maik42 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 για το cable management, ok πασο. δεν το ξερω το κουτι. αλλα επειδη την διαφορα την κανει παντα η λεπτομερεια, θα μπορουσε εστω να βαλει μαυρα tire ups,γιατι τα ασπρα ειναι σαν μυγα μες στο γαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex00a Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 φιλε alex.δεν διαβασα στις προηγουμενες σελιδες αν εχεις ανοιξει καποιο θεμα,αλλα να υποθεσω οτι εβαλες plexi στο πλαϊνο καπακι; εαν ναι,θα σου πω την υποκειμενικη μου αποψη. λοιπον δεν μου αρεσε που φαινονται οι θηκες των σκληρων δισκων, (θα μπορουσες να κοψεις το plexi λιγο μικροτερο ετσι ωστε να τις καλυπτει) και γενικα η συνολικη εικονα του κουτιου, με τοσα πολλα εμφανει καλωδια, μου προκαλει μια γενικη αρνητικη αισθητικη εντυπωση. any way, keep going οχι δεν ανοιξα και σε μενα δεν μου πολυ αρεσει που φαινετε η θηκη,εκοψα και αγορασα περισοτερη λαμαρινα-plexi επειδη εχω blue fan μπροστα και νομιζα οτι θα φαινοτανε ωραιο για το cable management, ok πασο. δεν το ξερω το κουτι. αλλα επειδη την διαφορα την κανει παντα η λεπτομερεια, θα μπορουσε εστω να βαλει μαυρα tire ups,γιατι τα ασπρα ειναι σαν μυγα μες στο γαλα. ναι συμφωνω,θα αντικαταστιθουνε καποια στηγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ωραίο είναι και σίγουρα καλύτερο απ ότι ήταν όταν το πήρες. Συμβουλή μου είναι να μην επενδύσεις άλλα χρήματα στο κουτί γιατί αφού σου μπήκε το μικρόβιο αργά ή γρήγορα θα το αλλάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosthrylos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) επειδή μ ενδιαφέρει το θέμα με plexiglass θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιο review για την μόντα? βασικά 1,Πώς το βάφεται το εσωτερικό με μπογιά ή το περνάτε πρίν με κάτι? 2,Πώς κόβετε το side panel και πώς τοποθετείται το plexi και για να μην κουράζω οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει...... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2012 από jimmakosthrylos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex00a Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) επειδή μ ενδιαφέρει το θέμα με plexiglass θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιο review για την μόντα? βασικά 1,Πώς το βάφεται το εσωτερικό με μπογιά ή το περνάτε πρίν με κάτι? τι ενοεις; 2,Πώς κόβετε το side panel και πώς τοποθετείται το plexi αρχικα εγω κολησα πανω στο καπακι ενα διαφανες αυτοκολητο (μ αυτο που ντινουμε τα βιβλια) και μετα χρησιμοποιησα το παχος του χαρακα για τη σχεδιαση του τετραγωνου του σχεδιου το εκοψα με σεγα το πλεξι το κολισα με σιλικονη και για να μην κουράζω οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει...... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2012 από alex00a 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosthrylos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 1.εννοώ αστάρι ή κάτι σαν αστάρι?και το βάψιμο με σπρέι? και μια απορία ο τυπάκος στην φώτο πως έπιασε το plexi πάνω στο κουτί?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 φαινεται.... 4 τρυπες με 4 βιδες οπως επισης οτι το πλεξυ στην κατω μερια δεν ειναι κομμενο οσο θα επρεπε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosthrylos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ναι λάθος μου στην διατύπωση αυτό που ήθελα να εννοήσω είναι με τι βίδες? πάντως πολύ ωραίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 σε πιο κουτι σκεφτεσαι να κανεις κατι αντιστοιχο ?προσωπικη μου αποψη ειναι απο τα ασχημα fractal που κυκλοφορουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosthrylos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 το ίδιο αλλά πρώτα θα πειραματιστώ σε asus ta 863... μια απάντηση στο post #5216 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 το ίδιο αλλά πρώτα θα πειραματιστώ σε asus ta 863... μια απάντηση στο post #5216 δες αυτο και γενικα ψαξε και για αλλες ιδεες στο fractal design fan club @ overclock.net oσο αφορα το βαψιμο τριβεις πρωτα με γυαλοχαρτο μετα καθαριζεις απο υπολειματα και μετα ασταρονεις και αφοτου τελειωσεις και περιμενεις να στεγνωσει περνας το χρωμα... απο την αλλη τωρα θα σου πω πεταμενα λεφτα και χρονος για ενα κουτι τετοιου οικονομικου βελινεκους μιας και 10 ευρω σε χρωματα ασταρι θα τα δωσεις και το κουτι εχει 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosthrylos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ε,"πάνω στου κασίδα το κεφάλι" θα μάθω. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex00a Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 1.εννοώ αστάρι ή κάτι σαν αστάρι?και το βάψιμο με σπρέι? τιποτα και μια απορία ο τυπάκος στην φώτο πως έπιασε το plexi πάνω στο κουτί?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Τελικά μετά από 5 μήνες κατάφερα να ανοίξω επιτέλους τον υπολογιστή που σχεδίαζα. Δυστυχώς όμως λογω κρίσης το project δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Η κάρτα γραφικών καθώς και το dvd rom είναι δανικά από ένα πιο παλιό μου pc. Σαν σύνολο μέχρι τώρα έχουμε: Επεξεργαστή: intel 3570k Ram: 8gb kingstone Μητρική: Asus p8z77-v Κουτί: Thermaltake armor revo Τροφοδοτικό: Corsair-650W 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 μιας και τελείωσε η περιπέτεια με το PSU που είχα,ας ανεβάσω μερικές φωτογραφίες. έχω κάποια πράγματα ακόμα στο μυαλό μου να κάνω αλλα από εδώ και πέρα σιγά σιγά... πείτε μου τις εντυπώσεις/παρατηρήσεις σας! συγγνώμη για την ανάλυση των φωτογραφιών αλλα είναι από κινητό 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα