stm00192 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Επιλέγετε που θέλετε το focus! Εγώ προτιμώ τη δεύτερη! Rainbow Flower....!!! Me likes a lot!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Αυτό ήταν το concept! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 μηπως επρεπε να βαλεις και λιγο θερμοσυστελομενο στιν ακρες για το ενδεχομενο οτι το sleeving μπορει να χαλασει εκει στις ακρες απο τα φις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Έτσι όπως το έκανα δεν πρόκειται να χαλάσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Χαχαχα ΓΑΜΑΤΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaDiRa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μπορεί να είναι λίγο χαζή ερώτηση, αλλά πάντα αναρωτιόμουν.Πέρα από εμφάνιση (και κάποιες φορές χώρο) τι άλλο προσφέρει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αν εννοείς το modding γενικά τότε ότι προσφέρει και ένας πίνακας ζωγραφικής στο σαλόνι σου. Δεν έχω καμία σχέση με το modding αλλά το θεωρώ τέχνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaDiRa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ναι.Δεν είπα πως είναι άχρηστο-αν και τώρα που ξαναδιαβάζω το σχόλιο μου, έτσι μοιάζει .Απλά θέλω να πω πως δεν έχει λειτουργικότητα.Το κουτί είναι για να "βάζεις μέσα" τα εξαρτήματα του υπολογιστή, αν το modάρεις δεν θα κερδίσεις απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ναι.Δεν είπα πως είναι άχρηστο-αν και τώρα που ξαναδιαβάζω το σχόλιο μου, έτσι μοιάζει .Απλά θέλω να πω πως δεν έχει λειτουργικότητα.Το κουτί είναι για να "βάζεις μέσα" τα εξαρτήματα του υπολογιστή, αν το modάρεις δεν θα κερδίσεις απόδοση. Και ο τοίχος στο σπίτι σου είναι για να σε προστατεύει απο τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Τον πίνακα ή το κάδρο όμως τα βάζεις πάνω του, για να τον ομορφύνεις. Ο κάθε ένας με τα γούστα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaDiRa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Και ο τοίχος στο σπίτι σου είναι για να σε προστατεύει απο τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Τον πίνακα ή το κάδρο όμως τα βάζεις πάνω του, για να τον ομορφύνεις. Ο κάθε ένας με τα γούστα του. Ναι, αλλά αν δεν τον βάλεις, θα έχεις την ίδια προστασία.Εκεί θέλω να καταλήξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ναι αν περιοριστεί το modding σε θέματα εμφάνισης μόνο. Εχω δει παιδιά να κάνουν όμως απίστευτες αλλαγές σε κουτιά. Να προσθέτουν θέσεις για ανεμιστήρες και τα σχετικά. Εκεί κερδίζεις σε θερμοκρασίες. Αλλά ενώ προσωπικά το θαυμάζω, ταυτόχρονα είμαι από αυτούς που λες, ότι το κουτί είναι για να βάζω μέσα το hardware μου. Οχι ότι θα με χάλαγε να έχω και εγώ ένα απο τα παραπάνω κουτιά βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaDiRa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ναι αν περιοριστεί το modding σε θέματα εμφάνισης μόνο. Εχω δει παιδιά να κάνουν όμως απίστευτες αλλαγές σε κουτιά. Να προσθέτουν θέσεις για ανεμιστήρες και τα σχετικά. Εκεί κερδίζεις σε θερμοκρασίες. Αλλά ενώ προσωπικά το θαυμάζω, ταυτόχρονα είμαι από αυτούς που λες, ότι το κουτί είναι για να βάζω μέσα το hardware μου. Οχι ότι θα με χάλαγε να έχω και εγώ ένα απο τα παραπάνω κουτιά βέβαια Φυσικά ούτε εμένα θα με χάλαγε να έχω τέτοιο κουτί.Απλά ήθελα να μάθω αν προσφέρει κάτι που δεν γνωρίζω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Το modding είναι ακριβώς όπως το να φτιάχνεις ένα αμάξι. το φτιάχνεις για δικού σου αισθητικούς λόγους και για να πετύχεις μικρές έως και αρκετές διαφορές σε επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 χαχαχ γαματο... να ερθω να πιουμε κανα καφεδακι καμια μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα