλο setup!! (Αλήθεια, ξέρουμε ποια καρέκλα είναι??!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Υπέροχο αλλά το κλου είναι το κόκκινο σειρήτι στην καρέκλα που δένει με το όλο setup!! (Αλήθεια, ξέρουμε ποια καρέκλα είναι??!) Θα μας πει ο Παναγιωτης γιατι δεν θυμαμαι καθολου.... Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 http://www.woodwell.gr/default.asp?static=28&product=10495 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα