Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραίος.

Κι εγώ περιμένω μια Η80(i) από RMA και μου έχει περάσει απ' το μυαλό να πάω σε αέρα πάλι, αλλά μόνο που βλέπω τον όγκο της Noctua και της Thermalright, το ξανασκέφτομαι :Ρ

Δηλαδή πάλι σε Megahalems παίζει να πήγαινα.

ειναι μια αποφαση και το ποσο εχεις ταλαιπωρηθει με προβληματικες αντλιες και τα συναφη..εγω σταθηκα τυχερος γιατι οι μνημες χωραγαν στο τσακ και να σημειωθει οτι ειναι απο τις πιο κοντες ....οτι θα ηθελα την απλα που προσφερει μεσα στο συστημα μια ετοιμη λυση υδροψυξης θεωρειται δεδομενο..απλα στην παρουσα φαση κουραστηκα γιατι στην ουσια το μηχανημα με ολα τα rma  δουλευε ελαχιστα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

cpu ? κοιτα.. εγω πηγα με βαση το jalapeno ... ειδα τι ειναι κατω απο Η100/Η100i  και προχωρησα σε αγορα καθως οι περιορισμοι στους fx στο θεμα θερμοκρασιες ειναι μεγαλοι..(παντα ως δεδομενο οτι δεν θελουμε να παιζουμε κοντα στους 62-65) ριξε μια ματια στα reviews και σιγουρα θα βρεις καποια οχι τοσο θηριο..

το καινουριο μου συστημα...δεν συμμαζεψα καλα τα καλωδια ακομα.το κωλοxfx εχει 5346436437643 μετρα καλωδια.προσεχως ετοιμαζω πλεξι στο πλαινο panel και αλλαγη στα ανεμιστηρια...

post-260352-0-59698200-1365935271_thumb.jpg

το καινουριο μου συστημα...δεν συμμαζεψα καλα τα καλωδια ακομα.το κωλοxfx εχει 5346436437643 μετρα καλωδια.προσεχως ετοιμαζω πλεξι στο πλαινο panel και αλλαγη στα ανεμιστηρια...

Προς το παρόν όμως η θέση σου είναι στο δείξετε το κουτί σας και οχι στο modded cases.

Προς το παρόν όμως η θέση σου είναι στο δείξετε το κουτί σας και οχι στο modded cases.

χχαχααχχα σωστος.εχει καει ο εγκεφαλος πλεον.ξεχαστηκα επειδη διαβαζα σε αυτο το section κ το ανεβασα εδω...νταξει φαντασου τοτε τις αλλαγες που θα κανω! :)

Ωραίος.

Κι εγώ περιμένω μια Η80(i) από RMA και μου έχει περάσει απ' το μυαλό να πάω σε αέρα πάλι, αλλά μόνο που βλέπω τον όγκο της Noctua και της Thermalright, το ξανασκέφτομαι :Ρ

Δηλαδή πάλι σε Megahalems παίζει να πήγαινα.

γιατι σε προβληματιζει τοσο ο ογκος; μεγαλο κουτι εχεις αλλωστε 

η megahalems παντως ειναι οντως πολυ μαζεμενη και αποδιδει πολυ καλα, εαν παραμεινω σε intel στο μελλον που δε θα χρειαστω επιπλεον πραγματα θα τη κρατησω και σε επομενη πλατφορμα να βγαλει μεχρι και το τελευταιο ευρω της :P

οι υδροψυξεις ειναι καλες , αλλα μου φαινεται επιπλεον πονοκεφαλος να ανησυχω για την αξιοπιστια ενος επιπλεον part , ενω ενα κομματι μεταλλο ειναι απλα ενα κομματι μεταλλο. δε παθαινει ποτε τιποτα 

Δε μ' αρέσει σαν ιδέα να έχω τόσο ογκώδη ψύκτρα στο κουτί, και στην ουσία να κερδίζω λίγους βαθμούς σε σχέση με μία τύπου Megahalems ας πούμε. Εκτός κι αν οι διαφορές είναι μεγάλες.

Δε σ' αφήνει να επέμβεις εύκολα στο εσωτερικό, ακόμα και σε μεγάλα κουτιά σαν το δικό μου.

Ενώ με νερό έχεις ένα μικρό block, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Βέβαια έχει κι αυτό τα μειονεκτήματά του.

ενα μικρο update στο 650d μου με την αλλαγη της Η100i μιας και βαρεθηκα τα RMA  και επιστροφη σε αερα...

attachicon.giffdf (Small).jpgattachicon.gifDSCN1323 (Small).JPG

βλακεια εκανες η nh d14 ειναι μακραν καλυτερη και πιο αθορυβη . Απο αισθητικη ομως...

Δε μ' αρέσει σαν ιδέα να έχω τόσο ογκώδη ψύκτρα στο κουτί, και στην ουσία να κερδίζω λίγους βαθμούς σε σχέση με μία τύπου Megahalems ας πούμε. Εκτός κι αν οι διαφορές είναι μεγάλες.

Δε σ' αφήνει να επέμβεις εύκολα στο εσωτερικό, ακόμα και σε μεγάλα κουτιά σαν το δικό μου.

Ενώ με νερό έχεις ένα μικρό block, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Βέβαια έχει κι αυτό τα μειονεκτήματά του.

Για σωστή ψύξη με αέρα δεν υπάρχει replacement for displacement που λέμε στο χωριό μου.

Εδώ που τα λέμε και για liquid cooling το ίδιο ισχύει (μεγάλα ψυγεία).. Βασικά l/c αξίζει μόνο αν τα ρίξεις όλα στο υγρό, και cpu και κάρτες γραφικών.

βλακεια εκανες η nh d14 ειναι μακραν καλυτερη και πιο αθορυβη . Απο αισθητικη ομως...

κατι μου λεει οτι εισαι εσυ gamerhd...

οσο λοιπον αν εκανα βλακεια η οχι δεκτο... αλλα απο την αλλη παλι καλο ειναι να βλεπουμε κανα review ... και δυστυχως για σενα αγαπημενε φιλε μου gamerhd  το jalapeno  αλλα λεει ...

• Like 1

Αρέσει gamerHD μούρη... Να το και double account. Εχε χάρη που είναι σοβαρό θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...