spartan29gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ακόμα είμαι πωρωμένη βρε αλλά δεν είμαι χρήστης που θέλω 3-4 κάρτες και ιστορίες για να καλυφθώ Είναι και γαμώ τα κουτιά αλλά πολύ μεγάλο. Ο λόγος που δε μου κάνει πέρα απο τις λαλακίες που λέω απο πάνω (με ξέρεις την υπερβολή δεν έχω πρόβλημα να την κάνω) είναι ότι δεν έχω χώρο στο γραφείο για να το κάτσω πάνω σε αυτό. Ε κάτω από το γραφείο δε χωράει Θελει λιγο ξεσκονισμα το κουτακι σου απο οτι φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Τον φαγατε τον φιλο! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 η μικρη αισθητικη προσθηκη που σας ελεγα εχει να κανει με το φωτιζομενο logo της 590.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 η μικρη αισθητικη προσθηκη που σας ελεγα εχει να κανει με το φωτιζομενο logo της 590.. Aψογο.... Κατι ασχετο, το πορτοκαλακι απο τις μνημες στο λαιμο μου καθεται... κανε κατι ASAP..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Aψογο.... Κατι ασχετο, το πορτοκαλακι απο τις μνημες στο λαιμο μου καθεται... κανε κατι ASAP..... (μη με προκαλεις να πιασω το μαυρο ματ στα χερια μου..5 λεπτα υποθεση ειναι) χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ!!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μπραβο ρε φιλε,παρα πολυ ομορφο!!! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Πολυ ωραιο.... Aψογο.... Κατι ασχετο, το πορτοκαλακι απο τις μνημες στο λαιμο μου καθεται... κανε κατι ASAP..... Και μενα μου κακοφαινεται το πορτοκαλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 μπράβο γιώργο, πολύ ωραίο φίλε μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Στα γρηγορα λιγες φωτο μετα τα updates. Waterblock και backplate στην 780: Κοψιμο στο κουτι για 240rad και προσθηκη grill της phobya: Και μια τελευταια με τη προχειρη τοποθετηση: 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Damn το 30άρι. Κάνει το ποντίκι να φαίνεται mini και το 800D midi tower. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Το πιο αστειο της υπόθεσης ειναι οτι στη νοητη αποσταση θεασης που βλεπεις στη φωτο, με αυτη την αναλυση η καταπονηση απο θεμα ορασης ειναι ελαχιστη. Μετα απο αυτό το σεταπ ενα εχω να πω... Δε γυρναω πισω σε 1920xXXX και σιγουρα σε αερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axinosgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Το πιο αστειο της υπόθεσης ειναι οτι στη νοητη αποσταση θεασης που βλεπεις στη φωτο, με αυτη την αναλυση η καταπονηση απο θεμα ορασης ειναι ελαχιστη. Μετα απο αυτό το σεταπ ενα εχω να πω... Δε γυρναω πισω σε 1920xXXX και σιγουρα σε αερα. Μοιράσου μαζί μας την οθόνη σου μάρκα και μοντέλο;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Crossover 30Q5 Pro ειναι το μοντελο (γνωστο απο τα κορεατικα ips monitors.. ) αναλυσης 2560x1600. Παιζω battlefield 3 σε full αναλυση, με ή χωρις AA γιατι νομιζω ειναι περιττο, και ειναι πραγματικα αριστο! Το βραδυ ισως δοκιμασω crysis3 και ανεβασω κανα bench. Το μονο που θελω να κανω τωρα, ειναι ενα καθαρισματακι γιατι το πισι ειχε μεινει για πολυ καιρο στην ακρη... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axinosgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Crossover 30Q5 Pro ειναι το μοντελο (γνωστο απο τα κορεατικα ips monitors.. ) αναλυσης 2560x1600. Παιζω battlefield 3 σε full αναλυση, με ή χωρις AA γιατι νομιζω ειναι περιττο, και ειναι πραγματικα αριστο! Το βραδυ ισως δοκιμασω crysis3 και ανεβασω κανα bench. Το μονο που θελω να κανω τωρα, ειναι ενα καθαρισματακι γιατι το πισι ειχε μεινει για πολυ καιρο στην ακρη... Ωραίο εργαλείο το πι-σι και προσεγμένο...κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ στείλε μου με π.μ. για να μην σκίσουμε το thread πωλητή και τιμή για την οθόνη please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) λαθος θεμα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2013 από agligoros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα