haris013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 To plexi έχει στατικό. Πρέπει να το αποφορτίσεις πρώτα αλλά και πάλι πάνω σε gpu δε θα το ρίσκαρα. αφου πολλα gpu blocks ειναι απο πλεξι,δεν νομιζω να εχει προβλημα,και στην περιπτωση που ειναι φορτισμενο το ακουμπα σε μια επιφανεια και το γειωνει...
Sarandis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Σωστός, αλλά όπως έγραψα παίρνεις ρίσκο να τα ψήσεις όλα; Το sidepanel του 600t που έχει ένα κομμάτι plexi μόλις το έβγαλα απο το κουτί του ήταν καλύτερο και απο swiffer.
haris013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Σωστός, αλλά όπως έγραψα παίρνεις ρίσκο να τα ψήσεις όλα; Το sidepanel του 600t που έχει ένα κομμάτι plexi μόλις το έβγαλα απο το κουτί του ήταν καλύτερο και απο swiffer. μα δεν διαφωνω μαζι σου απλα θελω να πω οτι αμα ειναι να γινει η στραβη θα γινει,δεν ειναι λογος ωστε να τον αποτρεψει να φτιαξει το backpanel,και μια μητρικη να ακουμπησεις υπαρχει περιπτωση να την καψεις απο τον στατικο,σπανιο μεν αλλα συμβαινει... 1
alldaynews Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Στο νετ βρηκα αλλα βγαινει κανα 50αρι σχεδον εκτος αν κανω καμμια μοντα σαν της Karmen με αλουμινιο που νομιζω εχω δει
overpower Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 αφου πολλα gpu blocks ειναι απο πλεξι,δεν νομιζω να εχει προβλημα,και στην περιπτωση που ειναι φορτισμενο το ακουμπα σε μια επιφανεια και το γειωνει... Αυτο δεν σημαινει οτι το ιδιο το πλεξι ακουμπαει στα blocks την καρτα γραφικων. Προσωπικα δεν θα το ρισκαρα.
alldaynews Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Και επανερχομαι.Αν βαλω ας πουμε αποστατες και απο πανω το πλεξι θα εχω προβλημα??
profi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 δεν θα έχεις πρόβλημα,εγώ έχω χρόνια την μητρική μου σε πλέξι,σε ξύλινο κουτί,προσέχω μόνο όταν δεν είναι το psu στην πρίζα! το πρόβλημα με το πλεξι είναι ότι θα πρέπει να βάλεις αρκετά χοντρό 3mm κ θα είναι άσχημο!!προτίμησε αλουμίνιο όπως εδώ http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/true-violet-project-105469-3.html#post1063192806 1
alldaynews Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω profi θα το διαβασω και σ/κ ελπιζω να το ξεκινησω!!!!!!!
SR20DET Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Mε προσανατολισμο στην ησυχία αν και σε τρυπιο κουτι (thermaltake v4). Δεν εχει γινει καποιο modding..Νομίζω πως ειναι αξιοπρεπές, τι λετε?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Επειδή το είχα το κουτί, έκανες ότι καλύτερο μπορούσες πιστεύω από πλευράς cable management. Βγάλε τον ανεμιστήρα από το πάτωμα και βαλτον πίσω (όπως ήταν) για να βγάζει αέρα. Εκεί που τον έχεις πέρα απ το ότι βάζει αέρα, βάζει και σκόνη. ΕΝΤΙΤ: Βαλε τους σκληρούς σε μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους ειδικά αφού δεν έχεις intake ανεμιστήρα.
SR20DET Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 ξερεις τι, τον εβγαλα απο πισω γιατι την ιδια κατευθυνση εχει και ο ανεμιστηρας της ψυχτρας και εχει επαρκη ροή, με ενα φιλτρο σκονης θα ειναι ενταξει νομιζω. οι σκληροί εχουν μπει έτσι γιατί μονο μ αυτον τον τροπο φτανουν τα καλωδια του ρευματος να πανε και στις 4 συσκευες. (ssd, 2 hdd, οπτικό).
overpower Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μπορεις να τον βαλεις τον πανω σκληρο ακριβως κατω απο το dvd-rw. Νομιζω φτανει εκεινο το βυσμα που ειναι στο αερα
alex00a Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 μολις ολοκληρωσα την μοντα πως σας φαινεται; αν βαλω αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804236 θα φαινετε ωραιο ; τωρα ειμαι με τους led fans 2
maik42 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 φιλε alex.δεν διαβασα στις προηγουμενες σελιδες αν εχεις ανοιξει καποιο θεμα,αλλα να υποθεσω οτι εβαλες plexi στο πλαϊνο καπακι; εαν ναι,θα σου πω την υποκειμενικη μου αποψη. λοιπον δεν μου αρεσε που φαινονται οι θηκες των σκληρων δισκων, (θα μπορουσες να κοψεις το plexi λιγο μικροτερο ετσι ωστε να τις καλυπτει) και γενικα η συνολικη εικονα του κουτιου, με τοσα πολλα εμφανει καλωδια, μου προκαλει μια γενικη αρνητικη αισθητικη εντυπωση. any way, keep going
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Έκανε πολύ καλή δουλειά ο φίλος με το cable management για τα δεδομένα του κουτιου. Θα συμφωνήσω ότι το plexi θα μπορούσε να είναι μικρότερο. Αν ήταν ας πουμε κομμένο κάπως έτσι θα είχε καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα