mvaggel Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 karmen με πονεσε το κεφαλι απο το διαβασμα και για αυτον το λογο τελικα αποφασισα να κατσω στα αυγα μου Εμένα με είχε πιάσει τενοντίτιδα απο το γράψιμο Ανθυγιεινό πράμα αυτό το sleeving τελικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Εμένα με είχε πιάσει τενοντίτιδα απο το γράψιμο Karmen Θα ξεκινήσω έρανο για να σου πάρουμε μηχανικό πληκτρολόγιο για τα χεράκια σου... Αυτή η τενοντίτιδα μας βασανίζει όλους βλέπω. Μαζί με μέση είναι το hit της εποχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsiskos Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δε νομίζω το μηχανικό να λύσει τις τενοντίτιδές σας εκτός αν το παραγγείλετε με Cherry MX Vitam keys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δέχομαι δέχομαι. Μιας και θα αρχίσετε έρανο να κάνω και μία λίστα με το ποια θέλω; Οσο για την τενοντίτιδα ε όλη μέρα γράψιμο, ποντίκι, δουλειά κλπ δε θέλει και πολύ να τα παίξει και ο καρπός γκαμώτεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 τις καλησπερες μου σε ολους! VagencomputeR 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 isn't this beautiful or what Edit : Η φωτογραφία βγαίνει λίγο πλακουτσωτή οποτε καλύτερα να πατήσετε πανω στην photo να την βγάλει κανονικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 τις καλησπερες μου σε ολους! VagencomputeR Μ'αρεσει! Εκτος απο το αυτοκολλητο της TUF. Θα επρεπε να λεει TUF OUTSIDE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μ'αρεσει! Εκτος απο το αυτοκολλητο της TUF. Θα επρεπε να λεει TUF OUTSIDE. να σαι καλα ρε φιλε,ναι μπορεις να το πεις κ ετσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μου αρέσει πολυ αυτη η πατέντα με τους δίσκους κατω απο το γραφείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 τις καλησπερες μου σε ολους! VagencomputeR Αρχικα θα ηθελα να σου πω οτι το συστημα σου ειναι φοβερο εχο δυο ερωτησεις μονο . Η μητρικη ακουμπαει στο ξυλο η εχεις βαλει κατι ? Και δευτερον πως εχεις στερεωσει τα ψυγεια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Αρχικα θα ηθελα να σου πω οτι το συστημα σου ειναι φοβερο εχο δυο ερωτησεις μονο . Η μητρικη ακουμπαει στο ξυλο η εχεις βαλει κατι ? Και δευτερον πως εχεις στερεωσει τα ψυγεια ? πρωτα απ'ολα σ'ευχαριστω κ χαιρομαι που σ'αρεσει! λιγα λογια λοιπον για τη βαση ξεκινησα φτιαχνοντας ειδικες βιδες με τροποποιημενη πατουρα στον τορνο κ αναμεσα τοποθετησα αποστατες οχι κωκαλινους η απο βαγγελιτη αλλα απο καουτσουκ για αποσβεση καθε κραδασμου κ οπιουδηποτε τραβματισμου του pcb..απο κει κ περα τα ψυγεια ειναι τοποθετημενα πανω σε βασεις που μετρησα-εκοψα κ κολησα εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ζηλεύω που δεν έχω χρόνο να μοντάρω δικό μου κουτί και το μόνο που κάνω είναι να μοντάρω λίγο κουτιά για παρουσιάσεις. Ας αφήσω μερικές εικόνες απο αυτά τουλάχιστον να μου περάσει κάπως ο καημός. Fractal Arc Mini Antec P280 NZXT Phantom 820 CM storm scout 2 advanced Corsair Obsidian 650D 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Φοβερα !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 @karmen1983 τωρα γιατι παιζεις με τον πονο μας???? ontopic: εξαιρετικα ολα.Ειδικα το 650D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ρε παιδια κατι offtopic υπαρχει reservoir που να μπενει στο καθετο pci slot του κουτιου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα