Vatos_locos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Να και το δικό μου midi με τα καλώδια κριμένα ακριβώς σαν του HcR21 αλλα με περισσότερες ταινίες σε λίγο ετοιμάζω και τω νερό να του κάνει παρέα αλλα δύσκολο τω άτιμο μέχρι να βρω αυτά που θέλω
rallistas Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Αψογος! Απο που πηρες την επενδυση για τα καλωδια,να συμμαζεψω κι εγω λιγο τα δικα μου?
Vatos_locos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 του τροφοδοτικού έινια μονο του έτσι Enermax liberty τα υπόλοιπα που είναι Uv είναι από κάτι καλωδιοταινίες που μου είχαν ξεμείνει αν και κάπου moultirama νομίζω είχα πετύχει ένα sleaving kit δεν ξέρω αν τo έγραψα σωστά
HcR21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Vatos_locos αυτό έχεις στα καλώδια σου? http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Modding&cp_id=53899
Vatos_locos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 φαντάζομαι πως πάνω κάτω τo ίδιο θα ιάνει αλλα εγώ το έβαλα από μια καλωδιοταινία που μου περίσσευε και ήταν από μονη της με uv sleev τα υπόλοιπα είναι sleeved από το enermax ούτος η άλλος τα πιο πολλά είναι πίσω από το κουτί ανάμεσα στην μητρική και το πλαινό του και τα 6 καλώδια που φαίνονται μέσα στο κουτί είναι 2 των sata 1 τo μεγάλο 20pin του τροφοδοτικού μια καλωδιοταινία για 2 δίσκους ακόμα και 2 των fan mate που έγιναν ένα με τo μικρο κομμάτι της καλωδιοταινίας και τα καλώδια για τα μπροστά κουμπιά/led που έγιναν και αυτά έναν με το μεγάλο κομμάτι της καλωδιοταινίας
Vatos_locos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 και να συνεχίσω με κάποια mod που έκανα στο κουτί ακόμα πρώτον έκλεισε η τρυπα για το floppy με πολυεστέρα και εκεί θα ανοίξω μια μεγάλη στρογγυλή τρυπα να μπει αυτό το Reservoir Πρίν http://img150.imageshack.us/img150/8073/image0013nv3.jpg Μετά http://img291.imageshack.us/img291/2651/image0015hj2.jpg μετά το παραθυράκι που ανοίγει να υπάρχει πρόσβαση στις μονάδες DVD\CD ανοίχτηκαν 2 τρύπες για 2 80άριδες χαμιλοστροφους ανεμιστήρες για να ψύχουν τους 4 δίσκους που κάθονται εκεί και ο καθένας φοράει απο ένα τέτοιο Πρίν http://img406.imageshack.us/img406/9593/hpim1081vf1.jpg Μετά http://img183.imageshack.us/img183/1272/image0018xc3.jpg {τώρα έχουν γρίλια και οι 2 ανεμιστήρες ακόμα δεν το έχω βάψει γιατί περιμένω το Reservoir } πίσω επειδή το κουτί είναι μούφα για ανεμιστήρα είχε θέση για 6cm νομίζω οποτε έπιασα μια σέγα και έφιαξα μια θεσούλα για 12άρη http://img244.imageshack.us/img244/5175/hpim1263mr4.jpg τώρα σκέφτομαι να πάω το dvd-rw στο πάτωμα του κουτιού και να ανοίξω μια τρυπα μπροστά στην πρόσοψη και να την σουλουπώσω με λίγο πολυεστέρα μετά γιατί το έχω σε κουτάκι usb αλλα θα αργήσω γιατί δεν έχω dremel αλλα σίγουρα θα γίνει πριν μπούν τα νερά και ακόμα δεν ξέρω που θα βάλω το tank που θα πάρω όταν καταλήξω σε κάποιο ακόμα σκέφτομαι να μοντάρω τo ψυγείο κάπου μέσα στο κουτί αλλα δεν ξέρω που έχω ένα black ice προ 2 και λέω να τo μοντάρω στο πλάι πίσω από toyw δίσκους διπλα από την μητρική δηλαδή και να ανοιχτούν τρύπες στο πίσω πλαϊνό για να φεύγει ο ζεστός αέρας αλλα θα χαλάσει τo airflow καμια ιδέα ?
atropa Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 oxi tpt idietero kai to kouti mallon tha allaxtei sintoma giati den volevei kai poli! afto einai to kanakari mas pou fernei psomi sto spiti! lol
rallistas Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Πως φαινονται οι "ηχητικοι τυποι"! Κι εγω 2 οθονες εχω λογω πατερα ηχοληπτη.Υπαρχουν και μεγαλα ηχεια πισω.
Vatos_locos Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Αυτα είναι ωραία πράματα εγώ αν και δεν είμαι τίποτα στον χορό του ήχου έχω μουρλά με την μουσική και τα ηχεία και στο δωμάτιο μου έχω τα crysta audio (twin 1000) με αλλαγμένα τα 2 κάτω 10αρια και έχω βάλει 2 cadence sub από αμάξι @atropa το μινι aquarium πως σκατά το λέγανε κάνει καλή δουλειά ? το 8αρη η το 12αρη έχεις ?
atropa Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 to 12 exo kai legete mini aquagate an kai to mini aquarium akougete pio funky lol kanei kali douleia to xeimona me thermakrasia spitiou stous 25c me ton anemistira stis telios xamiles strofes kai o pcs se full load eixa giro stous 38-40c sti cpu! to kallokairi epidei edo exei zeti logo elipsis erco exei se full load giro stous 48-50c kala einai den paraponieme! aa!! kai ta ixia pou vlepete einai studio monitors ai idika ta dexia exoun 1250e to zevgos gia hifi kai emeis exoume TDL acoustics me NAD enisxiti !
mastixas Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δεν ειμαι βεβαια του επιπεδου των παλικαριων παραπανω .. Μπορω να πω οτι μου βγηκε η πιστη να ανοιξω τις δυο τρυπες (12cm) και χρειαζομαι και 2 fan guards για να το ολοκληρωσω Βλεπετε εκτως απο τα δακτυλα που οταν ακουμπανε επανω ...ΠΟΝΑΝΕ!!,,,μπηκε και μια μυγα και καλοπερασε:twisted:
AGNUSDeI Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Bravo mastixas...!!! μπηκε και μια μυγα και καλοπερασε:twisted: Xa xa... poly kalo ~
Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 μια χαρά είσαι φιλε mastixas μια χαρά : τα καλώδια συμμάζεψε λίγο και είσαι τεμια χαράλείως . μου θυμίζει ένα κουτί που έχω ποστάρει εδώ αρκετές σελίδες πιο πίσω από θόρυβο πως είσαι ?
aposporis Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Το κουτι ειναι ενα παλιο midi case απο celeron@400. Απο τοτε εχουν περασει διαφορα μεσα ή εξω από το κουτι μεχρι να καταληξει οπως ειναι. Μπορει να μην ειναι ασφαλες αλλα με βολευει παρα πολυ... Μετα κροκοδειλακια που βλεπετε δινω ρευμα στην στην εξωτερικη θηκη για σκληρο. Ο βασικος σκληρος εχει μια ψυκτρα απο P4 προσαρμοσμενη/δεμενη για καλυτερη ψυξη. Η ATI 9500 εχει την ψυκτρα του προανεφερθεν celeron@400. Για τη cpu (barton@2600+) εχω κρεμασει ενα 12αρη ανεμιστηρα σε αποσταση 1 cm περιπου. Η θερμοκρασια παραμενει ιδια με τον stock ανεμιστηρα. Το τροφοδοτικο ειχε 2x80mm και εβαλα 1x120mm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα