kostask91 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μου κόστισε 21ευρω περίπου! Είναι ανάλογα και το μαγαζί που θα πας όμως! σε τι μαγαζι ? με χρωματα για τοιχο η για αυτοκινητο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 σε τι μαγαζι ? με χρωματα για τοιχο η για αυτοκινητο ? Πήγαινε σε χρωματοπωλείο που σου βάζουν ότι χρώμα θες μέσα σε σπρέι! Αυτό που πήγα εγώ πουλάει και για αμάξια αλλά και για τοίχους χρώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μια πρώτη δοκιμή περιμένοντας το super flower για το πρώτο ολοκληρωμένο εγχείρημα! Πώς σας φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 αν σου αρέσει εσένα ο χρωματικός συνδυασμός...πολύ καλή δουλειά! μία λεπτομέρια μόνο,εκτός αν είναι εσκεμμένο...τα έχεις βάλει "ανάποδα",έχουν αντίθετη φορά στα 2 καλώδια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ πολύ. Το θέμα είναι να είναι πολύχρωμο, γι αυτό και τα έβαλα ανάποδα. Έτσι κι αλλιώς να το πρώτο που δοκιμάζω είναι. Το χρώμα το διάλεξα πιο πολύ για να ταιριάζει με άσπρα κουτιά παρά με μαύρα, οπότε πρέπει να βγάλω και μία φωτογραφία σε άσπρο φόντο κάποια στιγμή για να φανεί όπως το σκέφτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μια πρώτη δοκιμή περιμένοντας το super flower για το πρώτο ολοκληρωμένο εγχείρημα! Πώς σας φαίνεται; οι κακές παρέες με το γυναικείο φύλο δεν σου κάνουν καλό μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μη βγούμε κι αδερφές στο τέλος! Btw, ως καλές θα τις χαρακτήριζα τις συγκεκριμένες παρέες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 οι κακές παρέες με το γυναικείο φύλο δεν σου κάνουν καλό μου φαίνεται μπορει να ειναι παιδι των λουλουδιων και να του αρεσουν τα χρωματα. αμεσως να του φορεσεις ταμπελα Btw πολυ καλο αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ο ένας να με βγάλει πούστη, ο άλλος χίπη... Ρε ούυυυυυυυυυυστ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Φρέσκο πράμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 me likes a lot!!! θα τεντώσεις το paracord εε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ! Ναι, θα τεντώσει κάμποσο ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Rainbow Child !!! :P Btw ... nice job! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 χαχαχαχ! Καλό μπελά βρήκα με το χρώμα που διάλεξα! Ευχαριστώ ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Επιλέγετε που θέλετε το focus! Εγώ προτιμώ τη δεύτερη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα