paularas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 does it cound as modded ή οχι? το δικό μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Τελείωσα σήμερα την εγκατάσταση του νέου μου κουτιού.Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίος, αν και σίγουρα όλο και κάτι μπορείς να κάνεις με το cable management. paularas, σε σχέση με άλλα εδώ, ναι. Τα πλαϊνά δε θα τα βάλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Το άλλο καπάκι πάντως έκλεισε με λίγη δυσκολία λόγο των καλωδίων που τα πέρασα από πίσω. Και ο μικρούλης ο ανεμιστήρας εντός της εβδομάδας θα αλλαχθεί έναν 120αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Χωρίς διάθεση να προσβάλω κανέναν, μάλλον δεν έχετε καταλάβει το νόημα αυτού του thread. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Χωρίς διάθεση να προσβάλω κανέναν' date=' μάλλον δεν έχετε καταλάβει το νόημα αυτού του thread.[/quote'] Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει την κάτω βόλτα σχεδόν from day one! Μάλλον είναι καιρός να αλλαχτεί ο τίτλος του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει την κάτω βόλτα σχεδόν from day one! Μάλλον είναι καιρός να αλλαχτεί ο τίτλος του! Όχι φίλε μου δεν προσβάλλεις κανέναν γιατί έχεις απόλυτο δίκιο. Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει την κάτω βόλτα σχεδόν from day one! Μάλλον είναι καιρός να αλλαχτεί ο τίτλος του! Έφτιαξα ένα καινούργιο θέμα για να βάζουμε όσοι έχουμε κουτιά χωρίς modes και ελπίζω ι διαχειριστές να κάνουν εκκαθάριση και να τα μεταφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αντί να μεταφέρουν όλα από εδώ εκεί που είναι απλά κουτιά τα περισσότερα καλύτερα να το μετανομάσουν αυτό και το καινούργιο να πάει για mods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αντί να μεταφέρουν όλα από εδώ εκεί που είναι απλά κουτιά τα περισσότερα καλύτερα να το μετανομάσουν αυτό και το καινούργιο να πάει για mods. Σωστό και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια για πειτε καμια ιδεα τι φωτισμο ταιριαζει να βαλω,τι χρωμα να βαλω;κοκκινο,μπλε,ασπρο ;με led ταινια πιο καλη δεν ειναι για εξοικονομηση;τι χρωμα να sleevaro; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια για πειτε καμια ιδεα τι φωτισμο ταιριαζει να βαλω,τι χρωμα να βαλω;κοκκινο,μπλε,ασπρο ;με led ταινια πιο καλη δεν ειναι για εξοικονομηση;τι χρωμα να sleevaro; κατα την γνωμη μου το μπλε ταιριαζει στο κουτι αρα κανεις και τα καλωδια ολα μπλε ή μπλε και ασπρα (sleeve εννοω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά! Το χαζεύω το topic καιρό τώρα οπότε μιας και τελείωσα σχεδόν τις moddες μου (έχω στο νου κάνα δυο πραγματάκια ακόμα) είπα να postάρω και εγώ καμιά photo Με επιείκεια παρακαλώ καθώς είναι η πρώτη επαφή, όχι μόνο με το sport αλλά και με τα εργαλεία... Το όλο σκηνικό ξεκίνησε με το να βάψω απλά το κουτί και κατέληξε κάπως έτσι... HAF 932 Project 56k warning photos... Μιας και αγόρασα ακουστικά και δεν ήθελα να τα αφήνω πάνω στο γραφείο, διότι τα προηγούμενα τρώγανε κάτι σούπες στο πάτωμα έκανα και αυτό το projectάκι Βάση ακουστικών Project No2 56k warning photos... Παρακάτω ένα βίντεο σχετικά με τον φωτισμό του κουτιού... Κάποιοι ίσως να το θεωρήσετε υπερβολικό όμως να ξέρετε... 1) έρχονται Χριστούγεννα 2) To έβαλα κυρίως διότι έχω την δυνατότητα να αλλάζω και να χαμηλώνω... http://www.youtube.com/watch?v=Zswp9js_tms Κάπως έτσι σχεδόν ολοκλήρωσα το Blue/Black theme του γραφείου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά! Το χαζεύω το topic καιρό τώρα οπότε μιας και τελείωσα σχεδόν τις moddες μου (έχω στο νου κάνα δυο πραγματάκια ακόμα) είπα να postάρω και εγώ καμιά photo Με επιείκεια παρακαλώ καθώς είναι η πρώτη επαφή, όχι μόνο με το sport αλλά και με τα εργαλεία... Το όλο σκηνικό ξεκίνησε με το να βάψω απλά το κουτί και κατέληξε κάπως έτσι... HAF 932 Project 56k warning photos... Μιας και αγόρασα ακουστικά και δεν ήθελα να τα αφήνω πάνω στο γραφείο, διότι τα προηγούμενα τρώγανε κάτι σούπες στο πάτωμα έκανα και αυτό το projectάκι Βάση ακουστικών Project No2 56k warning photos... Παρακάτω ένα βίντεο σχετικά με τον φωτισμό του κουτιού... Κάποιοι ίσως να το θεωρήσετε υπερβολικό όμως να ξέρετε... 1) έρχονται Χριστούγεννα 2) To έβαλα κυρίως διότι έχω την δυνατότητα να αλλάζω και να χαμηλώνω... http://www.youtube.com/watch?v=Zswp9js_tms Κάπως έτσι σχεδόν ολοκλήρωσα το Blue/Black theme του γραφείου Πολυ ωραίος ... και πολυ προσεγμένη δουλειά με το βαψιμο των ανεμηστήρων... Καιρο είχε να δει αυτό το θέμα εστω και μια μικρή moddia... Nice!! Εμένα μαρέσει ο φωτισμός πάντως!! Btw .... λατρεύουμε BLOODRAGE!! H ψυκτρα για τις dominator ολα τα λεφτα εκει που τοποθετηθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ! Είμαι ερωτευμένος με την μητρική!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 NOPSTRIM άψογος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα