johnko1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 στο e-world led strips εχει και με 10 ευρω εγώ έπερνα Led stips από ebay και εβγενε πολύ φτηνότερα πχ 10 ευρώ οι 8-9 led strips.
overpower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 εγώ έπερνα Led stips από ebay και εβγενε πολύ φτηνότερα πχ 10 ευρώ οι 8-9 led strips. ειναι αναλογα και το μεγεθος ομως και τα ποσα led εχει. πχ Link 60 εκατοστα και εχει led ανα 2 εκατοστα
Thanoucos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Βρήκα λίγο χρόνο και είπα να φτιάξω το κουτί του υπολογιστή εμφανισιακά Πήγα πηρά αστάρι σε σπρέι, χρώμα και βερνίκι, ντουκόχαρτα ,χαρτοταινία και ξεκίνησα δουλεία. Ξεκινώντας έλυσα τον υπολογιστή. Μέτα έτριψα όλο το κουτί με ντουκόχαρτα 240 και 800 και έπειτα έπεσε το αστάρι. Όταν στέγνωσε το ξανά έτριψα με ντουκόχαρτο 1500 Σειρά είχε το βάψιμο. Περάστηκαν τρία χέρια χρώματος με διαφορά 10 λεπτά το καθένα. Το επόμενο πρωί, αφού είχε στεγνώσει καλά το κουτί, περάστηκε και τρία χέρια βερνίκι (2Κ). Αφού στέγνωσε καλά ταχτοποιήθηκαν όλα πάλι στην θέση τους. Αφού φτιαχτείτε το κουτί σιγά σιγά θα αρχίσουν και άλλες αλλαγές
stm00192 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Βρήκα λίγο χρόνο και είπα να φτιάξω το κουτί του υπολογιστή εμφανισιακά Πήγα πηρά αστάρι σε σπρέι, χρώμα και βερνίκι, ντουκόχαρτα ,χαρτοταινία και ξεκίνησα δουλεία. Ξεκινώντας έλυσα τον υπολογιστή. Μέτα έτριψα όλο το κουτί με ντουκόχαρτα 240 και 800 και έπειτα έπεσε το αστάρι. Όταν στέγνωσε το ξανά έτριψα με ντουκόχαρτο 1500 Σειρά είχε το βάψιμο. Περάστηκαν τρία χέρια χρώματος με διαφορά 10 λεπτά το καθένα. Το επόμενο πρωί, αφού είχε στεγνώσει καλά το κουτί, περάστηκε και τρία χέρια βερνίκι (2Κ). Αφού στέγνωσε καλά ταχτοποιήθηκαν όλα πάλι στην θέση τους. Αφού φτιαχτείτε το κουτί σιγά σιγά θα αρχίσουν και άλλες αλλαγές Ωραιος!!! Αλλαξε και την μοναδικη παραφωνία το solytech και θα είσαι άρχοντας!
Thanoucos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Το ξέρω φιλέ για το τροφοδοτικό είναι η επομένη αλλαγή που θα κάνω και σκέφτομαι για ένα 700W της CONSAIR
stm00192 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 CONSAIR Ποια είναι αυτή??? δεν την ξέρω..... :P :P
Thanoucos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549988 Τώρα άρχισα να ασχολούμαι δεν ξέρω πολλά ακόμα αλλά μαθαίνω σιγά σιγά Εσύ πιο λες να πάρω?
stm00192 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549988 Τώρα άρχισα να ασχολούμαι δεν ξέρω πολλά ακόμα αλλά μαθαίνω σιγά σιγά Εσύ πιο λες να πάρω? Βρε μια χαρά είναι το corsairaki πλακα σου έκανα πριν... απλα για το συστηματακι σου δεν χρειαζεσαι κατι πανω απο 500 - 600W ποιοτικά!
Thanoucos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Βρε μια χαρά είναι το corsairaki πλακα σου έκανα πριν... απλα για το συστηματακι σου δεν χρειαζεσαι κατι πανω απο 500 - 600W ποιοτικά! ΟΚ! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
profi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ωραίος thanoucos, βάλε κ καμία πιο κοντινή να δούμε το αποτέλεσμα του βαψίματος αν μπορείς,thanks!! τι εννοείς 2Κ βερνίκι??
Thanoucos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ωραίος thanoucos, βάλε κ καμία πιο κοντινή να δούμε το αποτέλεσμα του βαψίματος αν μπορείς,thanks!! τι εννοείς 2Κ βερνίκι?? Είναι βερνίκι για αυτοκίνητα που σκληραίνει σε πολύ λίγο χρόνο Είναι από τα πιο σκληρά βερνίκια το 2Κ δεν είναι μάρκα είναι τύπος βερνικιού! Πιστεύω να σε καλύπτω με τις φωτογραφίες το χρώμα που χρησιμοποίησα είναι μεταλλικό.
kostask91 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Είναι βερνίκι για αυτοκίνητα που σκληραίνει σε πολύ λίγο χρόνο Είναι από τα πιο σκληρά βερνίκια το 2Κ δεν είναι μάρκα είναι τύπος βερνικιού! Πιστεύω να σε καλύπτω με τις φωτογραφίες το χρώμα που χρησιμοποίησα είναι μεταλλικό. μπορεις να μας πεις και ποσο σου βγηκε σε ευρω? γιατι και εγω σκεφτομαι να το βαψω
profi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 το "αναγλυφο" του αποτελέσματος ήθελα να δω!! μια χαρά με κάλυψες
Thanoucos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μου κόστισε 21ευρω περίπου! Είναι ανάλογα και το μαγαζί που θα πας όμως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα