mastixas Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Φιλτατε Vatos_locos απο θορυβο οσων αφορα τους ανεμηστηρες δεν εχω προβλημα.. η καρτα γραφικων και το fan του επεξεργαστη ακουγονται καπως. Παντως εγκρινω τα artic cooling ανεμιστηρακια ειναι πραγματικα ησυχα! *κατι ασχετο.. η καρτα ειναι x1950xt AGP και το cpu P4 3.00 Ghz , παρατηρησα οτι αν και μπορει να δωσει πολλά η καρτα, την φρεναρει ο επεξεργαστης. Δηλαδη την ωρα που επαιζα (το Stalker)παρατηρησα στο "task manager" 100% χρηση της cpu.. Κριμα.. Παρατηρησα και κατι αλλο. Επειδη ειναι Hyper Threating και τα διαγραμματα ειναι δυο στο συνολο στο ενα ειναι 100% ενω στο αλλο περιπου στα μισα.. Υπαρχει τροπος να εκμεταλευτω ολο το Cpu? ή ειναι ετσι απο κατασκευης του παιχνιδιου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 τον επεξεργαστή τον εκμεταλλεύεται όλο στους HT δεν είναιι 2 φυσικοί πυρήνες αλλα 2 εικονικοί και μοιράζει τις διεργασίες από προεπιλογή όταν το παιχνίδι είναι ανοιχτό όλοι οι πόροι καταναλώνονται εκεί τώρα όντως τις πέφτει λίγος της δεσποινίς που έχεις μέσα στο κουτί σου για αυτό πες στον cpu σου να φερθεί λίγο άντρας και να ανεβεί μέχρι 3.4+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση.. Εβαλα και αλλο ενα 1gb ram--> συνολο 2 και ειμαι ετοιμοσ για oc. Μηπως θα μπορουσες να μου προτεινεις ανεμηστηρα για Cpu και να μου πεις αν χρειαζονται ψυξη και οι μνημες..? Τελος ποσο διαφορα θα δω? χρειαζομαι τουλαχιστον 5-10 frames παραπανω για καλυτερες επιδοσεις (test drive unlimited) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGNUSDeI Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 File mastixas... ksekina kai kane kanena O/C... kai ama exeis apories stin poria mas rotas... Prota katevase ligo tin taxitita tis mnimis... kai meta anevaze ligo ligo to FSB... Katevase kai to ORTHOS... gia na to testaris... Ante... arxi ison imisi tou pantos... (ligo anorthografa opos panta... alla vgazis noima) ~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKODAKIASSS Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Locos Mhlame Gia Simptosi Idio Moden Idio Tasaki Idia Filtrakia Exo Kai Zippo Sto Mpegleri Mou Ta Xalases?oso Gia To Pc Kaloutsiko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKODAKIASSS Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Re Pedia Pantos Sto 99% Ton Montarismenon Yparxh Megalh Trela Me To Mple Fotismo Toso Kalo Einai ? Ego Mexri Tora Den Xriastike Na Epembo Sto Kouti.pio Polh To Kanete Gia Figoura H Gia Na Anebasete Tis Dinatotites? Pantos To Pio Oreo Pc Pou Eida (den Thimame Se Pio Site Mporh Na Htan Kai Edo) Htan Ena Pc Bitro Fobero Mpori Na Mou Pei Kapios Pos Na Kano Upload Tis Fotografiaes Mou (einai Kapou Sta 18 Megabite H Kathe Foto)yparxei Kana Programa Pou Na Mikrenh Ta Megabite? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKODAKIASSS Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ama Einai Dinaton Na Moy Stilete E Mail ([email protected])giati Apo Spiti Den Prolabeno Na Anoikso Oute To Radio.mono Stin Doulia Mporo Na Do Ta E Mail Mou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 χάχα τώρα κατάλαβα τo pm σου SKODAKIASSS λέω και εγώ τι είναι τούτο πάλι για τον μπλε φωτισμό που λες προσωπικά πιστεύω ότι έινια ότι πιο low profile μπορείς να βρείς γιατί τώρα κόκκινα πράσινα κλπ κάνουν τρελό μπάμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 power toy image resizer (μικρό και εκλπληκτικό, top για μενα για τετοιες περιπτώσεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkpk Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ANTE ΚΑΙ ΕΓΩ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Βάλε ρε συ, ποιό (ξε)καθαρες φωτογραφίες να το "θαυμάσουμε" το Zalman σου και τα υπόλοιπα... Πάντως, από την υπογραφή σου τρελάθηκα!!! 7600GS σε αυτό το "θηρίο"? Δεν το "γονατίζει" στα παιγνίδια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Paidia auto to mod pisteuo einai to KALITERO. Gia peite apopsi http://project-kitt.de/sprachsoftware/case-monitor.wmv http://www.project-kitt.keepfree.de/case.wmv http://project-kitt.de/casemodding/casemodding.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 http://www.bit-tech.net http://www.themodnation.com/ klp klp υπαρχουν και καλιτερα οχι πως αυτο δεν ειναι καλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 nai to kalitero to eipa apo thema filosofias! entaksei kalo kai to ghost rider alla dax einai gousta auta. emena me poronei perissotero to knight rider mod. tha ithela na to kano alla einai kai polla ta lefta pou tha doseis. bgazei sinolo 500 euro peripou! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konn4312 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 να και το δικο μου κουτι.ενα vero φτιαγμενο με τα χερακια μου.Λιγο στα καλωδια θελει συμμαζεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα