progx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Hu1bVnm-s2M Ξέχασα να αναφέρω οτι επίτηδες πρόσθεσα στο description δίπλα το "insomnia.gr" για να προλάβω όλους αυτούς που θα πουν οτι δεν είναι δικός μου ο υπολογιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 στο ίδιο στυλ με τον progx http://www.youtube.com/watch?v=KpY2gP7TwpU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGKERKYRA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Πείτε μια γνώμη και για τον δικό μου.Είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Το λινκ με το βιντεακι παραθέτεται παρακάτω: http://www.youtube.com/watch?v=Hu1bVnm-s2M τι είδους led είναι αυτά που αναβοσβήνουν με την μουσικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joef_gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 τι είδους led είναι αυτά που αναβοσβήνουν με την μουσικη; τα led του καγκουρα!! :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGKERKYRA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 τα led του καγκουρα!! :mrgreen: Απαντήστε κάποιοs please! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 έινια κάποια συσκευή που μετατρέπει τις Καθωδικές λάμπες σε CCLF αν θυμάμαι καλά και ανάλογα με την ένταση του ήχου αυτές αρχίζουν και αναβοσβήνουν, πολύ ωραία τα αποτελέσματα τον παιδιών αλλα προσωπικά δεν θα mporwounsa να το έχω συνεχεια μπροστά μου να αναβοσβήνει καθώς η μουσική είναι μέρος τις ζωής μου να κάνω και το δικό μου μόστρα τώρα Μάρκας : με καψες Απο Multirama αλλά έχει πολύ χορο μέσα του μένει να του βάλω άλλο ένα plexy απο το πλάι και μετά να το και μετά να το στολίσω με πιο πολλά Uv μπιχλιμπίδια και 2 Uv λαμπίτσες ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWalker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Παραθέτω κι εγώ μια handmade LCD Display κατασκευούλα που πρόσθεσα σε ένα modaρισμένο κονσερβοκουτάκι που παρουσιάζω >εδώ<. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 CyberWalker είσαι μερακλής φίλε!!! Αρκετά αξιόλογη δουλειά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGKERKYRA Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Παραθέτω κι εγώ μια handmade LCD Display κατασκευούλαπου πρόσθεσα σε ένα modaρισμένο κονσερβοκουτάκι που παρουσιάζω >εδώ<. Post #125. auto tha pei modifa.... :-D Aksios!!! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HcR21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 ΝΖΧΤ ΝΕΜΕSIS W/C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
progx Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ενα update στην προηγούμενη υλοποίηση μου. http://www.youtube.com/watch?v=eJpfvwy1Ju4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desolatorXT Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ας ανεβάσουμε εδώ φωτογραφίες των cases μας πουέχει μοντάρει... Μια περιγραφή της μόντας δεν βλάπτει... wraio thread kapios mod as to kanei sticky kalytera tha elega epeidi einai vradaki twra kai i fwtografia tha vgei psiloxalia, avrio tha sas perasw kai to diko mou case, to ekana me 2 filous, ta panta me dika mas ylika, den agorasame tipota etimo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HcR21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Αυτο το case στο βίντεο το nemesis είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
progx Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Αυτο το case στο βίντεο το nemesis είναι? Αν αναφέρεσαι σε μένα τότε μάλλον έχουμε το ίδιο ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HcR21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Βασικά εγώ το κατάλαβα απο το fan guard του ανεμιστήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα