eon.s60 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Ti lete gia auto re paidia? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808535 Έγιναν ορισμένες αλλαγές... Καλύτερα έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dee777 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 to tapeino mou koutaki... ta ypoloipa parakatw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shade Of Purple Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μου άρεσε πολύ μέχρι που είδα το "Turbo-X" ταμπελάκι πίσω και χαλάστηκα Just kidding, πολύ ωραίο κουτάκι, λίγο τα καλώδια συμμάζεψε εκεί μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 emena giati to kouti mou fenetai san btx.to trofodotiko ston pato? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drakouliosa Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί τι cooler έχει βάλι στον επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Απ'οτι βλεπω μαλλον για την 9700 LED προκειται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Na kai to diko mou me tpt idietero apo mod...yet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Αυτο ειναι το δικο μου κουτι.Χωρις τιποτα το φοβερο για να εχουμε ενα λογικο budget.Σημερα θα βαλω κι αλλο ενα fan πρασινο-μπλε ή μπλε σκετο,δεν ξερω ακομα,και ειμαι ετοιμος. "][/url] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ρε {TDi}Dj2k..infc γιατι εχω την εντιπωση πως ο πλαινος ανεμιστηρας χαλαει εντελως το airflow στο κουτι? αποσυνδεδεμενο απο το ρευμα δοκιμασες να δεις θερμοκρασιες? το λεω διοτι η ψυκτρα του επεξεργαστη ειναι ετι και περνει τον αερα απο μπροστα ε και ο πλαινος κοβει τη ροη... α! και τα καλωδια μωρε λιγο συμαζεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 o plainos vasika fusaei mesa sto kouti,den nomizo na dimiourgei kanena prob...tha to dokimaso auto pou les pantos...kai ta kalodia stin foto ta vlepeis simazemena,fantasou!!!Den ginete tpt kalutero me auto to k0l0 psu..suntoma tha to allakso... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HcR21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Γίνεται αν περάσεις τα καλώδιο πίσω από την mobo και αυτά που δεν χρησιμοποιείς να βάλεις στην πίσω από εκει που βιδώνεται η mobo δηλαδή ανάμεσα στο καπάκι και στην πλάτη της mobo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Γίνεται αν περάσεις τα καλώδιο πίσω από την mobo και αυτά που δεν χρησιμοποιείς να βάλεις στην πίσω από εκει που βιδώνεται η mobo δηλαδή ανάμεσα στο καπάκι και στην πλάτη της mobo... etsi kanoun stous servers gia na fenontai pio xlida Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shade Of Purple Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Το συγκεκριμμένο σασί (Kandalf/Armor) έχει αρκετό χώρο μεταξύ της "πλάτης" της μητρικής και του αδιαφανούς πάνελ, οπότε αν κάνεις αυτό που είπε ο φίλος θα στρώσει λίγο η κατάσταση. Έχω το Armor και ακόμη και χωρίς sleeved καλώδια στο τροφοδοτικό είναι πιο συμμαζεμένο. Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ έχω όλους τους δίσκους μπροστά, μέσα σε δύο iCage καί έχω βάλει τα περισευούμενα καλώδια του τροφοδοτικού στο πάνω πλαίσιο δίσκων ενώ εσύ το χρησιμοποιείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Thanx guys alla varieme na ta ksanakano...etsi ki allios ama proseksete to 4pin kalodio tou reumatos epano stin mobo einai kommeno kai modarismeno apo to last time...opote ase kalutera mexri na paro psu me aneksartita kalodia...thanx pantos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HcR21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 etsi kanoun stous servers gia na fenontai pio xlida Και εγω που δεν εχω server και έχω midi ετσι τα έχω τα καλώδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα