overpower Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 sobi γιατι εκανες cf με 2 7770? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 πίσσα και πούπουλα στο GothmogGr...!!!!! πλακα κανω...!! Τι χρώμα πουπουλα...??? οχι τπτ αλλα να ξέρω αν ταιριάζουν με τα ματια μου!! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Τι χρώμα πουπουλα...??? οχι τπτ αλλα να ξέρω αν ταιριάζουν με τα ματια μου!! :P απαλό γκρί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 απαλό γκρί Κατι σε ροζάκι για να ταιριάζει και με την ιδιοσυγκρασία μου έχουμε? :wub: :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 εχουμε ενα ροζουλινι οτι πρεπει για σενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ρε εδώ βρήκατε να πείτε τα αδελφιστικα?? Πηγαινετε σε skype να βάλετε και κάμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 * SPOILER * Ζηλευουμε? :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 sobi γιατι εκανες cf με 2 7770? γιατι κοστισε ελαχιστα . για την ακριβειαμια ανταλλαγη με μια 6850 και τα αποτελεσματα αυτου του cf ειναι ακρως ικανοποιητικα για τα λεφτα που διαθετει κανεις .... προβλημα σε παιχνιδια δεν εχω αντιμετωπισει και παιζουν μια χαρα ολα σε επιπεδα 7950 και ξεκουραστα .....αλ το μονο μειονεκτιμα ειναι οτι ειναι 1gb αλλα να δωω σε τετοιες εποχες 350 για μια 7950 δεν τα εδινα.... μειονεκτιματα οπως ασυμβατοτητες και θερμοκρασιες δεν εχω προς το παρων και το θεωρω vfm λυση για καποιον ο οποιος δεν θελει να διαθεσει πολλα λεφτα για καρτα γραφικων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razerd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 γιατι κοστισε ελαχιστα . για την ακριβειαμια ανταλλαγη με μια 6850 και τα αποτελεσματα αυτου του cf ειναι ακρως ικανοποιητικα για τα λεφτα που διαθετει κανεις .... προβλημα σε παιχνιδια δεν εχω αντιμετωπισει και παιζουν μια χαρα ολα σε επιπεδα 7950 και ξεκουραστα .....αλ το μονο μειονεκτιμα ειναι οτι ειναι 1gb αλλα να δωω σε τετοιες εποχες 350 για μια 7950 δεν τα εδινα.... μειονεκτιματα οπως ασυμβατοτητες και θερμοκρασιες δεν εχω προς το παρων και το θεωρω vfm λυση για καποιον ο οποιος δεν θελει να διαθεσει πολλα λεφτα για καρτα γραφικων Βρες μου και μένα να δώσω την 6850 για δυο 7770 !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 που ησουν οταν εψαχνα δευτερη 6850 lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 @NOPSTRIM Αντε μεγιες, και του χρονου καντο ντισκο (με τις εναλλαγες χρωματων) Σοβαρα τωρα, ωραιο το εφτιαξες. Αντε καλοδουλευτο. χαχα! Ευχαριστώ πολύ ρε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ναι απλα σκεψου και την extra καταναλωση που εχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ναι απλα σκεψου και την extra καταναλωση που εχουν. σου παραθετω φωτο για αυτο που ειπες απο εγκυροτατο review να δεις και το οποιο δειχνει οτι πολλες φορες υπαρχει λανθασμενη αντιληψη για μερικα πραγματα στον αερα.... πηγη techpowerup.com συμπερασμα καταναλωση σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις κατω της 7950-6950 single Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 σου παραθετω φωτο για αυτο που ειπες απο εγκυροτατο review να δεις και το οποιο δειχνει οτι πολλες φορες υπαρχει λανθασμενη αντιληψη για μερικα πραγματα στον αερα.... πηγη techpowerup.com συμπερασμα καταναλωση σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις κατω της 7950-6950 single Μήπως εννοεί τα ledakia; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως εννοεί τα ledakia; τι εννοεις ? πες μου ...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα