whocares Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ας συνεχίσουμε σε πιο γήινα επίπεδα Επιτέλους η Αγάπη βρήκε χρόνο και άρχισε με το κουτι μου. Εκανε αρκετή δουλειά σε μία μέρα και λογικά αν στρωθεί άλλη μία θα το πάρω επιτέλους. Βέβαια εδώ που τα λέμε ότα το χρήμα δεν είναι σε αφθονία τι να σου κάνει και αυτή. Χθες έκανε τα στηρίγματα για τις καλύπτρες του κουτιού. Πραγματικά όταν το είδα απο κοντά δε περίμενα ότι μπορεί ένα κομμάτι plexiglass να είναι τόσο σταθερό. Ακολουθούν φωτογραφίες με τη χθεσινή δουλειά όπως μου τις έστειλε. Σήμερα δεν έκανε και πολλά, καθότι πέρασα απο εκεί και τη ζάλισα με τις απορίες μου. Πρόλαβε όμως να ασχοληθεί με κάποιες καλύπτρες για τις λεντοταινίες, να προσθέσει 2 ακόμα βίδες συγκράτησης της καλύπτρας και να καθαρίσει τα πλέξι Συγνώμη για τις πολλές φωτογραφίες αλλά δεν πιστεύω ότι είναι δικό μου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 γίνετε πολύ όμορφο να ξέρεις και έχει δρόμο ακόμα,το τελικό αποτέλεσμα να είσαι σίγουρος οτι θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ sotos 1. Από ότι είδα σε σχέδια θα έβγαινε ακόμα πιο ωραίο, αν είχα τα χρήματα να βάλω και τις κάρτες γραφικών στο νερό. Αλλά όπως μου είπε μπορεί να γίνει και αργότερα αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 της καρτουλες της βάζεις οπότε θες στο νερό, σιγά σιγά αφού το μηχάνημα είναι no sponsor τα μπλοκάκια τα άτιμα τραβάνε αρκετά χρήματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ναι το κατάλαβα όταν είδα το σύνολο της υδρόψυξης, μόνο για επεξεργαστή. Αλλά που θα πάει θα γίνει και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Οντως φιλαρακι βγαινει πολυ ομορφο!<br><br> Περιμενουμε και τα νερα τωρα και σου ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι φοβερο και να το χαρεις!!!<br><br> Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2013 από Doc1355 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Φανταστική δουλειά παιδιά! Μπραβό!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο φαίνεται πως κάνεις φοβερή δουλειά, περιμένουμε και το τελικό αποτέλεσμα Σκέφτομαι να πάρω ενα Site: http://www.coldzero.eu/category.php?id_category=143">psu plate για το 800D μου αλλα το θέμα ειναι οτι δεν ξέρω να πάρω το long η το short version ? Και αυτο γιατι οπως θα δειτε στην φωτογραφία παρακάτω αν πάρω το long θα καλύπτει και τον ανεμιστήρα που εχω βάλει extra που ειναι για τους δίσκους. Το θέμα ειναι αν πάρω το long αν θα επηρεάζεται εκει καπως το airflow Edit : Θέλω και ενα καθάρισμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεις να του ζητησεις στο long να σου κανει σε αυτο το σημειο τρυπα για τον ανεμιστηρα! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) please delete το σχόλιο μεταφέρθηκε σε άλλο thread γιατί εκεί εκεί έπρεπε να είναι. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2013 από georgepppo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 μια χαρά σε βρίσκω αλλά για εδώ http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Λίγο στριμωγμένα αλλα μαζεμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλό για τόσο μικρό χώρο. Τα sleeved καλώιδα στο τροφοδοτικό που τα βρήκες; Παντού μόνο extension βρίσκω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ε το σλεεβινγη το κανεις εσυ Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό έρχεται με έτοιμα τα καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα