haris013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Αρέσει gamerHD μούρη... Να το και double account. Εχε χάρη που είναι σοβαρό θέμα. δεν βαριούνται ποτέ αυτά τα 12χρόνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 κατι μου λεει οτι εισαι εσυ gamerhd... οσο λοιπον αν εκανα βλακεια η οχι δεκτο... αλλα απο την αλλη παλι καλο ειναι να βλεπουμε κανα review ... και δυστυχως για σενα αγαπημενε φιλε μου gamerhd το jalapeno αλλα λεει ... ευχαριστω για τα καλα σου λογια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Καλημέρα παιδιά! Μιας και η 7970 μου με άφησε και είχα μια περιπέτεια με το RMA 2 μήνες μέχρι να μου κόψουν πιστωτικό, είπα να ξανά moddάρω το HAF 932 για να μην βαριέμαι. Τώρα που μου ήρθαν και οι καρτούλες (2x MSI 660 ti Power Edition OC) :-D και όλα μπήκαν σε μια σειρά είπα να postάρω και το αποτέλεσμα να μου πείτε την γνώμη σας! Όπως είχα πει και στην πρώτη απόπειρα, παρακαλώ μια επιείκεια μιας και είναι η δεύτερη φορά που πιάνω εργαλεία στα χέρια μου . Επίσης να πω ένα συγνώμη που δεν έχω photos από όλη τη δουλειά και βάζω μόνο το αποτέλεσμα αλλά δεν έχω δίκη μου φωτογραφική και περιμένω πότε θα μου την δανείσει το φιλαράκι μου. Πάμε να θυμηθούμε πως έγινε το HAF 932 μετά την πρώτη προσπάθεια. Ελπίζω να σας αρέσει το πως είναι τώρα, όσο αρέσει και σε μένα που δεν χορταίνω να το βλέπω! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Καλημέρα παιδιά! Μιας και η 7970 μου με άφησε και είχα μια περιπέτεια με το RMA 2 μήνες μέχρι να μου κόψουν πιστωτικό, είπα να ξανά moddάρω το HAF 932 για να μην βαριέμαι. Τώρα που μου ήρθαν και οι καρτούλες (2x MSI 660 ti Power Edition OC) :-D και όλα μπήκαν σε μια σειρά είπα να postάρω και το αποτέλεσμα να μου πείτε την γνώμη σας! Όπως είχα πει και στην πρώτη απόπειρα, παρακαλώ μια επιείκεια μιας και είναι η δεύτερη φορά που πιάνω εργαλεία στα χέρια μου . Επίσης να πω ένα συγνώμη που δεν έχω photos από όλη τη δουλειά και βάζω μόνο το αποτέλεσμα αλλά δεν έχω δίκη μου φωτογραφική και περιμένω πότε θα μου την δανείσει το φιλαράκι μου. Πάμε να θυμηθούμε πως έγινε το HAF 932 μετά την πρώτη προσπάθεια. Ελπίζω να σας αρέσει το πως είναι τώρα, όσο αρέσει και σε μένα που δεν χορταίνω να το βλέπω! πολύ καλή δουλειά μπράβο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 μπράβο χρηστάρα το έκανες πολύ ωραίο. Αντε τώρα τράβα και κανένα oc στις καρτούλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 μπραβο ρε nopstrim πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μπραβο ρε Χρηστο εξαιρετικη δουλεια!!! Πολυ pro αυτη τη φορα φιλε,καμια σχεση με το προηγουμενο και οι καρταροι κορυφη,καλοριζικο Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μπράβο nopstrim πολύ καλή δουλειά πραγματικά υπέροχο να το βλέπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Μέσα στις μέρες έρχεται και το oc!!! Doc περιμένω και το δικό σου δεν αντέχω άλλο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 <p>Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!</p> <p>Μέσα στις μέρες έρχεται και το oc!!!</p> <p>Doc περιμένω και το δικό σου δεν αντέχω άλλο!!!!!</p> Σε 2-3 μερες το πολυ θα ειμαι ετοιμος! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δεν κολλάει εδώ το μήνυμά μου αλλά βλέπω ότι συζητιέται το θέμα sleeve. Οσοι έχετε σκοπό να βάλετε παραγγελία καθυστερίστε το μέχρι να ανέβει ένα update σε οδηγό που έχω κάνει στο lab. Αφήνω μία εικόνα και ρωτώ. Ποιο απο τα δύο sleeves είναι απο mdpc οεο; Η διαφορά τιμής είναι αξιοζήλευτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δεν κολλάει εδώ το μήνυμά μου αλλά βλέπω ότι συζητιέται το θέμα sleeve. Οσοι έχετε σκοπό να βάλετε παραγγελία καθυστερίστε το μέχρι να ανέβει ένα update σε οδηγό που έχω κάνει στο lab. Αφήνω μία εικόνα και ρωτώ. Ποιο απο τα δύο sleeves είναι απο mdpc οεο; Η διαφορά τιμής είναι αξιοζήλευτη τώρα βάζεις δύσκολα btw δώσε και εδώ το λινκ με τον updated οδηγό όταν τον φτιάξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ναι βρε εννοείται Βασικά τα έχω με ταμπελάκια για να τα ξεχωρίσω και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 To πάνω είναι sleeve-modding και το κάτω MDPC! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Κοντά έπεσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα