Doc1355 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Κοντά έπεσες Σχετικά με το πάνω κάτω ή το αν είναι sleeve-modding; ΕDIT: Βασικά με την φώτο δεν το βλέπεις και καθαρά,ίσως είναι το ίδιο και στα 2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 το πάνω είναι, φαίνεται πιο σφιχτό το πλέξιμο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 το πάνω είναι, φαίνεται πιο σφιχτό το πλέξιμο του Ε ναι άμα δεν είναι αυτό που είπα εγώ θα είναι το ανάποδο Πλάκα κάνω,όπως και να έχει η πρόταση (αν είναι από sleeve-modding που λέω) αξίζει με το παραπάνω την προσοχή μας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ναι βρε εννοείται Βασικά τα έχω με ταμπελάκια για να τα ξεχωρίσω και εγώ Δεν προλάβει να γυρίσεις απο την πόλη του φωτός και καταπιαστικες με τις μοντιες πάλι. Αρέ αυτη η στέρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μάνο απο sleeve-modding είναι απλά αναμένω κάποια πράγματα (νέα φουρνιά απο τον τυπά sleeve/εργαλείων κλπ να ανανεώσω τον οδηγό) WalkerSW μη χάσεις εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μάνο απο sleeve-modding είναι απλά αναμένω κάποια πράγματα (νέα φουρνιά απο τον τυπά sleeve/εργαλείων κλπ να ανανεώσω τον οδηγό) WalkerSW μη χάσεις εσύ Ναι βρε το κατάλαβα αυτό! Αντε περιμένω και εγώ να τα δώ σε review απο ελληνικά χέρια τα εργαλεία του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 η ποιοτητα φαινεται καλη ομως και στα δυο αμα ειμαι σωστος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Τα ίδια είναι από θέμα ποιότητας! Κάπου είχε πέσει το μάτι μου σε ένα thread όπου ο τυπάς τα είχε πάρει και τα 2 και μέχρι και βράσιμο σε κατσαρόλα έκανε και με τα πολλά είναι πάνω κάτω το ίδιο πράμα. Καιρός ήταν διότι ο nills το έχει χέσει με τις τιμές! δεν γίνεται να θες τα ίδια σε τιμή όσο το τροφοδοτικό σου για να το sleevάρεις έλεος! Επίσης δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να αγοράσεις εργαλεία από εκεί, τα παίρνεις και από το κατάστημα τις γειτονιάς σου... Στο hwbox γίνεται ομαδική για sleeve-modding αν δεν κάνω λάθος δεν έχει τελειώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 οταν λες ομαδικη τι εννοεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 θα κάνουν μια παραγγελία για πολλά άτομα ώστε να πετύχουν καλύτερες τιμές και φθηνότερα μεταφορικά http://www.hwbox.gr/members-offers/20288-group-buy-sleeve-modding-com.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 α ωραια γιατι χρειαζομουν λιγο οποιος θελει να μου πει να γραψω και για αυτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 α ωραια γιατι χρειαζομουν λιγο οποιος θελει να μου πει να γραψω και για αυτον κλαίω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ενα μικρό συγκριτικό ανέβηκε μόλις http://www.thelab.gr/apo-to-ergastiri/na-sleeve-kaneis-i-na-mi-sleeve-112430.html?garpg=5#content_start Περισσότερα περι νέων/εργαλείων κλπ θα ανέβουν ελπίζω σε μερικές μέρες, μόλις βρω χρόνο.Enjoy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Nice one!<br><br> Τελικα δεν μας ειπες,ποιο απο τα 2 ειναι το mdpc στην φωτογραφια;;<br><br> Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Το πέτυχες ωρέ απλά σε πείραξα λίγο και τελικά σου μπήκε και η αμφιβολία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα