sobi1984 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 να και το δικο μου κυριο συστημα αν και δεν ειναι τελειωμενο μιας και περιμενουμε τις λεντοταινιες να μπουν... φωτο συντομα μαζι και με το μικρο της οικογενειας και αυτο μονταρισμενο οσο γινεται.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 τέλειο! μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά! Το χαζεύω το topic καιρό τώρα οπότε μιας και τελείωσα σχεδόν τις moddες μου (έχω στο νου κάνα δυο πραγματάκια ακόμα) είπα να postάρω και εγώ καμιά photo Με επιείκεια παρακαλώ καθώς είναι η πρώτη επαφή, όχι μόνο με το sport αλλά και με τα εργαλεία... Το όλο σκηνικό ξεκίνησε με το να βάψω απλά το κουτί και κατέληξε κάπως έτσι... HAF 932 Project 56k warning photos... Μιας και αγόρασα ακουστικά και δεν ήθελα να τα αφήνω πάνω στο γραφείο, διότι τα προηγούμενα τρώγανε κάτι σούπες στο πάτωμα έκανα και αυτό το projectάκι Βάση ακουστικών Project No2 56k warning photos... Παρακάτω ένα βίντεο σχετικά με τον φωτισμό του κουτιού... Κάποιοι ίσως να το θεωρήσετε υπερβολικό όμως να ξέρετε... 1) έρχονται Χριστούγεννα 2) To έβαλα κυρίως διότι έχω την δυνατότητα να αλλάζω και να χαμηλώνω... http://www.youtube.com/watch?v=Zswp9js_tms Κάπως έτσι σχεδόν ολοκλήρωσα το Blue/Black theme του γραφείου Μπράβο πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 να και το δικο μου κυριο συστημα αν και δεν ειναι τελειωμενο μιας και περιμενουμε τις λεντοταινιες να μπουν...φωτο συντομα μαζι και με το μικρο της οικογενειας και αυτο μονταρισμενο οσο γινεται.. Ωραιο αλλα Που είναι το mod? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 To παρατραβάς και συ τώρα εκτός αν μοντα σημαίνει να στερεώσει καφετιέρα μέσα. Μια χαρά μοντ είναι. Έχει βάλει κουτί στο τροφοδοτικό και σλιβάρισε τα καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιο αλλα Που είναι το mod? τα εχεις βαλει.με θεους.και δαιμονες μου φαινεται και καπου εχει χαθει το νοημα. mod ειναι η καλυπτρα.πχ που το 650d ερχεται χωρις αυτην. μοντα ηταν ο σχεδιασμος της και το βαψιμο της..και δεν τα εδωσα σε κανεναν να.μου τα κατασκευασει . πηρα τα μετρα μονος μου εβαψα κολλησα και οτι αλλο χρειαζοταν. δλδ πρεπει το κουτι να ειναι τιγκα χαρακομενο για να σου αρεσει και να εγκρινεις? τελευταια ερωτηση το 200r με παραθυρο καλυπτρες sleeves που θεωρεις οτι πρεπει να ποσταριστει? μαλλον στο δειξτε το κουτι σας γιατι ερχεται ετσι απο το εργοστασιο :-P τα εχεις ισοπεδωσει ολα σημερα στα δυο ιεματα που αφορουν τα κουτια. . Swyped on Sobi's GT-I9100 <br /><br /><br /> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μην τον συνερίζεσαι σώτο, έτσι είναι τα γεράματα. Τι μία μέρα έτσι, την άλλη αλλιώς. Οκ με τις διαστάσεις? Πήρες το πμ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μην τον συνερίζεσαι σώτο, έτσι είναι τα γεράματα. Τι μία μέρα έτσι, την άλλη αλλιώς. Οκ με τις διαστάσεις? Πήρες το πμ? δεν παω να τσακωθω εξαλλου με τον GothmogGr δεν εχω κανενα προβλημα.... ναι και εκανα χαζομαρα που δεν απαντησα λογω χρονου ευχαριστω!!! ειναι υπο σκεψη για τους καλοκαιρινους μηνες τι μοντα θα φαει η προσοψη του 200αριου μιας και απο οτι βλεπω θα εχουμε προβλημα το καλοκαιρακι με τις ζεστες και σε συνδιασμο με το "κολλημα" που λεγεται θερμοκρασια σκληρων lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 τα εχεις βαλει.με θεους.και δαιμονες μου φαινεται και καπου εχει χαθει το νοημα. mod ειναι η καλυπτρα.πχ που το 650d ερχεται χωρις αυτην. μοντα ηταν ο σχεδιασμος της και το βαψιμο της..και δεν τα εδωσα σε κανεναν να.μου τα κατασκευασει . πηρα τα μετρα μονος μου εβαψα κολλησα και οτι αλλο χρειαζοταν. δλδ πρεπει το κουτι να ειναι τιγκα χαρακομενο για να σου αρεσει και να εγκρινεις? τελευταια ερωτηση το 200r με παραθυρο καλυπτρες sleeves που θεωρεις οτι πρεπει να ποσταριστει? μαλλον στο δειξτε το κουτι σας γιατι ερχεται ετσι απο το εργοστασιο :-P τα εχεις ισοπεδωσει ολα σημερα στα δυο ιεματα που αφορουν τα κουτια. . Swyped on Sobi's GT-I9100 <br /><br /><br /> Εεεεεελα sorry άκυροοοοοοο........ είδα την φοτο απο το κινητο και δεν πήρα καν χαμπαρι την καλυπτρα.. παρεσύρθειν ...... ζητώ ταπεινα συγνώμη και περιμένω να προταθούν τρόποι για να εξιλεωθώ! :cool: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 NOPSTRIM Συγχαρητήρια!! Πολύ καλή δουλειά!! Μια πληροφορία θα ήθελα μόνο... Τα χρώματα πώς τα έχεις βάλει και αλλάζουν...? Έχεις πμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά! Το χαζεύω το topic καιρό τώρα οπότε μιας και τελείωσα σχεδόν τις moddες μου (έχω στο νου κάνα δυο πραγματάκια ακόμα) είπα να postάρω και εγώ καμιά photo Με επιείκεια παρακαλώ καθώς είναι η πρώτη επαφή, όχι μόνο με το sport αλλά και με τα εργαλεία... Το όλο σκηνικό ξεκίνησε με το να βάψω απλά το κουτί και κατέληξε κάπως έτσι... HAF 932 Project 56k warning photos... Μιας και αγόρασα ακουστικά και δεν ήθελα να τα αφήνω πάνω στο γραφείο, διότι τα προηγούμενα τρώγανε κάτι σούπες στο πάτωμα έκανα και αυτό το projectάκι Βάση ακουστικών Project No2 56k warning photos... Παρακάτω ένα βίντεο σχετικά με τον φωτισμό του κουτιού... Κάποιοι ίσως να το θεωρήσετε υπερβολικό όμως να ξέρετε... 1) έρχονται Χριστούγεννα 2) To έβαλα κυρίως διότι έχω την δυνατότητα να αλλάζω και να χαμηλώνω... http://www.youtube.com/watch?v=Zswp9js_tms Κάπως έτσι σχεδόν ολοκλήρωσα το Blue/Black theme του γραφείου επ ωπ την βαση ακουστικων που την βρηκες? link για αγορα και τα σχετικα T.HANKS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 @Antwni Ευχαριστώ πολύ! Τα ledάκια τα κάνω και αλλάζουν χρώμα με ένα control το οποίο εκπέμπει σε έναν δέκτη κάτω από τους σκληρούς, ο οποίος δέκτης είναι ταυτόχρονα και μετασχηματιστής! Τον μετασχηματιστή από την άλλη τον έχω συνδέσει με το τροφοδοτικό... Μπορείς να βρεις διάφορα στην αγορά από 10e έως και 40+ που πχ είναι ο δικός μου... @viper2005 Την βάση την έφτιαξα εγώ... δεν την αγόρασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 @Antwni Ευχαριστώ πολύ! Τα ledάκια τα κάνω και αλλάζουν χρώμα με ένα control το οποίο εκπέμπει σε έναν δέκτη κάτω από τους σκληρούς, ο οποίος δέκτης είναι ταυτόχρονα και μετασχηματιστής! Τον μετασχηματιστή από την άλλη τον έχω συνδέσει με το τροφοδοτικό... Μπορείς να βρεις διάφορα στην αγορά από 10e έως και 40+ που πχ είναι ο δικός μου... Θέλω link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 @NOPSTRIM Αντε μεγιες, και του χρονου καντο ντισκο (με τις εναλλαγες χρωματων) Σοβαρα τωρα, ωραιο το εφτιαξες. Αντε καλοδουλευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 πίσσα και πούπουλα στο GothmogGr...!!!!! πλακα κανω...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα