kalidor Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μας αναστεναξες...παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δε παίζω με το πόνος σας ωρέ. Το πόνο μου σας είπα πέρα απο τη πλάκα πάντως μου λείπει πολύ το modding. Είναι αλλιώς να μοντάρεις επειδή πρέπει και να έχεις χρονικα περιθώρια και αλλιώς να το κάνεις όταν έχεις κέφι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δε παίζω με το πόνος σας ωρέ. Το πόνο μου σας είπα πέρα απο τη πλάκα πάντως μου λείπει πολύ το modding. Είναι αλλιώς να μοντάρεις επειδή πρέπει και να έχεις χρονικα περιθώρια και αλλιώς να το κάνεις όταν έχεις κέφι. Προσεχε μην πεσεις σε κατάθλιψη εσυ απο την πολυ σταναχωρια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 εσυ εκεί να βγάλεις τη κακία σου να μη χάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 εσυ εκεί να βγάλεις τη κακία σου να μη χάσεις Παλιο τρολ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 μιας και η κοπελα μου εφυγε και πηγε διακοπες για Πασχα και εγω ειχα ελεθυερο χρονο ειπα να τις φτιαξω λιγο το 300r της... οποτε εχουμε και λεμε.. 1. αλλαγη hardware (a10-5800k/μητρικη / μνημες οπου πρεπει να βαλω και το αλλο κιτ ) 2.καλυπτρα τροφοδοτικου 3.φωτισμος 4.καποια sleeved extensions καθαρα γυναικια κατα την αποψη μου για να δενουν με τον φωτισμο 5.κοπη καθαρου πλεξυ για αντικατασταση του εργοστασιακου με τις τρυπες (δεν εχει γινει ακομα αλλα ελπιζω πως θα βρω τον τροπο) 6,κλεισιμο της σιτας της οροφης γιατι σε τετοια συστηματα το μονο που προσφερει στο μηχανημα ειναι σκονη ελπιζω να σας αρεσει .... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 sobi1984Μήπως να πέταγες και τίποτα λευκό στα sleeve για να ταιριάξει με τους ανεμιστήρες; Μαύρο μώβ σκέτο μου φαίνεται πολύ σκούρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 καλησπερες στους φιλους με τρεις μεσημεριανες φωτογραφιες! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 sobi1984 Μήπως να πέταγες και τίποτα λευκό στα sleeve για να ταιριάξει με τους ανεμιστήρες; Μαύρο μώβ σκέτο μου φαίνεται πολύ σκούρο. τα extension ηταν ετοιμα και προτιμησα να τα παρω σε αυτο τον χρωματισμο μιας και γενικα δεν ειμαι πολυ του λευκου... οι ανεμιστηρες υπηρχαν και καθοντουσαν οποτε και για αυτο αλλαχτηκαν ολοι οι μαμα..σαν αποτελεσμα θα δειξει αν θα αρεσει την Δευτερα του Πασχα που θα παραδοθει μιας και η ιδιοκτητης λειπει για διακοπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Απλά στο ήδη υπάρχον μπορείς να βγάλεις κάθε 6 καλώδια αντί για μαύρο να παίξεις με άσπρο. Απλά για να σπάσει αυτή η σκοτεινιά. Τώρα γνώμη είναι αυτή. Και εγώ το σκεφτόμουν για έτοιμο αλλά πάλι θα το πειράξω γιατί θέλω τριχρωμία. γιαυτό είπα extensions σκέτα και sleeve εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 vagenrider τι τροφοδοσία είναι αυτή στιην κάρτα? δώσε μας τα φώτα σου. άψογο το σύστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) vagenrider τι τροφοδοσία είναι αυτή στιην κάρτα? δώσε μας τα φώτα σου. άψογο το σύστημα να σε καλα φιλε μου,σ'ευχαριστω! 2x8pins ειναι απο τροφοδοσια corsair modular.. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2013 από vagenrider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Τα καλωδια που ειναι διχρωμα, ετσι ειναι μαμισια ή τα φτιαχνετε εσεις; Ειδικα το μπλε-ασπρο ειναι πολυ καλο. Δε μιλαω για τα χοντρα που ειναι η υδροψυξη, για τα υπολοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Τα καλωδια που ειναι διχρωμα, ετσι ειναι μαμισια ή τα φτιαχνετε εσεις; Ειδικα το μπλε-ασπρο ειναι πολυ καλο. Δε μιλαω για τα χοντρα που ειναι η υδροψυξη, για τα υπολοιπα. Τα πουλανε ετοιμα τα καλωδια, αλλα καποιο τα φτιαχνουν μονοι τους. Λεγονται sleeve. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 τελευταιο φωτογραφικο update λιγες μερες πριν το Quad..με μεγαλητερη αλαγη την τοποθετηση των ψυγειων σε outdoors mod..μια αλαγη που εφερε κοντα 10 βαθμους κατω ακομα κ στις ζεστες μερες..κατι που εξεπληξε ακομα κ μενα καθως επισης κ ακρα ησυχια σε βαθμο εκνευρισμου πολλες φορες.. η συνεχεια με το Quad.. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα