karmen1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 το καλό πράμα λενε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Α δουλεύω και σε αυτό Απλά θέλω να ανεβάσω update μία και έξω. Σβησε κανενα πμ την τρελα σου μεσα!!! Φιλικα παντα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 xaxaxaxaxaxa πόσα δίνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 xaxaxaxaxaxa πόσα δίνεις ? Θα σου πω σε πμ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 δε σβήνω δε σβήνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 δε σβήνω δε σβήνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Αντε με συγκίνησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouklakis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Πολυ σκονη ρε παιδι μουυυυυυυυυ!Καθε 2 εβδομαδα πεφτει καθαρισμαααααα!και επι της ευκαιριας μπηκε και το δευτερο διαμαντι πανω!Ocz vector 256 για C και προγραμματα και τον 840 pro 256 για τα παιχνιδια ολοκληρωνετε το συστημα σιγα σιγα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 ωραιο φιλε μου το κουτι σου(εχω το ιδιο ) εαν και θα μπορουσες να κανεις καλυτερη συμαζεμα τα καλωδια ειδικα τα πανω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouklakis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 το πειρε το ματι μου και το δικο σου Εχω παρει καινουργιο κουτι και καρτα γραφικων αλλα λογο περιορισμενου χρονου λογο δουλειας τα 12ωρα πανε συννεφο δεν προλαβαινω να τα ξηλωσο και να τα βαλω στο καινουργιο να φανταστεις οτι εκλεισα το κουτι και μετα θυμηθηκα οτι εχω τις καινουργιες μνημες και καθονται! τελος του μηνος που θα παρω αδεια θα κατσω με την ησυχια μου να κανω την αλλαγη και να γινει κουκλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 καινουριο γιατι πηρες?αυτο που ειχες ηταν πολυ καλο απλα λιγο μεγαλο λογω full tower!!ποιο κουτι πηρες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouklakis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 τσιμπησα το CORSAIR 800D λογο δουλειας της γυναικας (προπονητρια αθλητικης ιππασιας) κανει συνεχεια ταξιδια και ητανε Βουλγαρια και το βρηκε εκει σε μαγαζι 210ε και με παζαρι το πηρε 180ε δεν γινοτανε να το αφησω! Εχω και ενα παιδι που μου δινει 100ε για το xpredator οποτε φινα η δουλεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 πω πω σε τρομερη τιμη το πηρες,μπραβο!!απ οτι βλεπω το πιο φτηνο εδω αρχιζει απο 269€.αχαχαχαχα ελεος.παντως αφου δινεις και το predator τοσο,αψογος,μια χαρα.καλοδουλευτο να ειναι το κουτι και να δουμε φωτος συντομα!!! εμενα πολυ με αρεσε το Corsair Vengeance C70.θα το αλλαξω καποιο στιγμη γιατι πολυ ογκωμα το predator.ασε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouklakis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 ηθελα να το παρω απο καιρο αλλα τσιμπημενη η τιμη του!θελω να κατσω να το στησω και να γινει κουκλι!Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσουν τα τεραστια κουτια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 το καλο στα μεγαλα κουτια ειναι το airflow και το xpredator ειναι τερας μιλαμε ασηκωτο,χαχαχαχαχαχα.αναμενουμε φωτος οπως ειπα απο το καινουριο κουτι!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα