FarCry Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 χαχαχ γαματο... να ερθω να πιουμε κανα καφεδακι καμια μερα δεν ειναι δικο μου. απλα το ειδα στο net και μαρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerven Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Εγώ θα πρότεινα να γίνει ένα υπό thread με θέμα "Your case mode" ώστε ο καθένας μας να έχει το δικό του θέμα με φωτογραφίες και ότι άλλο αυτός θέλει, να το ενημερώνει όποτε θέλει και εννοείτε να γίνετε συζήτηση. Ώστε ο κάθε φίλος να εχει όλες της φωτογραφίες του μαζεμένες και τακτοποιημένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnko1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Εγώ θα πρότεινα να γίνει ένα υπό thread με θέμα "Your case mode" ώστε ο καθένας μας να έχει το δικό του θέμα με φωτογραφίες και ότι άλλο αυτός θέλει, να το ενημερώνει όποτε θέλει και εννοείτε να γίνετε συζήτηση. Ώστε ο κάθε φίλος να εχει όλες της φωτογραφίες του μαζεμένες και τακτοποιημένες. Μ'αρέσει σαν ιδέα (δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη) αλλα αν κάποιος έχει πολλά διαφορετικά κουτιά φαντάζομαι θα χρειάζεται πολλά θέματα οπότε θα χανόμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 το εβαλα στο insomnia site section να δουμε τι θα πουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerven Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Αν κάποιος έχει πάνω απο ένα κουτί δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν τα έβαζε όλα στο θέμα του αρκεί να τους βγάλει ονόματα (στα pc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaDiRa Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Απ' ότι βλέπω, πάντως το εξασκούν το άθλημα οι Έλληνες. Αν κάνω κάποιες αναβαθμίσεις που θέλω, ίσως να κάνω και εγώ κάτι... (με βοήθεια, βέβαια, γιατί ειμαι και πρωτάρης ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από jordan23 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerven Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δυστυχώς δεν έγινε να μπορούμε ο καθένας μας να έχει δικό του thread με της φωτογραφίες του ας ανεβάσω χύμα στο κύμα και εγώ την συνέχεια. Ένα βαρβάτο update στην υδρόψυξη βασικά το μόνο που έμεινε είναι το radiator... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Και γ@μώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μπράβο πολύ ωραία δουλεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 μου περισσευαν κατι ξυλαρακια...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 μου περισσευαν κατι ξυλαρακια...!!! ''Και ειπες να μην πανε χαμενα...'' Ωραιος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 φυσικα..!!κανω και ενα mod στο παλιο case οταν τελιωσω θα ανεβασω και photo..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Οκεικ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ωραία τα ξύλινα test benches, αλλά θέλω να μου πεις τι έκανες με τη γείωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα